|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
28.1.2013 13:20:14   
roladica
Penny nisem vedela da dela Reševa tudi v LJ. Meni je vseeno ljubša Postojna, ker ni nobenega kaosa s parkiranjem. Daleč imam približno enako. Sem pa zato vprašala, ker je bila včasih Postojna oh in sploh, zdaj se pa ne duha ne sluha o Postojnski porodnišnici. Sicer so pa v vseh porodnišnicah dobre in slabe izkušnje. Jaz bom upoštevala svojo izkušnjo user posted image .

Drugače pa kot je že ena napisala, zna biti Pušenjak, kar malo piker ob neumnih vprašanjih. Sem ga imela priliko spoznati. Tako da se ne sekirat, če ne pridete pri njem na vrsto. Tudi drugi so dobri v svojem poslu.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 601
28.1.2013 13:49:02   
*kmetka*
Živjo. Jaz sem jo kupila, pa mi le delno pomaga, popolnoma pa ne. Sem taka vsak dan ko cota. user posted image . Dobila sem jo prejšnji konec tedna, pa sem občutila malo olajšanja. Sem pa hotla med vikendom en večer zaspat brez nje, pa nism mogla zaspat, tolk me je zdelala slabost. Sm jih dala gor, pa sm zaspala takoj. No, zdj jih ne dam več dol!!! Upam da kateri drugi bolj pomaga. Lep dan

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 602
28.1.2013 14:02:51   
*kmetka*
zapestnico proti slabosti seveda user posted image

(odgovor članu *kmetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 603
28.1.2013 15:01:19   
robika
Zdravo bejbe,evo poročilo s pregleda,vse bp.,bebica je velika 17,5mm,srček lepo bije,videli so se zametki rokic in nogicuser posted image ,ponovi pregled čez 1 mesec,ostala v staležu...
pa ati je šel zraven na pregled da je videl našo pikico

(odgovor članu *kmetka*)
Neposredna povezava do sporočila: 604
28.1.2013 15:15:17   
MojcaD1980
cestitke robika! user posted image user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 605
28.1.2013 15:50:19   
Penny
Robika, čestitke user posted image .

Joj, jaz bom probala v četrtek mojega prešvercat zraven. Bom kar ginekologa vprašala, če dovoli (če se mu bo seveda dalo čakat v čakalnici z mano - fantu, ne ginekologu user posted image ). Ker sestram nič ne verjamem 100%, včasih se kaj tudi zlažejo, sem prepričana user posted image .

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 606
28.1.2013 15:59:03   
MojcaD1980
ma Penny so ti sestre rekle da ne sme biti moz zraven?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 607
28.1.2013 16:04:33   
Penny
Ja, ko sem se naročala za 1. pregled (še preden se mi je izcedek pojavil in sem potem itak šla na izredno kontrolo), sem sestro vprašala, če je dragi lahko zraven pri UZ in je rekla, da ne, da bo lahko na NS (ki bo itak izven) in pri morfologiji. Sem pa zadnjič potem pozabla ginekologa vprašat.

Neposredna povezava do sporočila: 608
28.1.2013 16:10:56   
MojcaD1980
Na prvi pregled bom sla sama - se dobro. Nisem niti pomislila, da moz ne bi mogel biti zraven!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 609
28.1.2013 17:18:47   
Anonimen
tudi jaz se opravila prvi pregled, mož biu zravn, nč ni komplicirala, opravila tehtanje in prtisk ki je malo višji, upam da se umiri, po menstri sem v 8 tednu, vendar je malo manjši, za dobrih 6 tednou, srček je lepo biu, kontrola čez 3 tedne, aja pa nzko leži, upam da bo vse ok
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
28.1.2013 17:20:51   
MojcaD1980
Anonimen cestitke! Samo da je vse ok :) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.1.2013 18:59:20   
Kim80
Kako lepo je brat novice iz prvih pregledov. Vse ok, srček bije,... Kje je še to pri meni! Pregled imam komaj 26. februarja, ko bom že v 10. tednu. Pa sem upala, da ga bom imela okoli 8. Pozna se tud, da imam rok šele konec septembra, tako da boste ve že po nuhalni, ko bom jaz šele po 1. pregledu. Upam samo, da bo vse ok, ker še vedno nimam nekih znakov nosečnosti.

Drugač pa tud mene zanima, kako bo naša tamala reagirala, ko bo izvedela, da dobimo user posted image . Po moje bo vesela, ker si zelo želi bratca ali sestrico, sam pol, ko bo pa na svetu, pa ne bo več edina taglavna in zna verjetno imeti malo krize. Pa bomo že kako. Ji bomo skušali pokazati, da jo imamo še vedno zelo zelo radi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
28.1.2013 22:10:41   
Cari
Ja kolk ste napisale user posted image sem rabila res veliko časa da sem se prekopala čez vse. Najprej čestitke vsem za user posted image in +, ki ste jih zagledale v teh dneh. Tako lepo je breti te lepe novice.

Tudi jaz sem bila danes na preglegu in vse je kot kaže ok. user posted image smo slišali, je bila pa O zgleda bolj pozno kot sem mislila in je mali le ena majhna pikica stara dobrih 6 tednov in pol. Rok mi je tako zaenkrat določila na 20.09, točneje pa je rekla da se da določiti naslednjič. Naslednji pregled imam 26.02 in 08.03 nuhalno. Ah sploh ni nič pomembno, samo da bi do konca septembra vse ostalo ok.

Sedaj grem pa počivat. Mi je ves čas takooo user posted image da nič ne morem. Čisto vse mi smrdi in me sili na bruhanje. Prejšnjič je to trajalo do 16 tedna. Kje je še to... a ko mine je prav lušno in hitro pozabiš. Te kar malo skrbi, da je še vse ok ker ti ni slabo...

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.1.2013 22:39:56   
dbo
Pozdravljene,
Bili sta ze dve crtici, je presenecenje, nikomur se nisva povedala, naj bi bil 6 teden. Pregled bo sele cez dva tedna, sem pa vceraj in prejle obrisala malo krvavo sluz. Popolnoma nic mi ni slabo. Skrbi me pa.
Povem, ce bo vse v redu.

Dreams do come true.

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.1.2013 7:34:02   
Anonimen
dobro jutro

meni pa danes sladko diši, grem tole delat

http://www.zenska.si/recepti/sladice/recept-monte-pecivo/

user posted image

(odgovor članu dbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
29.1.2013 8:31:50   
LunaUna
Anonimen. glej da bo brez ruma zate ;)
Kako sem vesela za vas in vaše user posted image Zdaj bom še težje dočakala svoj pregled konec user posted image februarja
Zakaj je toliko pomembno k komu greš na NS? V čem so razlike? Ne delajo vsi enako?
Koga pa kaj hvalijo za štajerski konec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
29.1.2013 8:33:06   
Vesna27
Pozdravček vsem!

Se vam še jaz malo oglašam iz toplih krajev. user posted image

Kako lepo je prebrati, da ste že imele prvi pregled in je vse ok!! user posted image Le tako naprej! Jaz bom do prvega pregleda odštevala dneve, ko se vrnem. Sedaj mi čas itak (pre)hitro mineva. user posted image

Jaz sem se bala kako se bom počutila tukaj, ker par dni pred odhodom sem imela stalno slabosti. Tukaj pa (trkam!!!) je skoraj brez znakov in sem prav navdušena, enako na letalu.

Glede zapestnice: jaz jo imam, ampak težko rečem, da čutim kakšno razliko.

Uživajte, pošiljam vam malo vročega sončka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
29.1.2013 8:46:13   
MojcaD1980
Vesna27 uzivaj na toplem soncku se za vse nas :)

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.1.2013 8:52:02   
rtm_
Ojla nosečke klepetuljice user posted image

pri nas vse ok, slabosti HB ni, edino včeraj zjutraj nisem mogla elevita spravit dol po grlu, ker jemljem zraven še omega 3 in so tri kar konkretne tablete. Ampak je šlo brez bruhice, tako da vse OK :)

Čez vikend smo povedali mojim staršem in sestri, so bili ful veseli, itak, naslednji vikend pa povemo še njegovim.
Midva sva tamali že povedala (ker je ravno tudi svakinja noseča, pa ve zakaj se gre), da bo za rojstni dan dobila dojenčka, pa da ga imam v trebuhu da je zdaj še micen kot en fižolček, pa da sem imela tudi njo v trebuhu....najbrž bo bolj dojemala ko se mi bo kaj poznalo. Čeprav včeraj ko sem prišla iz službe mi je dala lupčka na trebuh user posted image

Jaz se tudi veselim pregleda, ampak je tudi takooooo pozno, kje je še 14.2.

Meni pa danes pica diši, bomo nekaj ukrenili na to temo :D

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.1.2013 9:36:33   
Cari
Ojla,

glede nuhalne na štajerskem koncu ne poznam, sem bila pa do sedaj v Dravljah pri Antonič Babnik in je bilo super. Vse pove, naredi cel kup slikic, pa ugane spol user posted image . Je res prijazna.

A se katera drži kakšne posebne diete? Meni je ob misli na hrano že itak slabo, sedaj me pa še G sekira. Je rekla da ne smem jest nič škroba... da ne bo otrok spet tako velik kot prejšnjič, ker je to za mojo drobn opostavo čist preveč in ne ve kako sem ga ven spravla... Pa da je vsak naslednji še težji. Je blo res težko, priznam, je mel 4500g. Tako da se po resnici povedano sedaj kar malo bojim. In če upoštevam še da ne smem paštet, pa hrenovk, pa suhe salame, pa pršuta, pa sirnih namazov (ker niso iz pasteriziranega mleka), pa sadje in zelenjava se mi zdi sedaj preveč kemije, ko ni sezona, ... pa sploh ne vem kaj še lahko jem. Groza. Da raje ne omenim, da sem imela v prejšnji user posted image še dieto zaradi morebitne sladkorne, ki je HB potem ni bilo. Tako da kakšen nasvet kaj jest, bo zelo dobrodošel.

Vesna pa hvala za sonček. Je prav pogrel sobo, ko je zunaj tako oblačno in megledno user posted image

Cari

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.1.2013 9:45:34   
MojcaD1980
Joj Cari, to ja pa velik problem ja. Saj ce crtas proc skrob postane res vse bolj mizerno zdaj ki je malo zelenjave in sadja na razpolago. Edino kar mi pride na misel ... razne minestre (fizolova, porova, jecmenova, zelenjavna z zmrznjeno zelenjavo,...) Zjutraj pa jogurti, skutice, jajcka, kuhan prsut. Ribice in belo mesko.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 621
29.1.2013 9:58:51   
Anonimen
antonič babnikova je bila ginekologina pri mojem sinu, na ns mi je napovedala punčko, rodiu se je fant, kaj pa vem ugane ali pa ne, jaz imam fanta, pa velik roza zadeu sem mu kupla haha, jaz sem dobila za nosečniško sladkorno napotnico, kam se sedaj to hodi ve katera za telefonsko, aja ljubljana, pa kam se odločate za ns in ac, kateero priporočate, ste že kaj razmišljale, ja pecivo je brez orginalnega ruma, hehe

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
29.1.2013 10:05:44   
Cari
Mojca hvala za namige. Ena zelenjavna mineštra bo že danes user posted image . Sam ko meni pa samo kruh s topljenim sirom diši. Mislim, da se bom kdaj vseeno malo prekršila. Pa skute ne upam več, zaradi listerioze al kaj že. Tko da jogurti, pa jajčka, pa zelenjava, pa sadje - zamrznjene maline, pa borovnice, ...pa kakšen prekršek sem in tja user posted image . Sploh mislim, da G čist preveč komplicira, samo me je res strah da 5 kilsko dete rodim. Mislim da edino CR pride v poštev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
29.1.2013 10:29:00   
Penny
Cari, se mi zdi, da mal preveč kompliciraš s to hrano (in to ti pravim jaz, ki kompliciram pri čajih user posted image ). Ti kupljeni mlečni izdelki so vsi iz pasteriziranega mleka in jih lahko ješ (razen sira s plesnijo, itak). Po tej logiki bi se morala odpovedat tudi kupljenemu mleku ;). Pa hrenovke, kaj je s hrenovkami? user posted image Isto kot pašteta? Ja, sej vem, da je to junk food, sam ajde, vsake tolko user posted image , sploh če nimaš apetita, se oprimeš vsake slamice, ki jo lahko spraviš vase.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 624
29.1.2013 10:39:01   
roladica
Cari Pušenjak pa pravi, da ima nosečnica zelo malo vpliva na to kako velik bo otrok, ko se rodi. Mislim, da se bi od slabih navad prej ti zredila kot otrok user posted image .

Anonimna jaz sem prvič za spol vprašala šele na morfologiji, tista napoved z nuhalne ni najbolj zanesljiva. Ampak sem potem še vsaj dvakrat vprašala, če spol še velja user posted image user posted image . Me je skrbelo, da se mi kaj takega zgodi kot se je tebi.
Glede sladkorne, če misliš presejalni test, tisto ko popiješ glukozo in potem ti vsako uro sladkor preverijo. To delajo v Ljubljani na polikliniki, tel: 01 522 53 20. Zanimivo, da so ti dali napotnico, niso ti pa povedali kam moraš.

< Sporočilo je popravil roladica -- 29.1.2013 10:46:06 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?