Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 15:10:19
|
|
|
|
Julija08
|
Lani (aprila) sem začela spet študirati, tako da kot se spomnim sem prebrala celo dve knjigi, ko sem začela tudi tečt + en kup študijske literature. bili pa sta: - Rojen za tek (Christopher McDougall) - Ultramaratonec (Dean Karnazes) obe ful dobre...
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 15:27:08
|
|
|
|
kalbo
|
Favoriti Zbiralec kosti Mario Puzzo The Godfather Chris Carter The Crucifix killer Chris Carter The Executioner Chris carter The Night stalker Chris Carter The Death Scoluptor
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2013 16:33:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 17:16:44
|
|
|
|
Grizo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Tisoč veličastnih sonc Ni to od istega avtorja kot Tek za zmajem?
< Sporočilo je popravil Grizo -- 7.1.2013 17:17:40 >
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 17:36:23
|
|
|
|
Najaa
|
Uf ogromno sem jih prebrala. Med zadnjimi, ki sta bili res dobri, sta bili sta Sužna (Mende Nazar) in njeno nadaljevanje Svobodna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2013 18:21:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:27:27
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Favoriti Zbiralec kosti Mario Puzzo The Godfather Chris Carter The Crucifix killer Chris Carter The Executioner Chris carter The Night stalker Chris Carter The Death Scoluptor zanimive, samo niso mi pa za na top listo... lani... zanimiva mi je bla Resnica o Melody Browne in Nepozabna zabava - sicer sta obe ženski in kao lahki, ampak vsaka s svojim 'twistom'. Od kriminalk sem vzljubila Lackbergovo, Coben-a... pa stokrat sem že rekla da si bom pisala kaj preberem, pol pa vedno pozabim, kot tut zdej
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:29:38
|
|
|
|
sonchica
|
E L James : Petdeset odtenkov sive + petdeset odtenkov teme :) sledila bo še 50 odtenkov svobode ...
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:34:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Pa stokrat sem že rekla da si bom pisala kaj preberem, pol pa vedno pozabim, kot tut zdej Eh jaz isto. Pol se pa zgodi tako kot zdaj, da si prinesem domov 2 že prebrani knjigi. To pa ugotovim po dveh prebranih straneh.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:36:41
|
|
|
|
pelin
|
Skrivno življenje čebel, Sue Monk Kidd mene je pa tale pošteno povedano malo razočarala...nekako sem več pričakovala..glede na vso popularnost in grozno zasedenost v naši knjižnici...sicer pa ...okusi so pač različni...tudi pri knjigah.... Dobesedno do zadne strani pa me je vlekla vase čisto , na prvi pogled srednjeveško limonadasto obarvana, zgodba v dveh delih:Tujka od Diane Gabaldon...
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:40:27
|
|
|
|
liliana
|
Jaz sem bog Ruska konkubina 50 Shades of Grey Te so mi ostale v spominu.....da se spomnim naslova.....
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 18:54:30
|
|
|
|
m_o_i
|
"psi" (pa ne kuzki, ampak tale)
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 19:06:55
|
|
|
|
Grizo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita Pa stokrat sem že rekla da si bom pisala kaj preberem, pol pa vedno pozabim, kot tut zdej Jaz sem si tudi to 10 let govorila, lani pa sem začela pisat :) Pelin, kaj te je pa zmotilo pri Skrivno življenje čebel?
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2013 19:29:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 19:34:11
|
|
|
|
pelin
|
A veš da ti ne znam prav povedati...če povzamem sedaj celo zgodbo je zanimiva...pa me vseeno samo nizanje dogodkov in sam način pisanja ni potegnil noter, tako kot me marsikatera druga knjiga...sem jo prebrala , vendar brez nekega ekstremnega užitka, ki sem ga pričakovala na začetku...skratka ena izmed tistih knjig, kjer bereš, bereš in ves čas nekaj pričakuješ...nek vrh...pa je nekako prej konec...
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 19:42:46
|
|
|
|
sanasan
|
Millenium S.Larson the 50 Shades of Grey
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2013 20:35:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2013 20:44:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 21:20:54
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
Od beletristike (tisto kar mi je ostalo v spominu): Patrick Rothfuss, Kingkiller Chronicle - trilogija, vse tri knjige Leslie Forbes, Waking Raphael Idelfonso Falcone, Morska katedrala Daria Olivie, Katarina Velika Colin Falconer, The sultan's harem Daniel Levin, The last ember Sidney Sheldon, Windmills of the gods Hershel Shanks, Skrivnost in pomen kumranskih rokopisov...
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 21:42:51
|
|
|
|
rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poker face IZVIRNO SPOROČILO: Grizo IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Tisoč veličastnih sonc Ni to od istega avtorja kot Tek za zmajem? Točno tako in obe je užitek brati. Ne vem če bi rekla, da jo je bil užitek brati, ampak pritegne in ostane v spominu. Sicer pa od lani: še vseh 5 do sedaj izdanih iz serije "A song of ice and fire" od GRR Martina (Game of thrones itd). Sam sm jih začela že leto prej brat Pa ja, ponovno obnovila Štoparskega vodnika in ostale 4 iz te "trilogije v petih delih" od Douglasa Adamsa (sicer prvič v angl.). Sem jih požrla na mah, v primerjavi z GOT serijo ) Sci-fi & fantasy fan
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 7.1.2013 22:45:48
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Sci-fi & fantasy fan Ce so ti vsec Ursula LeGuin, George R. R. Martin, J. R. R. Tolkien... mocno priporocam : Patrick Rothfuss, Kingkiller Chronicle - trilogija, prva knjiga je - The name of the wind http://www.patrickrothfuss.com/content/index.asp
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 0:04:43
|
|
|
|
mateyka
|
uuu, od Ursule Le Guin mi je zakon Leva roka teme in cikel Zgodb iz Zemljemorja.
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 1:08:36
|
|
|
|
Raho
|
Predana
|
|
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 8.1.2013 7:29:07
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Favoriti Zbiralec kosti Mario Puzzo The Godfather Chris Carter The Crucifix killer Chris Carter The Executioner Chris carter The Night stalker Chris Carter The Death Scoluptor zanimive, samo niso mi pa za na top listo... Men so, ker so prve, ki sem jih prebral v angleščini. Če pa imaš kako priporočilo v podobnem žanru, pa prosim, na dan z besedo, ker mam na računalniku malo morje knjig po avtorjih.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?