|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
12.1.2013 20:01:22   
lollipop07
oj
danes sem zadnjič preizkusila bele strmine in pospravila bord do nadaljnega v kot...naslednjič bo user posted image že na svojih smučkah in ne z mano user posted image
jaz sem prvi dan povedala dvema prjatlcama, ki sta vedli, da čakam menstruacijo...staršem bi ful rada povedala, ker bo za njiju to prvi...ampak sva se skupej odločla, da počakava na pregled...če bom jaz seveda zdržalauser posted image v službi pa naokol pa po nuhalni - ob priliki...

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 126
12.1.2013 20:07:42   
mami411
Čestitke novim nosečkam user posted image

Sonchek1 tebi pa en objem!!!

Mi2 nisva še nobenemu povedala, do 1. pregleda sigurno ne, potem pa počasi otrokom, pa tko naprej, itak bodo vsi kr user posted image sam sej ga bova le mi2 imela user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 127
12.1.2013 20:23:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mami411

Mi2 nisva še nobenemu povedala, do 1. pregleda sigurno ne, potem pa počasi otrokom, pa tko naprej, itak bodo vsi kr user posted image sam sej ga bova le mi2 imela user posted image

Ja tudi pri nami bodo vsi šokirani oz, bo sigurno kakšen brezvezen komentar, čeprav imava vse pogoje, ampak v kolikor je malo več otrok v družini to družba nekam čudno sprejema user posted image .Povedala bom kolikor se bo dalo pozno, dokler se trebuh ne bo videl! No edino najboljši priateljici in tistim ki vem da bodo veseli zame in ne bodo izčvekali!
Koliko pa imaš stare otroke?

Penny-ma kar se tiče izcedkov, jaz vedno v nosečnosti krvavim, tudi večje kravavitve, itak vem da nekega vpliva na vse skupaj nimam tako da, kaj čem, samo da ne bo večjih krvavitev pa bo okuser posted image . gin . je v 3 nosečnosti komentiral da očitno tako reagiram na hormonske spremembe(ker tudi vedno krvavim ko je kont. tablete)! Bomo videli, sem optimistična in vem da bo vse okuser posted image
Anonimna user posted image

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
12.1.2013 20:49:21   
mami411
16 in 14 let, pa 2 mičkeni user posted image ja jest tud upam da me trebuh ne bo prehitro izdal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
13.1.2013 12:31:39   
skrivnostnica
uuu, čvekice. user posted image

penny, vidim, da pridno urejaš seznam. user posted image Moj PDP je 5.9., moja 3. nosečnost, doma imam pa 2,5 let starega fantka. user posted image aja, pa pregled imam 18.1. user posted image

Men je po malem skos slabo...user posted image

< Sporočilo je popravil skrivnostnica -- 13.1.2013 12:33:50 >

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 130
13.1.2013 12:43:35   
Pinas
Moram potrkati,mene samo bolijo prsa,v bistvu kolabarji,nič drugega,ni mi slabo,nič me ne boli,nič ne tišči.user posted image
Samo,da ne bom potem pokasirala vsega za nazaj,zato bom raje tiho.user posted image
Mene glede na leta čaka še amnio,če bo šlo,potem do takrat ne bo vedel nihče razen v službi.user posted image
Se pa bojim,da bo to malo težko,odvisno od trebuha koliko se ima namen izbočit in kdaj.
Ta starejšo bo verjetno kap,ta mala je pa še premajhna in dokler ne bo videla dojenčka ji bo čisto vseeno.user posted image

(odgovor članu skrivnostnica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
13.1.2013 13:35:02   
Penny

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.9.
Teta Estera, 24.1.

5.9.
skrivnostnica, 3user posted image , 1user posted image . 18.1.

9.9.
Partika, 29, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 28.1.
pikizenc, 2user posted image , 1user posted image , 24.1.
roladica, 30, 2user posted image , 1user posted image
zoja09, 2user posted image , 1user posted image

10.9.
Trilč, 29, Ce, 2user posted image , 1user posted image , 18.1.

11.9.
babkaa, 2user posted image , 1user posted image , 6.2.

12.9.
breskvica82, 2user posted image , 1user posted image , 15.1.
nesika, 2user posted image , 1user posted image , 25.1.

13.9.
mami411, 5user posted image , 4user posted image , 5.2.

15.9.
Cari, 4user posted image , 2user posted image , 28.1.

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2user posted image , 0user posted image , 4.2.
Penny, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 17.1.
Pinas, 3user posted image , 2user posted image , 6.2.

20.9.
anonimnauser posted image , 4user posted image , 3user posted image

26.9.
puppe, 34, 3user posted image , 2user posted image

X.9.

Anonimna

čoko1

Tara S

anonimnauser posted image user posted image

lollipop07, 26, Kr, 1user posted image , 0user posted image , 24.1.

ANDREA2010, 2user posted image , 1user posted image

babyika88, 9.1.

user posted image user posted image z nami so pot začeleuser posted image user posted image
sonchek1

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 24

user posted image PREGLEDI user posted image

9.1. babyika88
15.1. breskvica82
17.1. Penny
18.1. Trilč, skrivnostnica
24.1. Teta Estera, pikizenc, lollipop07
25.1. nesika
28.1. Cari, Partika
4.2. anonimna#26
5.2. mami411
6.2. Pinas, babkaa

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Penny -- 13.1.2013 13:36:41 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 132
13.1.2013 14:57:59   
Vesna27
Pozdravljene!

Čestitke vsem, se tudi jaz pridružujem septembrčicam!

Kako ste kaj? Jaz se (po prvem šoku) šele privajam na vse skupaj, v bistvu šele dojemam, da sem res nosečka.:)
Šele včeraj sem naredila test, kjer sta bili II, za prvi pregled pri G bom poklicala ta teden.

Za zdaj se počutim ok, upam, da bo tako še naprej. Že preden sva zvedela za nosečnost, sva imela rezerviran dopust (greva januarja), tako da sedaj le upam, da bo vse ok in ne bo kakšnih slabosti.

Pazite nase, lp

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 133
13.1.2013 16:13:58   
mami411
Pinas enako tudi mene čaka ac, sem jo imela že prejšnjo N, sam do takrat zihr ne bom mogla skrivat, sej je v 16 tednu

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 134
13.1.2013 18:50:57   
Pinas
mami411-sem prebrala ja,da je v 16 tednu.Do takrat predvidevam,da bom že vzhajala ja.user posted image
Sorodstvu ne bom do takrat nič povedala,če bo kdo kaj vprašal bom pač rekla da sem in da bi že zvedeli po končani amniocentezi.Pa naj si mislijo kar hočejo.user posted image
Prijateljica seveda že ve,služba bo še malo počakala,ostali bodo že počakali.user posted image
A si imela amnio v Lj,če ni skrivnost?user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 135
13.1.2013 20:11:05   
mami411

IZVIRNO SPOROČILO: Pinas

mami411-sem prebrala ja,da je v 16 tednu.Do takrat predvidevam,da bom že vzhajala ja.user posted image
Sorodstvu ne bom do takrat nič povedala,če bo kdo kaj vprašal bom pač rekla da sem in da bi že zvedeli po končani amniocentezi.Pa naj si mislijo kar hočejo.user posted image
Prijateljica seveda že ve,služba bo še malo počakala,ostali bodo že počakali.user posted image
A si imela amnio v Lj,če ni skrivnost?user posted image

V Postojni, je super ker te 15 dan pokličejo pa povejo za izvide če je vse ok.

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 136
14.1.2013 7:03:20   
Trilč
Skupinica se vzrtrajno širi, lepo. user posted image

sonchek1: veeeelik objem user posted image , ne predstavljam si, kako težko mora biti to.user posted image Želim ti da v miru prestaneš to in da imaš oporo in podporo ki jo potrebuješ.

Midva sva kar povedala staršem (enim in drugim) in stricem ter tetam (najina brata in sestra). Kaj pa vem, sem najprej mislila počakat... ma, tudi če bi šlo kaj narobe (trkam da bo vse o.k.), bi povedala, mislim da tega ne bi mogla tiščat v sebi.

Tiste z več otroki in odzivi okolice. Eh, ko jih j***be. Pardon izrazu. Moja teta zdaj pričakuje 7 (ja sedmega!) pa so tko veseli k pr prvem user posted image . Tako kot je rekla mami4111 sej ga bota imela onedva.

Zdaj pa ven (o.k. čez par urc) user posted image zganjat pravo zimsko veselje.

< Sporočilo je popravil Trilč -- 14.1.2013 7:05:20 >

Don't panic.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 137
14.1.2013 8:58:12   
odavoda
Čestitke vsem nosečkam. Žellim vam lepo nosečnost in čudovit porod. Lansko leto tak čas, sem se tudi jaz pridružila takšni skupinici srečnih nosečk, sedaj pa ga že imamo;-)

Če katero zanima, sedaj prodajam nosečniška oblačila - 11 kosov (od hlač do oblek) št. 34. Skupna vrednost 75 EUR. Če vzamete vsa oblačila, jih dam za 50 EUR.
http://www.bolha.com/oblacila-obutev-modni-dodatki/zenska-oblacila-obutev/oblacila-za-bodoce-mamice/obleke/nosecniska-oblacila-st-34-1284717377.html?aclct=1358150419

Srečno!

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 138
14.1.2013 11:09:45   
Penny
Joj, meni se tako dnevi vlečejo. Danes sem začela 6. teden, zdi se mi pa kot da sem že celo večnost nazaj nalulala plusek. user posted image

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 139
14.1.2013 12:00:26   
alsa1
živjo!

pridružuje se vam še ena user posted image , sem po 5 mescih zagledala plusekuser posted image , pdp še ne vem, ker sem imela neredne menstruacije, mislim da mora biti okoli 20-ega septembrauser posted image , h ginekologu se bom prijavila šele v četrtek, ker samo takrat dela, je moja prva user posted image (nisem še čisto dojelauser posted image ), znakov razen špikanja in bolečin v križu nimam, povedala sem pa samo eni prijateljici, ki je vedela da delava na user posted image drugi pa bodo počakali do nohalneuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 140
14.1.2013 12:03:21   
babkaa
Pozdravljene!

ojej, ta sneg...

Meni so se začele slabosti, tri dni mi je slabo, ampak čist rahlo, ni panike, upam da bo tako ostalo....Joj že zdaj mi ni prijetno v kavbojkah, sploh ko sedim, me vse tišči... Jem folno, sem že prej... Jaz vem dva tedna, da sem noseča, se mi tudi zdi že cela večnost..

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 141
14.1.2013 12:10:53   
SunRa
Lepo pozdravljene vse skupaj,

tudi jaz bi se pridružila septemberskim user posted image . Stara sem 28 let, 1user posted image . Po mojih izračunih sem v 6. tednu, tako kot Penny. O sem glede na znake imela 26.12. Test sem delala prejšnji teden 8.1., dva dni pred predvideno M. Po prvi dokaj rahli črtici na BC mini, je CB digital pokazal nedvomni plus user posted image user posted image Na pregledu še nisem bila, te dni se naročim.
Počutje: od srede naprej imam občasne vrtoglavice in povečan apetit, zbujam se med 4. in 5. zjutraj - lačna seveda user posted image , aja, pa bolj občutljive in povečane prsi imam (tako, kot ponavadi pred M, le da se sedaj samo še večajo), pa na wc hodim bolj pogosto.

Vse dobro in čudovite trenutke nosečnosti vam/nam želim user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 142
14.1.2013 13:11:13   
SunRa
... da še dodam, tudi mene zateguje in občasno občutim krče v predelu maternice, jajčnikov, večina hlač me že tišči ... kaj šele bo user posted image .
Hjoj - ja, te snežne razmere, danes je tako malo manjkalo, da bi se zložila po tleh na poti v službo user posted image , dežnik in torbica - vse je že letelo po zraku, vendar sem se na koncu hvalabogu čudežno obdržala na nogah, čeprav sem se cela pretegnila v predelu pasu user posted image Tako da previdno po sneguuser posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 143
14.1.2013 13:17:10   
Tara S
Punce, kaj samo men tok nagaja tale RR? Skor nikoli ne morem komentirat, pol pa obupam in zaprem.. user posted image

Sonchek user posted image zate tudi od mene in drži se!

Mene je včeraj zvečer tako bolelo, da sem na koncu v solzah zaspala.. Saj ne vem, napol od bolečine, napol od strahu, da je kaj narobe.. Pa tudi od strahu, sa bi mogla ležat, ker je to praktično nemogoče.. Sej ne vem, hormoni mi nagajajo. Slabo mi je kr naprej, ampak se trudim odmislit, zjokala bi se pa lahko vsake 5 min, od lepega in žalostnega. Moj vsak dan pravi, da bova spet 9 mesecev jokala hehe user posted image

Za seznam: Sem tretjič noseča, imam že dve punčki. user posted image PDP je po mojih izračunih 12. 9. Na prvi pregled se pa še nisem naročila.

Za nosečnost sem povedala trem bližnjim prijateljicam, ki jim itak ne morem zamolčat, drugače pa bova vsem skrivala kokr se bo dalo dolgo. Aja, pa Trilč sem povedala hehehe user posted image Sva obe junijki 10.

Drugače pa veliko družine so ZAKON!! user posted image

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 144
14.1.2013 13:40:15   
alsa1
ja tale RR tudi meni nagaja.

kdaj pa so se začele slabosti in drugi znaki pri vam?
jst sploh nimam nobenih znakov user posted image , v soboto k sm zvedla d sm noseča se je še špikanje nahlo (prejšnji teden me je vsak dan), občasno čutim malo bolečine v križu, drugače pa sploh ne vem da sem noseča,... me kar malo skrbi

(odgovor članu Tara S)
Neposredna povezava do sporočila: 145
14.1.2013 14:05:42   
Penny
Iiiii kolk fajn, vedno več nas je user posted image .
Pa waw okno za odgovor mi je odprlo v prvo??? Konc sveta bo!!! user posted image user posted image user posted image

Meni so drugače vse hlače še vedno prav, nič me ne tišči. V bistvu imam trebušček še vedno presenetljivo raven, tudi napihnjena nisem več tako zelo, kar mi je všeč, ker sem se počutila kot en balon. Ampak joški pa ... to je pa druga pesem. Večje sicer še nič niso user posted image , bolijo (in občasno srbijo) pa ful, cele, bradavice tudi, vse, pa zdijo se mi bolj polne, napete. Sem res mislila, da so kaj večje, ampak meter pravi, da ne. No ja, bo še čas za kupovat nove modrce user posted image .

Pa sitna sem tudi. Kr neki, sploh ne vem zakaj, sam vem, da sem sitna in občutljiva, včer sem se skor zjokala za brezveze. Sicer sem se včeraj končno opogumila za seks, sam me je pol dedc v slabo voljo spravu (no sitna sem, saj sem že rekla user posted image ) in me je minilo user posted image . Več sreče prihodnjič. No do četrtka "morava", da lahko G povem, če bodo kakšne krvavitve po odnosu (baje se rado zgodi user posted image ).

Malo sva se pogovarjala glede tega, kdaj bova povedala novičko družinam. On itak zagovarja čim pozneje. Nekaj sva računala, da bi čakala do velike noči (31.3.), ampak ne vem, če bom zdržala, ker takrat bom že dobrih 16 tednov (skrivat se pa definitivno ne bo več dalo takrat user posted image ).

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 146
14.1.2013 14:50:40   
puppe
pri meni je za enkrat vse mirno....razen bolečih jošk user posted image
upam da mi to nosečnost ne bo slabo, da bom lahhko novico o user posted image čim dlje zadržala zase....ker v prejšnih dveh nosečnostih so me takoj pogruntal  ker mi je bilo slabo user posted image  

na prvi pregled se bom naročila ta teden in komaj čakam prvi uz, da vidim malo pikico user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 147
14.1.2013 15:08:52   
Vesna27
Živjo!

Lepo, da nas je že toliko na kupu.user posted image

Jaz se tudi počutim dobro, razen občasnega špikanja in napihnjenosti, nimam drugih znakov. Aja, pa stalno sem na wc-ju. Upam predvsem, da slabosti ne bodo prisotne, ker me je kar malo strah it zdaj v tujino, na letalo. Ampak rezervirano imava in le upam, da bo šlo vse lepo mimo, brez zapletov. Je že katera potovala v začetku nosečnosti?

A poleg folne jemljete še kakšne vitamine? Jaz razmišljam, da bi jemala še Centrum Materna.

Po mojih izračunih imam PDP okoli 20.9.

Pozdravček vsem!

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 148
14.1.2013 15:26:25   
MojcaD1980
tudi jaz se vam pridruzim.
Sem Mojca, iz Nove Gorice, stara 32 let. Sem prvi noseca.
PDP (ki sem ga izracunala sama) 06.09.(en dan po mojem roj. dnevu. :)
Pregled pri ginekologinji imam 30.01.
Pocutim se super, razen krcev v spodnjem delu trebuha, nimam slabosti, ne bruham. Hvala bogu!
Tudi jaz jemljem samo folno.
Midva bova starsem povedala po prvem pregledu pri ginekologinji. Naknadno pa se vsem ostalim.

Skrbi me samo, ker od vceraj kasljam ... upam, da to ni nevarno za mojga srcka. Ne vem niti kaj lahko proti kaslju vzamem? A ima tudi katera od vas probleme z kasljem?

Mojca

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 149
14.1.2013 16:37:19   
Penny

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.9.
Teta Estera, 24.1.

5.9.
skrivnostnica, 3user posted image , 1user posted image . 18.1.

6.9.
MojcaD1980, 32, NG, 30.1.

9.9.
Partika, 29, Mb, 1user posted image , 0user posted image , 28.1.
pikizenc, 2user posted image , 1user posted image , 24.1.
roladica, 30, 2user posted image , 1user posted image
zoja09, 2user posted image , 1user posted image

10.9.
Trilč, 29, Ce, 2user posted image , 1user posted image , 18.1.

11.9.
babkaa, 2user posted image , 1user posted image , 6.2.

12.9.
breskvica82, 2user posted image , 1user posted image , 15.1.
nesika, 2user posted image , 1user posted image , 25.1.
Tara S, 3user posted image , 2user posted image

13.9.
mami411, 5user posted image , 4user posted image , 5.2.

15.9.
Cari, 4user posted image , 2user posted image , 28.1.

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2user posted image , 0user posted image , 4.2.
Penny, 30, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 17.1.
Pinas, 3user posted image , 2user posted image , 6.2.

20.9.
alsa1, 1user posted image , 0user posted image
anonimnauser posted image , 4user posted image , 3user posted image
Vesna27

26.9.
puppe, 34, 3user posted image , 2user posted image

X.9.

Anonimna

čoko1

anonimnauser posted image user posted image

lollipop07, 26, Kr, 1user posted image , 0user posted image , 24.1.

ANDREA2010, 2user posted image , 1user posted image

babyika88, 9.1.

SunRa, 28, 1user posted image , 0user posted image

user posted image user posted image z nami so pot začeleuser posted image user posted image
sonchek1

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 28

user posted image PREGLEDI user posted image

9.1. babyika88
15.1. breskvica82
17.1. Penny
18.1. Trilč, skrivnostnica
24.1. Teta Estera, pikizenc, lollipop07
25.1. nesika
28.1. Cari, Partika
30.1. MojcaD1980
4.2. anonimna#26
5.2. mami411
6.2. Pinas, babkaa

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Priročnik - šola za starše
e-nosečnost

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?