Trilč
|
zoja09 en veeeelik , žal mi je za vsako ki jo "izgubimo" . Punce pogumno naprej. Pazenje...eh, o.k. alkohola ne pijem (pa ni problem, ker je bil decembra tak presežek da mi sploh ne paše), sem pa nehala kadit, jeeej. Med, kolikor vem ni problematičen, samo otroci do 1 leta ga ne smejo zaradi botulizma. Nocečnicam, kolikor je meni znano, ni nevaren. Suši, bljak že od nekdaj :) Domača salama, ja pa ravno domačo si upam tisto, ki je domače domače proizvodnje, jo ata dela torej. Na splošno poskušam čim manj komplicirat, mislim da sem vse živce glede kaj ja in kaj ne in kaj je potencialno škodljivo itd, pokurila pri prvi nosečnosti . Tamalo vzdigujem, poskušam čim manj, ampak, kot je Pinas napisala, samo če je nujno in to par metrov (iz sobice v spalnico, čeprav bi lahko počasi že nehala k nama hodit spat ane.) slabosti še trajajo.... jaz pa čakam na prvi pregled. Hja, ne vem a se veselim al ne. Meni se zdi zgodaj in da se ne bo nič videlo, sem se na to pripravila. Pa mi G pravi da se od 5 do 7 tedna že vidi. Hmmm, tako da me je kr strah besed, da se nič ne vidi. Ma, kar bo pa bo. Lep dan vsem.