luna85
|
Mihika, moj nasvet, pa tut jst bom tko naredla (če ti kej pomaga). grem na nuhalno, ker je popolnoma ne škodljiva za plod, pač UZ(70% napak se odkrije). v primeru da se pokaže da obstaja velika možnost za napake, bom šla na krvni test (dodatnih 50€, potrdi al pa ovrže 90% napak). če mi jih krvni potrdi, bom pa šla še na amnio., ker je 100%, je pa res, da lahko povzroči splav. zdej treba je vedt, kako se boš odločila, če izvidi pokažejo napake-lažje al pa težje-ploda. jst se bom v primeru hudih napak (takih, ki bi mu preprečl, samostojno življenje), odločila za splav. zato, bi tut šla na vse možne teste. pa ne me narobe razumet, men ne bi blo težko skrbet za nepokretnga otroka-ker ga mam že zdje najrajš na celem svetu, pa ga še čutm ne. sam kdo bo pa skrbev za njega ko naju z možem ne bo? bodmo pošteni, zavodi niso nekej kar bi želela svojemu otroku. Medo jp, jst sm že v službi, pol me pa tut ni tolk na netu. enostavn ni časa. čeprov, sm se hotla 1x prjavt, pa kr ni šlo.pol sm pa obupala, pa šla druge zadeve delat. drgač sm jst čist ok, občasne slabosti, do zdej sm bruhala 3al4x. res morm pazt, da redno jem, ker drgač lohka skp padm. pa, zelo neprijetna stvar se mi je naredla-zelo velik mazolj na notranji strani sramnih ustnic. par dni sm komej hodila, k me je vse skupej tko bolel. dans je pa vredi, k sm ga lahko stisnla...nevem a je to normalno? nekje sem brala, da se znajo pojavlat različne zadeve, zarad boljše prekrvavitve, sam na takem mestu pa še nikol nism mela mazola. Pommaranca, če bi mene vprašal bi povedala, da greva ponovno v postopek, da obstaja 20% možnosti da rata, da pa je to vajin že 3? postopek. kar pomeni, da lahko rata, lahko pa da nikol ne bo. če imajo interes te bojo zaposlil na boljše delovno mesto. je pa tut res, da nekateri misljo, da se pač 1x dol daš, pa si že noseč-zato bi jst povedala za postopke. aja, da ne pozabm. vse k jemlemo dabroston-pri Pušenjaku sem prebrala, da ga mormo počas zmanjševat (zadnji tedn, 3dni po 2tableti, ostale 4 dni po 1tableto), da se preppreči krvavitve (te tabletke se uporabljajo tut za sprožitev M). aja, še tole morm vn iz sebe dat. ko sm bla doma na bolniški, sm mela posledično cajt brat rumene trače. in v eni izmed revij je pisal, šokantna novica: Teja iz gostilne, je bla na umetni oploditvi pa ni ratal. najprej, me je zmotl, da je to šokantna novica. v slo.je ogromno parov ki se zdravi zarad neplodnosti, in se mi zdijo taki neumesni članki samo poniževanje nas, teh parov k smo v postopkih. kaj je to šokantnega??? če bi mela pa raka bi blo pa ok?? druga zadeva, bila je SAMA na umetni-tko je iz kvazi članka razbrat. dejstvo je, da se zmerej z neplodnostjo ukvarja par. in če je težava na njeni, na njegovi strani, al pa celo nepojasnena neplodnost, kako hudiča lahko napišejo da je bila ona na umetni???kaj njen je biv pa v lokalu na piru tacajt. madona no. joj, me raz**zdijo take zadeve. se opravičujem za izpad, sam nekam sm mogla dat vn. vsem k imate dans oz. v naslednjih dneh punkcijo pa srečno. naj bo neboleča pa same kvalitetne celice. pa tut če jih bo manj.
|