|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
27.1.2013 8:10:05   
Anonimen
pizza, ja domača je najboljša, čeprav jaz zadnje čase jem zato da nism lačna, hrana pa nima okusa, je kr neki, ja zlobni jeziki, so ostali vsi biuši, niso več blizu, sem se jih lepo odkrižala, hehe sedaj je življenje veliko lepše
user posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
27.1.2013 11:04:40   
Penny
Tako je najbolje user posted image .

Moja hrana tut nima okusa user posted image . Bogo moje dete, upam, da imam od prej dost zalog (pa hb da jemljem vitaminske dodatke), ker včeraj sem samo limonado pila, pa en kakav in šnitko kruha, pa granatno jabolko in 2x sem testenine piknila. Sploh mi nič ne paše jest user posted image . Sem pa danes dragega poslala po sladoled. Imam občutek, da mi bo pasal (lepo stopljen in po slamici user posted image ). Mal me skrbi, ampak sej otroček si vzame kar rabi, a ne, tudi če iz mojih zalog? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 577
27.1.2013 13:15:42   
mami411
Jest tud upam na moje zaloge, ker kg mi grejo kar lepo dol user posted image imam pa take čudne želje po hrani. Ribe v konzervi so sploh zakon user posted image pa sploh ne vem kdaj sem jih prej nazadnje jedla.

Mi pa ta mičkeni neki driskata user posted image pa čakam še na izbruh noric pri drugi.

Drugače je pa dons tak lep sonček, smo ga mal izkoristili.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.1.2013 13:36:37   
Leni01
Ojla nosečkeuser posted image

Jaz tudi nič ne jem. Mi ne paše. V prvi user posted image sem imela 45 kg in pol shujšala na 42 kg, pa mi je G govorila, da ni panike otrok vzame kar rabi. Pol bi pa naj itak te slabosti minile.
Zdajle tudi hujšam, ampak se ne sekiram. Vse bom nadoknadila. Prvič sem tudiuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 579
27.1.2013 13:47:48   
Partika
Tako vas slabost matra? Revice... Si ne morem predstavljat kak vam je in kako sploh lahko funkcionirate. Lahko pa stiskam pesti, da vas čim prej mine. :)

Meni ni nič slabo, no, tu in tam začutim zeloooo rahlo slabost, daleč od tega, da bi morala bruhat. Jem načeloma iste stvari kot prej, le lačna sem bolj, pravzaprav ves čas. Sanjam o goveji jufki (mimogrede - drugače mesa sploh ne maram!), en večer mi je zasmrdela konzervirana tuna.

Držite se na toplem!

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 580
27.1.2013 14:29:13   
severnica88
Tudi pri meni se je začela slabost user posted image , bruham sicer ne, ampak slabost je pa skos prisotna in mi sploh ni do hrane..tiste, ki vam je slabo, s čim si jo
ublažite, če je sploh mogoče?

(odgovor članu Partika)
Neposredna povezava do sporočila: 581
27.1.2013 19:43:43   
babkaa
Meni je tudi slabo, jaz jem celi dan nekaj, sem že fasala eno kilo, pa ne da bi bla tak lačna, ampak hrana mi pomaga proti slabosti... trebuh mam fiul napeti, ker skoz jem, pa ful utrujena, sem čist slabe volje vsaki dan , slabost celi dan, nekaj jest na silo, pa utrujenost, hosim popoldan spat pa zvečer grem hitro spat, najrajši bi prespala dva mesca.....user posted image

(odgovor članu severnica88)
Neposredna povezava do sporočila: 582
28.1.2013 7:20:02   
lollipop07
oh kolk so fajne jutranje slabostiuser posted image pa sm že mislla, da mi bo uspelo se jim popolnoma izognit...user posted image sedaj mineva že skoraj 1 teden od kar so mi svetovali počitek in se trudim delat nič (razen kuhat in hodit v službo) in mi je neznansko dolgčas in rit imam že čist ploščato... cel vikend je bil tako lep, sem šla v soboto na sprehod (pol urce), me je že nekaj špikalo in zvečer se je mal izcedka pokazalo...gladko sem se posedla na kavč in nisem pulza dvignila od takrat...user posted image komaj čakam, da se zadeve umirijo in se bom lahko vsaj brez skrbi sprehajala in morda drzno šla tudi na kak pilates user posted image otrok ubogej mamo, da se ji ne scufa od ne dela!user posted image

(odgovor članu babkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 583
28.1.2013 8:27:09   
Anonimen
pozdravljene sem tudi nova septemberka user posted image rok imam 19.9. , prvi pregled pa 12.2.......no prvega sem že imela ker imam slabosti, pa me je za ziher pogledala če sem sploh noseča user posted image

a na fb je že skupina?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
28.1.2013 8:29:32   
Trilč
Dobro jutro čvke user posted image

mah, o slabosti ne bom.... zdej sem bila 3 popldneve sama s tamalo doma, in seveda je za mano šla na wc ko sem bruhala. Pa reče s takim naveličanim glasom:"Pa mami ti vsak dan bruhaš, polento pa omakce in take stvari.." Potem vzame kahlico in se pretvarja da bruha not.user posted image No, ja, sej ji probam razložit da dojenček rabi prostor in je potem mamici mal slabo.user posted image Pa mi reče: "Mami, raje kakšnega drugega dojenča vzemi, tega si pobruhala."user posted image

čakam, čakam, na valentinovo... upam da bom videla en poseben srček. Moj me drugače čisto razume, skoz sprašuje kako sem in sploh je super, ga moram pohvalit.user posted image

nč, ne morm vsega za nazaj prebrat... je torej že fb skupina? Jaz itak pravim, da se ne mudi, počakimo do konca feb (vsaj) da bodo srčki že za nami in da se več ali manj vse pridružijo, ki še čakajo + .

Lep dan vsem.

Don't panic.

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 585
28.1.2013 9:09:15   
MojcaD1980
Dobro jutro cveke :) Tudi jaz bi pocakala z fb skupino..sej se nam ne mudi. :)

Midva nisva mogla cakat in sva starsem ta vikend povedala. Njegovi starsi ... totalen sok! Si nista pricakovala ... ceprav imava ze 33 in 35 let in sva porocena! user posted image Moji so bili pa full veseli! :) :)

Cez dva dni imam pregled ... upam, da bom vidla mojga srcka! user posted image Komaj cakam! :)
Moj mozek je tako priden ... vse mi pospravi, skuha, pomije posodo, hiso spuca, zmasira mi hrbet vsak dan (imam se vedno grozne bolecine). Prav zlati je. :)

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 586
28.1.2013 9:13:27   
roladica
Dobro jutro.
A vam je tud slabo? Men je skoz slabo, bruham ne ampak imam pa skoz občutek, da bom zdaj zdaj mogla it bruhat. Pa vsako jutro vstanem kot da bi me vlak povozil, v glavnem me je kar mal strah kaj še bo, ko bom res utrujena od tistega velikega trebuha.

Ko že toliko o nuhalni, a v Postojno ne gre pa nobena? Jaz sem bila pri dr. Reševi v prvi nosečnosti in sem bila ful zadovoljna pa bom šla tokrat tudi če se odločim za NS (še ne vem). Sicer rodit pa LJ, to pa itak.

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 587
28.1.2013 9:47:22   
Penny
Jutro, bejbe.
Jaz sem že skor zdrava user posted image user posted image user posted image . Včeraj sem celo krožnik testenin pojedla, ne morš verjet user posted image . Čeprav pravega apetita pa še vedno ni. Aja, pa sladoled stopljen v mikrovalovki. Njam njam njam user posted image .

lollipop, tebi pa res ni fajn, da imaš že samo od sprehoda izcedek user posted image . Imaš kak progesteron še za zraven al ti G ni nič dal (pozabla, če si mogoče že kaj napisala o tem, ne mi zamerit user posted image ). Oz. kaj je G rekel, zakaj si tolk občutljiva? user posted image Držim pesti user posted image .

Trilč, faca tvoja tamala user posted image .

MojcaD, po mojem bo družina od mojega tudi malo šokirana user posted image .

roladica, h komu bi pa šla na NS v Postojno? Reševa tko dela tudi v Dravljah, če si njo mislila? Jaz sem glede NS malo v dilemi, ker Pušenjak očitno ni zanesljiv, da bo že tam, pa brala sem, da glede Dravelj je tko, da si naročen k njemu (ker itak VSE hočemo k njemu), pol pa prideš tja in ti nekoga drugega dajo, ker njega ni user posted image . Na koncu bom verjetno izbrala koga drugega, mogoče celo v Lj P.

Za rodit je pa moj plan it na Jesenice, če se bo le dal, ker bi rada epiduralno in še nisi tam samo številka, tako kot v Ljubljani. Pa imajo tudi svoj neonatalni oddelek se mi zdi, so bolnica, ni tako kot v Postojni, ko morajo vse kritične v Ljubljano vozit.

Danes vas ima pa kar nekaj preglede user posted image . Upamo na nove user posted image .

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 588
28.1.2013 9:56:54   
Teta Estera
user posted image Tudi mene kar lep čas ni bilo slišati.. Spremljam pa vaše klepete z mešanimi občutki - veseljem za vsak user posted image  in žalostjo za vsak odhod iz skupine.. user posted image  za vse tiste, ki ste nas zapustile in vas veselje čaka kmalu..

V četrtek sem tudi sama končno zagledala tisti neverjetni in tako hitri user posted image  Res, neverjetno. PDP smo pustile isti, torej 1. 9. čeprav je fižolček za dva-tri dni večji ali starejši. user posted image  Tudi počutje je ok. Razen tistih že znanih nevšečnosti v prvem tromesečju.. Starim staršem in boljšim prijateljem sva za user posted image  povedala dokaj kmalu po user posted image . Ostalim pa.. Ko bodo sami ugotovili.. user posted image  Sva pa morala z možem nekajkrat zanikati nosečnost določenim osebam - firbcem.. Le zakaj bi zaradi nekakšnih vraž morala iskati ne vem kakšen ne-nikalen odgovor? Preprosto ne dopustim, da bi drugi imeli toliko vpliva name.. Resnico pa itak veva, kakšna je.. user posted image  
Sedaj čakam datum nuhalne v Dravljah - 18. 2. In še dopolnitev formalnosti: gre za mojo 1 user posted image , stara sem 30 let, iz okolice Ljubljane..

Punce, užijte vsak trenutek, ki vam je podarjen v nosečnosti..

(odgovor članu roladica)
Neposredna povezava do sporočila: 589
28.1.2013 10:30:44   
Anonimen
dva dni mi je bilo kar precej slabo tako da sem pila koka kolo in takoj mi je bilo dobro zdaj imam zapestnico pa mi niti enkrat ni bilo slabo upam da tudi tako ostane me je pa včeraj ščipal na desni strani v trebuhu danes je vse ok.
IZVIRNO SPOROČILO: severnica88

Tudi pri meni se je začela slabost user posted image , bruham sicer ne, ampak slabost je pa skos prisotna in mi sploh ni do hrane..tiste, ki vam je slabo, s čim si jo
ublažite, če je sploh mogoče?

(odgovor članu severnica88)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
28.1.2013 10:32:02   
mulica
Res ne vem, zakaj tok patite za Pušenjakom user posted image Saj je stručko, ne rečem, ampak tudi drugi so. pa občutek imam, da nas ima malo dovolj z našimi iracionalnimi strahovi in včasih že prav neumnimi vprašanji. Jaz sem bila prejšnjič pomotoma pri njemu na nuhalni (sem pozabila povedati ob naročanju, da bi šla rada k svoji dr. Tul) in mi je bilo v primerjavi z njo prav brez veze, bil je nezgovoren, opravil je svoje delo pač (verjamem da strokovno) in nč več ... še ko sem vprašala, če je vse ok, se mi je zdelo, da že zavija z očmi user posted image

No toliko, da ne boste razočarane, če ne se ne boste mogle naročiti pri njemu. Verjamem, da so tudi drugi strokovnjaki na svojih področjih, pa mogoče še ne toliko naveličani naših hormonov ;)

Meni še vedno ni nič slabo, edino ko smo včeraj pražili čebulo, sem morala nos za par minut skozi okno pomolit, mi je postalo malo slabo .... si pa sploh ne predstavljam, kako to zgleda, da ti je kar nenehno slabo, vam nič ne privoščim.

Keglove vaje, anyone? user posted image

Drugače sem pa že razmišljala o tem, kako bo, ko bosta dva .. .kako bo starejši to prenesel ... malo me skrbi, ker je res navezan name ... saj vem "ljubezen se ne deli, se množi" ... pa vseeno ... midva se še toliko crkljava in stiskava in skačeva skupaj ... kako mu bom povedala, da zdaj ne more več ... to bo že kar kmalu, ko bo trebušček, se bo treba malo umiriti. user posted image

(odgovor članu Teta Estera)
Neposredna povezava do sporočila: 591
28.1.2013 10:48:35   
Penny
Verjamem, da nas ima dr. P dost user posted image . Meni bi se že davno scufalo, če bi morala 100x odgovarjat na ena in sita butasta vprašanja. (Je pa res, da je na MON-u iskalnik zanič, tako kot tudi tu na RR user posted image ).

Mulica, kam si šla k Tulovi, v Lj P? Ker ona baje ne dela več v Dravljah, sem pri Avgustovkah izvedla. Ona je moja druga izbira.

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.1.2013 11:14:57   
mulica
Takrat sem šla v Dravlje. Nisem vedela, da več ne dela tam. Lahko jo pa vprašam, kje dela, na prvem pregledu, 18. 2. user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.1.2013 11:24:37   
Leni01
Ojla nosečkeuser posted image

Jap, vsi bi radi Pušenjaka. Prvič sem bila pri strahovi.....5 Let nazaj. Sem bila ful zadovoljna. Zadnjič pa grem mal brskat po forumih in jo punce kar popljuvajo. Se je izgleda res spremenila. Tako, da ne grem k njej. Mene je zadnjič pri tulovi naročila, pol mi pa reče naj v sredo še enkrat pokličem, ker imam na napotnico in me bo naročilauser posted image . Očitno na napotnico naročajo drgač. Ma ni važno, sam da bo vse okejuser posted image

mojca.....kako so pa lahko bili šokiraniuser posted image . Čudna femiliuser posted image

Pri meni domači, sodelavci in par bljižnjih prijateljic ve. Pač slabost in bolniška me izdajata.viroza pa toooooooliko časa ne trajauser posted image

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 28.1.2013 11:26:24 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.1.2013 11:38:02   
Penny
Mulica, bo že malo prepozno, ker se imam plan naročit naslednji teden že (da za zihr dobim datum konec meseca oz. najkasneje v začetku marca). Hvala vseeno :) .

O dr. Strahovi sem tudi jaz prebrala mnogo negativnih mnenj. Pa tudi sicer mi je antipatična - sem videla na bibaleze njen video o NS, pa na rtvslo je bila pred kratkim v oddaji Dobro jutro (govorila je o raku materničnega vratu). Ne vem, enostavno mi ni všeč njen nastop. Potem pa še ta negativna mnenja, kako vse na hitro naredi in da ji je samo denar važen ... ne, hvala.

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.1.2013 11:39:01   
Pinas
Ta vikend je bila luna in seveda me je čisto obrnilo.user posted image
Škoda samo,ker ne v pravo stran.user posted image
Zdaj po novem ponoči spim zelooo slabo,tako,da sem potem čez dan še bolj utrujena.
jaz samo upam,da ta utrujenost mine,da ne bom do septembra kot cunja.user posted image
Slabo mi je občasno,bruham pa ne,to mi nikoli ni šlo.user posted image
Dr, Tulovo poznam iz prejšnje nosečnosti,naša bivša soseda in potem ko sem hodila v amb.za rizično nosečnost mi je nekajkrat delala UZ-profesionalna,realna in prijazna user posted image
Porodnišnica Jesenice-moja svakinja je tam 2x rodila-same pohvale.user posted image
Za nosečnost vesta natančno dve osebi,mož in ena sodelavka,ne vem še kdaj in kako bom povedala ostalim v službi,res nimam pojma.user posted image
Zdaj ko sem res tako brez energije me vsake toliko časa kar zaskrbi,kako bo tole potem od septembra naprej zgledalo,bo že moglo it,ni druge.user posted image
Bom posvojila kakšno babico.user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.1.2013 11:40:29   
Pinas
dr.Strah-nimam z njo nobenih izkušenj,ampak meni ženska enostavno ne potegne,ne morem pomagati.user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 597
28.1.2013 11:41:49   
MojcaD1980
leni01 ja tud midva sva ostala malcek slabo, ker so bli tako zacudeni. Ampak moz ima starejsega brata in se pri njih doma vedno pricakuje, da bo brat vedno vse prvi naredil. Ze s poroko so bili preseneceni. Ja nisva midva kriva, ce se brat obotavlja user posted image Po prvem soku so pa bli full veseli user posted image

Joj danes sem pa jaz tako lacna ... komaj cakam kosilo. Danes bo jecmenova minestra. njami :)

Pa nuhalno zdaj res ne vem ... a pozna kdo koga ki jo je v novi gorici delal?

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.1.2013 11:46:48   
lollipop07
Penny jemlem Dabroston...pravi da je možno tudi zaradi ciste, ki se mi je naredila, da so zato krvavitve...ma saj mi ni težko malo poležavat, če bo zaradi tega potem boljše...bo G na naslednjem pregledu povedala kako in kaj...jaz sem optimistična, da po naslednjem pregledu ne bo treba več tolko pazit...

midva sva tut ta vikend mojim povedala...njihov prvi vnučk...so bli zlo navdušeni...in me že v dvojini nazivajo ("vidva", "mami in tamau")...mati mu je celo začasno ime dala, da je bolj osebno...zanimivo, da so vsa nadomestna imena (2 sta zaenkrat) moškega spola?!?!user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 599
28.1.2013 11:55:03   
Kiya
Jaz sem tista, ki se je podpisovala Anonimna K in sem se odločila, da se neham skrivat user posted image

Tiste, ki ste kupile zapestnice proti slabosti, ali vam kaj pomagajo? Namreč daje me slabost in je kar težko funkcionirat v službi user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?