RE: Septembrcice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

SrečnaBodočaMamica -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 14:38:25)

Se strinjam, takoj v porodnisnico oz. Poklici, ti bodo tako sami rekli sa pridi verjetno

robika -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 14:56:35)

Evo,danes sedem minut čez dvanajsto je na svet prišel naš Nejc,težak 323og in velik 49 cm..mamica je že pokonci odnesla brez rezanja..juhu..

Raven -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 15:27:19)

ooo robika čestitke!!!!
Daj malo opiši porod:) kdaj dobila popadke ornk?

lollipop07 -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 15:39:06)

pozdravljen Nejc [sm=duda.gif]
[sm=bravo.gif] robika...

malamut -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 15:56:59)

Končnoooo Robika!! Z vsemi temi popadki, sem že bla prav neučakana, kdaj bo pršpu končno ta miken ven. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitke, čestitke, čestitke, malemu Nejcu pa dobrodošel med babcami :D In čim več uživancijee!!!!

malamut -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 16:04:25)

SrečnaBodočaMamica, mlaj je bu včirej, ma ku pravejo, še tri dni pole drži, tako da je še cejt. [sm=smiley36.gif]

Raven, da je posteljica zrela samo po sebi ne pomeni nič, ker posteljica vedno enkrat "dozori". Ne pomeni, da se bo vsak cajt začel porod ali kaj takega. Ne vem, zakaj to omenjajo, saj po 37 tednu vsaka posteljica dozori.

Matty, držimo fige da bo pred pondelkom, a?

Vsem ostalim pa.....čimhitrejši porod, jast itak ne čakam, mam še cela tri tedna, tako da....bom začela čakat šele čez14 dni. [sm=jezicek.gif]

bbdd -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 16:06:57)

Čestitke tudi iz moje strani :))

Naj povem, da sem potem poklicala v porodnišnico, kjer so mi rekli, da naj se kar pridem pokazat. Tam sem potem imela normalen tlak, 123/79, dala sem vodo, šla na ctg, potem me je pregledala še zdravnica. Bilo je vse ok, tako pri vaginalnem pregledu, tako na UZ in CTG-ju. Potem sem dala še kri in vodo, danes popoldan pokličem za izvide. Sedaj si moram trikrat na dan meriti tlak, v ponedeljek pa spet priti. Tako da nismo rabili ostati v bolnišnici. Samo je pa smešno, kako si doma želimo, da bi že končno rodile, ko pa bi lahko prišel ta čas, pa te kar malo stisne pri srcu :)

malamut -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 16:25:13)

bbdd sam da je vse uredi , si nas spravla prov mal v strah. [sm=smiley3.gif] Ma ja, če bi se začeli popadki, ni panike, sam če pride do kakih drugih težav, te res stisne in zaskrbi in si želiš da se ne b še začelo. Taku da kr striktno si meri pritisk, pa če bo spet večji, kr nazaj v P, prow? Držmo fige, da bo vse ok. [sm=bravo.gif]

Tamala24 -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 18:16:30)

Robika čestitam, res sem vesela zate. Čimveč prespanih noči ti želim in veliko veselja,....[sm=bravo.gif]

babkaa -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 18:26:16)

čestitke robika!

tiste ki sprašujete,če se otrok pred porodom umiri, meni se ni , še v porodni me je bincal...

nejkec -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 20:37:29)

Živjo Septembrčice!
Sem fotografinja in iščem mamico iz Gorenjske, ki ima rok konec septembra in bi želela slikati svojega novorojenčka po promocijski ceni. Za več informacij me kontaktirajte prek zs.
Vsem vam želim lepo porodno izkušnjo in veliko veselje z novim družinskim članom!

Benjaminka13 -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 23:00:51)

Zdravo septembrčice!Jaz sem pa nova tukaj. Nisem vedela, da obstajate. Sem primorka, pričakujem sinčka, PDP 25/09, 38 let. Doma imam že 13mescev staro punčko. Razlike bosta le 14 mescev. To bo pestro:)
Berem, da že rojevate. Bo zanimivo brat izkušnje. Upam, da bo moj drugi porod hitreje minil kot prvi, saj je trajal 27ur. Obe nosečnosti imam lepe, brez težav, brez slabosti, aktivna sem bila in bom do zadnjega dne. :))LP!

Larisa5 -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 23:12:53)

Robika cestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Evo pa si koncno stisnila k sebi sincka[sm=bravo.gif][sm=duda.gif]
Lepo se cartajta in cim vec lepih trenutkov[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] s celo druzinico

Tamala24 -> RE: Septembrcice 2013 (6.9.2013 23:44:52)

Pozdravljena
Benjaminka13

Si mogoče kje iz Kopra? Ma me sam tako zanima če imaš mogoče kakšne izkušnje z Izolsko porodnišnico? Jaz imam jutri CTG (4dan čez PDP) in grem v Izolo, saj mi je najbližje in nisem imela namena se vozit v Postojno (saj niti ne vem ali bi do časa prišla) [sm=smiley36.gif]

renjar -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 7:36:19)

Robika čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Končno si se rešila[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

SrečnaBodočaMamica -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 8:11:44)

Cestitke!

Zdaj pa se eno vprasanje za vse ki ste ze rodile... Ki zanima vse, pa ogromno vas je ze takih:)

Kako se je zacelo pri vas?... Ste dan prej,tisti dan imele kaksne tezave ali ne?
Dobro ene je tako ali tako matralo z laznimi popadki,kaj pa ostale?

Je voda kar tako odtekla pa ste sle, ste kar tako dobile popadke ... Al vas je kaj dan prej kriz bolel in podobmo, dejte mal opisat vase izkusnje:)?

renjar -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 8:25:19)

Prvič so me popadki na pol ure zbudili sredi noči in potem trajali 4 dni. Potem sem mela pregled pri G in me je poslala v P ker sem bila 4 cm odprta.
Drugič mi je zjutraj šel čep, ob pol dveh ponoči (med obračanjem v postelji) pa mi je začela odtekati plodovnica..
Zdaj pa[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Čep je že šel, odprta sem 3 cm, akcije pa od nikoder..
Tako je bilo pri meni...

GITA14 -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 8:27:35)

Robika čestitke in lepo se cartajte

Js sm mela v čet CTGin UZ vse mirno in težki smo že okol 3100g, bo spet velika punca in težki porod, kaj čmo.
Zdej imam pa 19.9 ponovni CTG.

Tejči -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 8:59:37)

renjar čestitke[sm=bravo.gif] Nejcu pa vse dobro na tem svetu[sm=smiley1.gif]

Pri nas se še nič ne dogaja, je pa dete od včeraj bolj mirno..sicer čutim gibe, a so veliko bolj nežni. Pa spala bi skozi, tako mi paše...

renjar -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 9:06:51)

Tejči ko bi te le moj [sm=duda.gif] slišal in ubogal[sm=jezicek.gif]
Nejca ma Robika, pri nas še nič novega[sm=smiley19.gif]

Tejči -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 9:26:24)

IZVIRNO SPOROČILO: renjar

Tejči ko bi te le moj [sm=duda.gif] slišal in ubogal[sm=jezicek.gif]
Nejca ma Robika, pri nas še nič novega[sm=smiley19.gif]

Ups..to se zgodi, če še na pol v spanju pišeš[sm=smiley36.gif] Oprosti..saj tvoje detece bo tudi kmalu prišlo., zdaj smo že vse blizu[sm=smiley1.gif]

Pa da se popravim..Robika in Nejc čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

minxie -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 11:55:41)

tudi jaz zdaj redno na CTGjih, v ponedeljek so mi pri G rekli da bo dan D, glede na popadke ki jih je izrisala mašina in po vaginalnem pregledu, potem pa smo v porodnišnici ponovili vajo, ampak me je poslala domov, ker sem rekla da meni se ne zdijo močni, pa je rekla da ne bodo silili, ker še imam nekaj časa do roka... no, in sedaj en teden ravna črta, nobenega popadka... [sm=zmeden.gif] očitno moram spet začet čaj malinovih listov pit, ker ko sem ga nehala so se nehali tudi popadki!

drugače pa čestitke puncam, ki so že imele to srečo in rodile :) [sm=smiley8.gif]

Blue_one -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 14:55:23)

Čestitke Robika! Pa si le dočakala :) Super..

Soncek_32 -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 14:56:51)

Robika še od mene čestitke! [sm=smiley32.gif]

SrečnaBodočaMamica - sem vesela tvojega vprašanja, ker tudi mene zanima kako se je začelo...

Lp

SrečnaBodočaMamica -> RE: Septembrcice 2013 (7.9.2013 15:15:01)

Zadnjic sm se pogovarjala z eno je rekla, nic drugac se nism pocutila vse ok, ponoci se vstanem grem na wc cez 20min pa mi je zacelo nekaj tect po nogah:)
Ena mi je tudi razlagala da vse ok, bla na obisku k je naenkrat mela luzico pod sabo...
In se ena prijateljica,da jo je cel dan nekaj spikal zvecer pa popadki.
Pa pri vas?
Jaz sm ze res neucakana... Aaa... Danes mam rok po zadnjem UZ,drugace pa cez 7dni...
Upam da cez rok ne bo. To cakanje je pomoje potem najhuj.
Vsaj kak dan prej:)

Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>