luna85
|
hej punce, najprej srecnga pa zdravga. sm samo na hitr preletela vse napisano, in sm ful vesela da mamo nove srcke res super. mislm da si valy ti sprasevala glede utripa in moznostjo splava? men se zdi da se nc ne zmanjsa, sploh pa me smo druge sorte, tko da mamo rizicnih 23tednov. pazte nase. nujno! punce prevec smo dale cez, da bomo zdej pustile da en Res rece, da gres lahko delat-to ni mala stvar. ce bi blo res tko kt on prav, ne bi bla v MB priporocena bolniska od punkcije pa do uz. tiste k ste pri resu, prejte do osebne zdravnice, itak vam osebni da bolnisko. povejte za situacijo in to je to. sploh pa, kaj je vec vredn, to da ste tist mesc na bolniski, pa ste mirne, da ste naredle vse v svoji moci, da se biba prime pa ste ve brez se dodatnega stresa, al da greste delat, pa se pol zgodi da ne rata-sm prepricana da si boste ocitale da niste naredle vse kar bi lahko. dejstvo je, da v postopkih lahko rata al pa ne pa ce so super al pa slabe celice, ce ste pod stresom al pa ne, pa ce ste mile maco al pa ne. nima veze. jst zase vem, da se rajs prisilm pa lezim, kt da si kasnej ocitam da nism naredla vsega kar bi pac lahko, in si ne mecem naprej, da je blo krivo k me je stranka razjezila (bi pac ostala doma), da sm police filala, al pa sedela na neudobnem stolu. nima veze. no ja, cel roman sm napisala. drgac sm pa st od novga leta dalje spet v sluzbi, popoldanske izmene me precej izcrpajo, drgac sm pa vredi. edin zjutrej mam probleme s polnim mehurjem in neko zogico k mi gor pritiska. nuhalno mamo 5.2 pri dr. Meglicevi v Domzalah. komej cakava. lp
|