|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
19.8.2013 13:43:55   
malamut
user posted image Prva anonimna, čestitke od mene in čimveč uživancije vsem skupej!!! user posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
19.8.2013 13:55:59   
Soncek_32
Iiii, čestitke tudi od mene! user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
19.8.2013 14:37:52   
lollipop07
user posted image prva anonimna...tvoja punčka že ve zakaj je pohitela-user posted image smo superuser posted image
uživejte pa upam, da se hit spočijeta in začneta uživat 100/h...

(odgovor članu Soncek_32)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
19.8.2013 14:52:24   
renjar
iiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, pa veliko cartanjauser posted image user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
19.8.2013 18:06:35   
Tejči
Jeeeeeeeej, čestitkeuser posted image user posted image user posted image Veliko cartanja in prespanih nočiuser posted image

(odgovor članu renjar)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
19.8.2013 19:00:53   
Penny
Prva anonimna, čestitke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
19.8.2013 21:03:03   
SrečnaBodočaMamica
Cestitkeuser posted image veliko zdravjauser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
19.8.2013 21:49:58   
mamz
Prva anonimna čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Lollipop 07 od 36.tedna naprej se magnesol naj ne bi več pil, ker se zna zgoditi, da ne čutiš popoadkov.

Za ritko sem jaz kupila hladilno mazilo od Bubchen.

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
19.8.2013 22:22:10   
Matty
Prva anonimna, čestitke!!user posted image user posted image

Jaz sem za ritko kupovala hladilno mazilo, ki ga v lekarni sami zmešajo.

21. avgusta je luna, pa da vidimo, koliko jih/nas bo pognala.

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
20.8.2013 6:16:20   
robika
Jutro,tak jaz se zrihtam pa šibam na ctg da vidimo če kaj dogaja,a katera izvaja akupresuro,jaz sem zvečer poizkusila pa da vidimouser posted image

Poročam,čao

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
20.8.2013 8:52:59   
lollipop07
mamz hvala...nism vedla...je potem kak drug način za omilitev telih krčov v nogah?

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
20.8.2013 9:25:45   
paškec
čestitke še od naju dveh :D

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
20.8.2013 10:23:24   
robika
Evo me,ctg vredi,mali zaspan,isto na uz,pridobil je samo 100g,tak da mamo 2900g,spustil se je že čisto dol tak da je ginekologinja rekla da se verjetno ne vidima več..bomo videliuser posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
20.8.2013 10:48:52   
natali1
Pozdravljene,
Mene prav zebe tak se je shladilouser posted image
Grem zaj na CTG pa da vidimo kaj pravijo..
Se beremouser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
20.8.2013 12:12:14   
bbdd
Lep pozdrav vsem! Ali mogoče pozna katera kakšno literaturo, posnetek, oz. karkoli, kar je povezano z dihanjem med porodom? Na meterinski šoli se nismo o tem nič učili. Se mi zdi, da res pojma nimam o tem, kako se pravilno diha

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
20.8.2013 13:50:28   
natali1
bbdd saj ti bo babica povedala, rajš ne beri nič kajuser posted image
Jaz sploh v materinsko šolo nisem hodila, pa sem glih tak rodila.
Da vam povem, da ima mojauser posted image 3287g in tako ima že zdaj več kot moja dva poba ko sta se rodilauser posted image
Me je kar strah kak bo..
Drugače pa CTG ok, se očitno kr fajn počuti noter in še nič ne kaže, da bi bila pripravljena za ven.

Uživajte v svetovnem vremenuuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu bbdd)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
20.8.2013 14:46:13   
Tejči
Meni pa še ni CTGja delal, pa sem napolnila točno 36 tednov. Vzela sva bris za streptokok, pa UZ je naredil, rekel da je vse še lepo zaprto, glavica je spodaj, tako kot mora biti, ni se še spustila čisto dol. Srček lepo bije, pretoki so OK, ima pa cca 2600g. Vse cooluser posted image Sem pa dobila napotnico za porod in morebitni prevoz. Naslednji pregled imam 30.8. in upam, da bo zadnjiuser posted image Ne vem, kako ve čutite bebije, a moja je tako divja, da mi kr sapo zapira..prava bombanderkauser posted image Aja, pa o kakšnem štetju gibov tudi ni bilo govora..važno, da čutim gibe...

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
20.8.2013 16:10:43   
minxie
Živjo septembrčice!

Sama sem nažalost šele sedaj našla tale forum, ko se malo bolj posvečam računalniku, glede na to, da ne morem bit več tako aktivna kot sem bila nekoč :) ampak bolje pozno kot nikoli :) vidim pa, da je tule prav veselo, kar je normalno, glede na to da se vse približujemo našemu dnevu D user posted image

Torej,
Rok poroda: 17.9.13
Spol: user posted image
Kraj poroda: verjetno Trbovlje
Starost: 27. let
Počutje: ODLIČNO! Čeprav priznam, da komaj čakam, da bom lahko spet spala na trebuhu user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
20.8.2013 16:17:58   
SrečnaBodočaMamica
Pozdravljene:)
Evo tudi mene iz pregleda. Na uz vse ok,plodovnice dovolj, zivahen je,baje se mu dobro godi:)
Na ctg pa tudi nic posebnega. Sedaj imam sele cez 14dni pregled.

Nisem pa se dobla napotnice. Naslednji pregled pa imam 10dni pred rokom.

A katera ve, fejst komplicirajo glede napotnice, ce me slucajn prej zagrab pa jo ne bom mela??

Drugace pa nimam vec takih bolecin v krizu se kr bolje pocutim.

Sem pa danes sla na solo za starse, ceprav sprva nisem nameravala.

Lepo bodite

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
20.8.2013 17:08:24   
robika
Glede napotnice nič ne komplicirajo ker je porod itak urgentno stanje,jo bo pač tvoj naknadno prinesel ko bo prišel na obisk k vamauser posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
20.8.2013 19:21:37   
malamut
Minxie, dobrodošla med nami, smo veseli vsake ki se nam pridruži, četudi proti konci. Več nas je, bolj je pestro. user posted image

Tudi mi dns od pregleda, od zdaj naprej sem vodena na APRN in bom mela pregled vsaki teden. Imela sem tudi CTG, neč posebnega, itak prezgodaj, saj jutre šele 35 teden dopolnimo. Edin kolcat se mu je začelo, tako da smo mogli čakat, da neha inu nadaljevali pole meritve. user posted image
Nato še UZ, kjer nas je vse prov šok, ta mali ma cca 3600g user posted image user posted image , po pravici povedano, nisem pričakavala, da bo tolko napredoval v rasti. Prehiteva za tri teden. No ja, dr. mi je reku, nej ga vsej 14 dni obdržim še noter user posted image , pole pa bomo vidli kaku in kej. SKratka, velik. Drgače pa vse ok, vse dela ko urca. user posted image user posted image

bbdd, ne sekiraj se kako se diha med porodom, kr tudi tisti, ki smo vadli, smo vse pozabli. Babice porod lepo vodijo in tudi pokažejo, kako se diha prav inu tudi dihajo s tabo na začetku, pole pa kao prevzame pomoč partner. Če se vmes kej zgubiš, te pa spet usmeri na pravo pot. Tako da brez skrbi, ne rabiš literature.

SrečnaBodočaMamica, brez strahu glede napotnic, sej te ne morjo pustit pred vrati, če je nimaš user posted image . Kot je rekla robika, lahko ti jo prnesejo naknadno, zato brez panike.

Tako, mi pa gremo zdej večerjat. Aja, dns nabavla skorej vse, kar mi je še mankalo za tamičkenga, edin še nosni respirator, k ga niso meli, ma ga bojo nabavli. Pa kapljice za krčke moram nabavit, smo prov pozabli. Sestra me pridno zalaga z rečmi, sej mi še prostora zmankuje. Upam, da je končala. user posted image Zdej se perejo še zadnje igračke, pole anti mir 3 mesece. user posted image

Bodte pridne in mirne, zdej se bojo tudi živčki začlni igrat z nami. user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
20.8.2013 19:46:44   
Soncek_32
malamut, tudi moj user posted image prehiteva za 2 tedna in je bil ob dopolnjenem 35.tednu težak 3300g. user posted image
A so ti kaj rekli, če je na splošno velik? Moj naj bi imel večji obseg trebuščka in glavice.
Pregled imam 28.8. pa bom vidla kako kaj kaže.

Ja, za napotnico ni treba skrbet, jo prineseš naknadno.

Katera od aktivnih na tem forumu ima prva pdp? Jaz sem bolj proti koncu septembra. user posted image

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
20.8.2013 20:18:19   
SrečnaBodočaMamica
Moj je nazadnje prehiteval za 8dni...
Je rekla da to pac pomen da ne bo mel glih 3000g ampak recimo 3500:P
danes pa ni nic meritev nardila
sam plodovnico pa to... Bomo videli
Mislite da bo kaj prej ce je malo vecji;)?

No super. ;)

Jaz imam drugace pdp 15.9

Neposredna povezava do sporočila: 2298
20.8.2013 20:27:58   
VesnaVesna
pomoje sm jest med prvimi.. 1.9.user posted image

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
20.8.2013 21:15:03   
malamut

IZVIRNO SPOROČILO: Soncek_32

malamut, tudi moj user posted image prehiteva za 2 tedna in je bil ob dopolnjenem 35.tednu težak 3300g. user posted image
A so ti kaj rekli, če je na splošno velik? Moj naj bi imel večji obseg trebuščka in glavice.
Pregled imam 28.8. pa bom vidla kako kaj kaže.

Ja, na splošno je moj velik, po meritvam ustreza za 38/4 tedne, tako od glavice, trebuha in stegnenice. Mene bolj kontrolirajo zaradi sladkorne in ker znajo zaradi tega bolj pridobivat na teži, velikosti, bolj kontrolirajo in če v 37. tednu preseže 4 kg, sprožijo porod ali pa naredijo carski, ker čene je nevarno, da rata prevelik otrok za 40 teden in je normalen porod otežkočen. Bomo vidli. Moj je v 3eh tednih pridobu 1 kg, zato smo bolj pod nadzorom. Je pa res, da pri nas v familiji smo se vsi rodili veliki, moj tata 4500 g, jast 4000g, moj se je rodil 2 meseca prezgodaj in je imel 2600g, tako da me vzamejo tudi malo za rezervo. Skratka, vse odvisno zdej od teh 14ih dneh, koliko bo pridobil in koliko bo zrastel. Navijamo, da bo šel lepoooo počasi. user posted image

SrečnaBodočaMamica če je kaj večji, ne pomeni da bo prej, velikost in teža ne vplivata na zgodnji rok, niti ne na karkoli. Vse odvisno, kdaj se posteljica odloči, da ima dovolj. user posted image Lih tako obstaja možnost, da greš čez rok, četudi je malo večji.

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?