Tejči
|
Ojla nosečkice, zdaj pa se vam res že doooolgoooo nisem javila - ste najbrž že pozabile na mene. Enostavno sem imela v službi takšno gužvo, da nisem imela časa pisat, doma pa se mi ni dalo niti več računalnika vklopit, kaj šele sedet za njim. Danes pa imam dopust, ker sem imela morfologijo. Naš ginekolog pravi, da je vse OK, ker mi je otrdeval trebuh, mi je pregledal maternični vrat, ki je dolg 3,8,cm, posteljica je zelo visoko in spredaj, tako da imam posledično tako velik trebuh, kot da bi dvojčka nosila Me vsi hecajo, da smo enega ziher spregledali. Zredila sem se vsega skupaj 700 g - kar me najbolj veseli, kajti v prvi nosečnosti sem pridelala kar 19 kg (od prvega pregleda, če bi vzeli kg pred zanositvijo pa 22 kg). Malo pazim, da se zvečer ravno ne bašem, drugače pa jem kar mi paše. Je poroka tik pred vrati, pa bi rada nekak normalno zgledala Na morfologiji je omenil, da ima bolj podolgovato glavico (čeprav se meni ni zdelo), a da je struktura OK in me je prvo kr malo prestrašil. Sicer je zaključil, da je vse vredu, a me to zdaj vseeno malo žre...kakšne izkušnje??? Spola nismo videli, ker je z ritko obrnjen naprej, pa popkovnica je še vedno med nogicami, tako, da je še vedno presenečenje Aja, gibe čutim že kr dolgo, od 17. tedna naprej, sedaj so že kr močni, a zaradi lege jih le čutim, navzven se ne čutijo, niti ne vidijo. Naslednji pregled pa imam 13.6. Tako, malo sem se razpisala, sedaj pa grem delat naprsne šopke za poroko Se še javim, pobožajte bušije in pazite nase Čav-bav
|