mulica
|
Res ne vem, zakaj tok patite za Pušenjakom Saj je stručko, ne rečem, ampak tudi drugi so. pa občutek imam, da nas ima malo dovolj z našimi iracionalnimi strahovi in včasih že prav neumnimi vprašanji. Jaz sem bila prejšnjič pomotoma pri njemu na nuhalni (sem pozabila povedati ob naročanju, da bi šla rada k svoji dr. Tul) in mi je bilo v primerjavi z njo prav brez veze, bil je nezgovoren, opravil je svoje delo pač (verjamem da strokovno) in nč več ... še ko sem vprašala, če je vse ok, se mi je zdelo, da že zavija z očmi No toliko, da ne boste razočarane, če ne se ne boste mogle naročiti pri njemu. Verjamem, da so tudi drugi strokovnjaki na svojih področjih, pa mogoče še ne toliko naveličani naših hormonov ;) Meni še vedno ni nič slabo, edino ko smo včeraj pražili čebulo, sem morala nos za par minut skozi okno pomolit, mi je postalo malo slabo .... si pa sploh ne predstavljam, kako to zgleda, da ti je kar nenehno slabo, vam nič ne privoščim. Keglove vaje, anyone? Drugače sem pa že razmišljala o tem, kako bo, ko bosta dva .. .kako bo starejši to prenesel ... malo me skrbi, ker je res navezan name ... saj vem "ljubezen se ne deli, se množi" ... pa vseeno ... midva se še toliko crkljava in stiskava in skačeva skupaj ... kako mu bom povedala, da zdaj ne more več ... to bo že kar kmalu, ko bo trebušček, se bo treba malo umiriti.
|