malamut
|
Minxie, dobrodošla med nami, smo veseli vsake ki se nam pridruži, četudi proti konci. Več nas je, bolj je pestro. Tudi mi dns od pregleda, od zdaj naprej sem vodena na APRN in bom mela pregled vsaki teden. Imela sem tudi CTG, neč posebnega, itak prezgodaj, saj jutre šele 35 teden dopolnimo. Edin kolcat se mu je začelo, tako da smo mogli čakat, da neha inu nadaljevali pole meritve. Nato še UZ, kjer nas je vse prov šok, ta mali ma cca 3600g , po pravici povedano, nisem pričakavala, da bo tolko napredoval v rasti. Prehiteva za tri teden. No ja, dr. mi je reku, nej ga vsej 14 dni obdržim še noter , pole pa bomo vidli kaku in kej. SKratka, velik. Drgače pa vse ok, vse dela ko urca. bbdd, ne sekiraj se kako se diha med porodom, kr tudi tisti, ki smo vadli, smo vse pozabli. Babice porod lepo vodijo in tudi pokažejo, kako se diha prav inu tudi dihajo s tabo na začetku, pole pa kao prevzame pomoč partner. Če se vmes kej zgubiš, te pa spet usmeri na pravo pot. Tako da brez skrbi, ne rabiš literature. SrečnaBodočaMamica, brez strahu glede napotnic, sej te ne morjo pustit pred vrati, če je nimaš . Kot je rekla robika, lahko ti jo prnesejo naknadno, zato brez panike. Tako, mi pa gremo zdej večerjat. Aja, dns nabavla skorej vse, kar mi je še mankalo za tamičkenga, edin še nosni respirator, k ga niso meli, ma ga bojo nabavli. Pa kapljice za krčke moram nabavit, smo prov pozabli. Sestra me pridno zalaga z rečmi, sej mi še prostora zmankuje. Upam, da je končala. Zdej se perejo še zadnje igračke, pole anti mir 3 mesece. Bodte pridne in mirne, zdej se bojo tudi živčki začlni igrat z nami.
|