mulica -> RE: Septembrcice 2013 (19.2.2013 10:26:48)
|
Butara smotana ... [sm=smiley36.gif] cel čas sem imela zabeležen napačen datum. Pregled bi tako morala imeti že prejšnji teden, ne pa včeraj. Že spada pod nosečniško pozabljivost verjetno :) Mi je tema padla na oči, ko so mi povedali, da moja gin. včeraj sploh ni delala in da je še 14 dni ni ... pa tako težko čakaš ta prvi pregled. No k sreči me je potem vzela druga ginekologinja ... ... videli smo en močan [sm=smiley27.gif] [sm=bravo.gif] K sreči je tudi samo en, kar me je bilo kar malo strah, ker ne vem, kako bi poleg našega hiperaktivca zmogli še 2 hkrati ...da o prostorski stiski ne govorimo, itak bomo morali spalnico pregraditi, da bo starejši dobil svojo sobo ... no ... khm ... sobico [sm=smiley36.gif] Velik je za 8 tednov (1,7 cm), to naj bi bila tudi prava velikost glede na ZM (22. 12.) pravi gin., čeprav ringaraja pravi, da sem noseča 9 tednov (a to je mišljeno, da sem v 9. tednu? ... a vam tudi tako kaže?) Ginekologinja mi tudi ni povedala PDP, jaz sem pa tudi pozabila vprašat od vsega skupaj :) Se mi pa zdi, da sem tako hitro opravila ... verjetno si za prvorodke vzamejo več časa, sklepajo, da me že vse vemo, čeprav bi mi prav pasalo vse slišati še enkrat. Čez dobre 4 tedne imam naslednji pregled, pred tem se moram še naročiti na NS. Sem se pa odločila, da bom s FB vseeno še počakala do nuhalne. Itak tudi v službi še ne mislim kar vsem povedati ... če bo tako kot v prvi nosečnosti imam itak še 2 meseca časa, preden se bo sploh kaj očitno poznalo.
|
|
|
|