Pommaranca
|
Adelle polovičko kocke stopim v pol kozarca vode in spijem To je nasvet moje mami, češ naj poiskusim, da pri njej v službi, so se ženske zmenile in pile kvas in veliko jih je tisti mesec zanosilo To je bilo davno davno nazaj, pa vseeno ni vrag, da ne bi kaj pripomoglo Tudi jaz se nikakor nisem mogla zbrati, da bi začela hujšati. Prej sem eno leto iz vsake v upala, da bom in se mi itak ne splača shujšati, potem pa sva začela z postopokom, in iz postopka v postopek sem upala, da bo ratalo, pa žal ni. Kilce so se pa kar pridno nabirale Na zadnjem posvetu pri dr. pa sem se malo zamislila nad sabo! In tako sem se odločila, da se podam v boj z kilogrami in da bo februarja moj zadnji postopek, in če ne uspe, bom naredila daljšo pavzo, izgubila vse odvečne kilograme, se boljše počutila in menjala kliniko maltezanka za lekarno ne vem, jaz jih kupim v Sanolaborju, 3oml (flaška) stane 38€ in imava oba z možem za 14 dni, vzameva 3x dnevno po 10 kapljic. Pojdi v Sanolabor in ti bodo dali brošurico, jaz sem svojo oddala naprej, če ne bi ti lahko po alinejah napisala. No pa vseeno, jaz sem od teh kaplic nekaj prebrala po forumih, in prepričal me je to, da so ene punce pisale, da so vmes med čakanjem na postopek zanosile. Kar pa je bilo najpomembneje je pa to, da so te kapljice po domače povedano hrana za celice, kar pa me rabimo, ane Pri teh kapljicah prav piše, po 14 dneh cca, nastane reakcija (mozolji, pike v ustih), kao da se telo začne čistit. In tudi midva sva to opazila, po kakšnih 3 tednih uživanja. Drugače pa sva oba opazila tudi, da imava ful lepšo kožo na obrazu. Jah tko je, saj ne rečem, da bo kaj pomagalo, samo jaz sem izmed vseh teh nasvetov izbrala te kapljice. Aja, pa še to, FSH je bil sedaj za 4 točke nižji A tebe sedaj dva dni ne bo ker boš tiana brez strahu, itak bo vse vredu! Jaz si vedno rečem, da če še nobena ni umrla zaradi punkcije, da tudi jaz ne bom Nekaj minutk potrpiš za in potem domov počivat. Srečno
|