Blue_one -> RE: Septembrcice 2013 (11.9.2013 10:25:01)
|
Heh, jaz sem tukaj, ampak nimam kaj veliko za napisat :) Drugega kot čakanje trenutno ne ostane. NIsem pa še čisto nič živčna kdaj bo. Sem ful na easy, s emi zdi, da pa določene okrog mene že grabi panika, kdaj, kdaj kdaj. Ehja [sm=smiley36.gif] Bo, ko bo. Vsak ima svoj čas, tako otročki, ki pridejo na svet, kot vse ostalo. Drugače veliko itka ne morem početi, ker me vse hitro zmatra in sem utrujena. Še vedno rešujem določene težave v službi, kar pomeni, da sem jim telefonsko dosegljiva, kadar je kaj narobe. Nimam pa neke strašne koncentracije za kaj posebnega početi. Ne da se mi brati, gledati tv, visteti na računalniku.. tako, da malo po malo vsega, malo posprvaim pa gre dan mimo. Trenutno se slabše počutim, ampak nima veze s samim otrokom le ta še veselo miga v trebuščku :) MI pa priznam paše tole vreme, ker potem kar brez slabe vesti poležavam na kavču :) :) Kako pa kaj spite? Jaz dokaj ok... Lep dan, čeprav deževen... Drugače se pa lahko kaka mamica tudi kaj javi in pove, kako se kaj rihtajo :)
|
|
|
|