RE: Septembrcice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

pikizenc -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 9:17:49)

kim80 - čestitke [sm=bravo.gif], ne se sekirat če še ni znakov, imajo še čas pridt, potem boš pa skupaj z nami jamrala [sm=smiley36.gif]

Še poročilo iz včerajšnjega pregleda - sem v začetku 8 tedna, srček dela, vse zgleda lepo, dobila slikico fižolčka in to je bilo to. Naslednji pregled je že NS. PDP je prestavljen na 11.9. (če boš Penny kaj slučajno ažurirala tabelo)

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 9:20:10)

Pri meni je blo pa tako :par dni krvavela in slabo in sem mislila da je to zaradi M ki ponavadi traja 3 dni in 4 dan še kar krvavela pa mi je blo malo čudno ker sem imela vrtoglavice nisem mogla ne ležat,ne sedet in grem jaz na urgenco in [sm=nosecka.gif] sem imela že 2 ss in me je bilo malo strah, drugih znakov pa nimam tako da ne vejo zakaj je prišlo do krvavitev in to kar 4 dni.Ko sem bla pa prvič N mi je M zaostajala in slabo tako da se ni dobro končalo,drugič N v 5 mesec je srček nehal bit [sm=smiley19.gif] zdaj sem pa 3 [sm=nosecka.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: sunflower29

Ojla...
hvala za vse [sm=smiley31.gif] in lepe besede.
bila sem pri G in niti z eno besedo mi ni omenila da bi lahko bil to SS. šla sem k njej takoj isti dan ko sem videla izcedek. najprej sem sestri povedala vse potrebne podatke in že ona me je čudno gledala, in komentirala zakaj paničarim saj je možno da mi samo M zamuja in da sploh nisem noseča [sm=zmeden.gif]. povedala sem da sem delala test ki mi je pokazal pozitivno in da mi M nikoli, ampak nikoli ne zamuja!! potem ko sem šla k zdravnici mi je ona spet enako povedala in da vse ženske delamo prehitro te teste in bla bla (ful je bla nataknjena ta dan, ker drugače je ful v redu) in da moram počakat 10 dni preden delam test takrat sem šele lahko sigurna da je to N!! potem mi je naredila test in pokazalo je -. tako da sem bila presenečena ko ste napisale da je to lahko SS. čudno mi je bilo tudi to da nisem čutila nobenih znakov nosečnosti (vem, da je tudi to možno), prvič mi tudi ni bilo nič slabo, sem pa imela vrtoglavice, občutljive (.)(.) in veliko lakoto!! tako da mi je bilo čudno da tokrat ni bilo nič. tako da res ne vem kaj je to bilo....samo M ki je zamujala ali N.....

[sm=smiley19.gif]

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 9:50:56)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
srcno upam, da bo tokrat boljse Anonimen in da se bo vse lepo izpleljalo. :)

alsa1 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 9:59:42)

Živjo.
Danse sem dobila dosti boleče močne temne krvavitve[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], tako da se posljavljam od vas[sm=smiley13.gif]. K ginekologu sem imela namen piklicati naslednji četrtek, ker bi res rada šla k svojemu, ampak ne vem ali je lahko kaj kar bi bilo nevarno tudi zame.
Če katera kaj ve, bi bila vesela nasvetov

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:09:33)

Alsa1 ma mislis, da je M ali kaj drugega? [sm=smiley19.gif]

Penny -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:10:41)

alsa [sm=smiley13.gif][sm=smiley31.gif]
Na urgenco ali k dežurnemu ginekologu pa ne bi šla? Nevarno verjetno ni, ker si pred 8. tednom in ne rabiš RhOgama dobit (če si slučajno Rh negativna), ampak jaz bi se vseeno šla pokazat ...

jagodka14 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:11:37)

Ooo Alsa to pa je sranje, jaz mislim da je bol da pokličeš in se prepričaš da je s teboj vse vredu. Pošiljam ti en velik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  in nikar obupat, ven da se sliši klišejsko ampak vsaka stvar se zgodi z razlogom.

alsa1 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:36:43)

Sedaj je kri že normalne barve, kot menstruacija. Bila sem šele nekje v 6. tednu. Ven so šli tudi temni sluzasti konci tako da zgleda da se je prečistilo. Sedajle mi resno ni do tega da bi hodila okoli, bom šla če me bo kaj ful bolelo, drugače bom pa počakala do četrtka. Sedaj so bolečine samo občasne in take kot pri menstruaciji.
Hvala usem za podporo, upam da se kmalu pridružim nosečkam .... 2013

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:41:36)

Raje pejt na urgenco se pokazat če imaš bolečine pejt se pokazat
IZVIRNO SPOROČILO: alsa1

Sedaj je kri že normalne barve, kot menstruacija. Bila sem šele nekje v 6. tednu. Ven so šli tudi temni sluzasti konci tako da zgleda da se je prečistilo. Sedajle mi resno ni do tega da bi hodila okoli, bom šla če me bo kaj ful bolelo, drugače bom pa počakala do četrtka. Sedaj so bolečine samo občasne in take kot pri menstruaciji.
Hvala usem za podporo, upam da se kmalu pridružim nosečkam .... 2013

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:42:03)

http://babybook.si/novice/katero-sadje-je-priporocljivo-za-nosecnice.html

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:54:41)

alsa1 jaz bi se sla tudi pogledat na tvojem mestu. Morda ti lahko se kako pomagajo. :/

rtm_ -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 10:57:07)

oh Alsa grozno [sm=smiley13.gif]

držim pesti za vse, da boste kmalu spet med [sm=nosecka.gif][sm=pikapoka1.gif]

Pri meni vse bp, edino lulat hodim na pet minut, pa res sem ful napihnjena. Že čakam da me bo kdo vprašal če sem noseča [sm=smiley36.gif], ker drugače nimam ravno trebuha.

A vam kaj posebnega paše jest? meni še ne, mi kar vse paše :D

lollipop07 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 11:08:03)

alsa [sm=smiley31.gif]
men od hrane ful mesn burek diši in paše...in se resnično trudm ga čim manjkrat konzumiram ampak je kr težko glede na to da mam tri fast foode v radiusu 100m od službe...pa že prej sm precejkrat to za malco jedla...tko da me kar avtomatsko tja vleče[sm=smiley36.gif]ampak sm ga, odkar vem za pikca, sam 1x...joj kok je pasou[sm=zardeva.gif]

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 11:09:21)

ma meni ze 1 teden zvecer full kruh pase ... zvecer mi je namrec ponavadi malcek slabo in edino kruh mi pomaga. Sam kaj k sem pol napihnjena kot ne vem kaj in trebuh je ta teden malcek zrastel ... bojim se da zaradi prevec kruha in ne zaradi moje pikice. :/

skrivnostnica -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 11:14:59)

Hrana? Fuj...od bruhanja in nenehne slabosti sem shujšala že slabe 3 kg... [sm=smiley11.gif]

Sem pa včeraj pisala v Dravlje, da bi se pri Pušenjaku naročila na NS in imam datum 26.2. [sm=smiley1.gif]

mulica -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 11:45:52)

Meni se pa nič bolj hrana ne lušta ... niti slabo mi ni. Saj se ne pritožujemo no ... ampak itak nikoli ni prav, če je preveč simptomov je panika, če jih je premal isto [sm=jezicek.gif]

No ampak sem itak šele čisto na začetku, tako da me verjetno še kaj čaka.

Mojega bi pa zdajle najrajši nekam [sm=hudicek1.gif] Se je dobil z enim parom, s katerim smo kolegi in ga je ona direkt vprašala, če sem noseča in kao ni mogel zanikati. In to v petem tednu. Ni mogel zanikati, revež.[sm=smiley36.gif] Ne maram tega, še svojim nameravam povedati po pregledu, kaj šele ostalim ... ne vem zakaj, ampak želim biti malo bolj ven iz tahujšega ... desci ...

Leni01 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 12:03:31)

Ojla nosečke[sm=smiley1.gif]

Alsa[sm=smiley13.gif]......a se ne bi vseeno šla pokazat na urgenco? Vem, da ti je grozno hodit okoli zdaj, ampak zdravje je le tvoje in naj vsaj pogledajo, če si se popolnoma ščistila[sm=smiley31.gif]

O trebuhu pri meni še ni ne duha ne sluha. Ravna ko deska, no joške ven štrlijo[sm=jezicek.gif]
Skrivnostnica......kako si pa ti dobila Pušenjaka, če so meni včeraj rekli da ga ni[sm=zmeden.gif]. Jaz sem tudi hotela k njemu.

Apetita nimam nobenega. Če mi kaj zadiši mi sam kaka svinjaija od hrane ala fast food, ki ga res nikoli ne jem[sm=zmeden.gif]. Pa pol to tudi ne jem, ker ko dobim to hrano, mi pa pol itak že zasmrdi.

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 12:04:11)

Tukaj po dolgem casu ta prva anonimna :).

Alsa, jaz sem dvakrat ze zacela krvaveti. Prvic sem sla na urgenco in smo videla srcka, tako da je vse ok. Je rekla zdravnica, da lahko zaradi vrascanja posteljice poci kaksna zilica in zato pride do krvavitve. Potem jebil skoraj 14 dni mir, vceraj pa ze spet dopoldan rjav izcedek in potem sveza krvavitev, potem nekaj casa nic pa spet malo roza. Danes je pa ze spet vse cisto ok. Upam,.da bo tudi pri tebi tako!!!

Drugace naj bi pa jaz imela PDP po svokih izracunih 5. 9., pregled pri G pa 31. januarja.

Drzim prsti, da cisto vse pridemo srecno do konca!!!

Prva anonimna

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 12:18:14)

Ojoj, Alsa, zdaj berem naprej, da si ti mocno zakrvavela. Jaz bi se na tvojem mestu tudi sla pokazat na urgenco!

Penny -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 12:32:35)

Skrivnostnica, pa si res k Pušenjaku naročena ali samo v Dravlje? Kaj so ti rekli?

Mulica, sumljivo tako direktno vprašanje kar iz lufta. Pa sej bi lahk reku, da ne ve [sm=zmeden.gif]. Joj upam, da bi se moj bolš odrezal v taki situaciji [sm=smiley36.gif].

Jaz sem pa sam za v postlo in čajčke pit [sm=smiley13.gif]. Zjutraj sem bla skor brez glasu, slabo mi itak dela, pa nč mi ne paše za jest (no stopljen sladoled bi po slamci srkala [sm=smiley36.gif]) in pol mi verjetno še od lakote dela slabo ... začaran krog [sm=smiley29.gif]. Mislim, da si bom šla v trgovino po med za v čaj, da vsaj neham kašljat in da se spravim k sebi, ker sem že cel teden taka [sm=smiley11.gif].

jagodka14 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 13:13:08)

jaz vem kako bi se moj odzval, če bi ga kdo zdej vprašu če sm noseča " jaz nič ne vem o tem, a mogoče ti kej več veš"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Men v tej nosečnosti večino hrane smrdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image], paše mi pa jogurt, pa kruh s sirom( stopljen v pečici al mikrovalovki), sir v slanici( ga še nism jedla odkar sm noseča in ne vem če ga sploh bom), pizza, aja pa zadnjič sm sanjala o popečenem tovstu namazanem z maslom in tatarcem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

robika -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 14:01:43)

Zdravo punce,midva sva se odločila da ne bova povedala dokler NS ne bo za nama,vedo samo v moji službi,zaradi narave mojega dela..pač malo pazim pri dvigovanju malih škratkov,ko bo buši tu pa bodo že obveščeni,važno nama je da je v trebuščku vse tak ko mora bit..
Hrana...mmmm paše mi čisto vse,se je treba kar dobro nazaj držat,da ne bom spet taka kot tank na koncu[sm=smiley1.gif]

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 14:01:58)

joj moj pa tud ne vem kako bi odgovoril..mislim, da bi bil precej v zadregi..in bi na koncu vse priznal. :)

Joj tud meni jogurt full pase in tostki s sirom, Pa skuta mi je full njami. Trudim se vec zelenjave jest sam enkrat jo pojem potem mi pa zasmrdi. Sem prejsnji teden spinacne lasagne nardila. Prvic so mi ble full dobre, naslednji dan so mi pa tako sle v nos, da jih nisem mogla pojest. :///

Lyah -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 14:57:18)

Alsa1 ne se hecat, pojdi na urgenco. Veš kje je šele četrtek! SS je lahko tudi nevaren, pojdi da se ti kaj ne zakomplicira. SREČNO!

Kim80 -> RE: Septembrcice 2013 (25.1.2013 18:27:54)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Alsa - jaz bi se tud šla na tvojem mestu pokazat. Boš vsaj vedela, kako in kaj in če je bil res SS, če se je dobro sčistilo. Drži se.
mulica - lepo je slišat, da te en razume in če praviš, da imava podobno zgodbo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ne morem verjet, da je tvoj kar povedal, da si [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Očitno je tako ponosen in se veseli, da kar ne more skrit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Drugače bom jaz najbližjim povedala po 1. pregledu, ki ga imam šele konec februarja (bom že v 10. tednu) - kje je še to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ostalim pa bova povedala po nuhalni.

Zanimivo je brat, ko imate vse te nosečniške znake in kaj vam paše jesti in kaj ne - meni se zaenkrat okus še ni spremenil, sicer pa se mi ni spremenil niti v 1. nosečnosti.
pikizenc - ja, saj je fajn, če ni znakov, ker vem, kako grozno je, ko ti je slabo, sam po drugi strani pa takrat vsaj veš, da se neki dogaja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer pa vem, da je 5. teden še malo prehitro, da bi govorili o nevemkakih znakih.

Držim pesti za vse prve preglede, da bo vse ok, in seveda za vse tiste, ki imate težave z izcedki, da se srečno izteče.

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>