Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 12:56:16
|
|
|
|
Raho
|
Jaz sem postavila cisto nedolzno strokovno vprasanje Ce mi seveda verjamete. Saj pa nismo na strani Kuhajmo skupaj, no!
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 18:23:48
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model? Saj vem, čisto ok vprašanje, ampak če se navežem na predhodno debato, mi solze tečejo od smeha Po moje jih svaljka, tako med stegni, kot kubanke cigare menda so kubanke fajn, ja . Grem v Mercator, vzamem vrečko francoskih rogljičkov iz skrinje, jo v službi odprem in nežno zložim devet še čisto trdih rogljičkov na pladenj ter potisnem v vrhunsko in vesoljsko pečico na program za vzhajanje. Potem dve uri opazujem, kako vzhajajo in rastejo, nakar jih za 20 minut pečem na vročih 180°C. Potem še malo počakam, ne smeš biti neučakan, da se ohladijo in s slastjo ugriznem v mehek in velik, zlatorjav rogljiček. Jao, Ankica, tebe so fajn nategnili s to pečico. 2 uri jih vzhajaš? Jaz te rogljičke 40 minut na pultu vzhajam
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 18:58:05
|
|
|
|
Stanislava_
|
Ja, ampak brez vseh teh kuharskih dodatkov . Vidim, da so kulinarične spretnosti spet v modi, pa ne samo v kuhinji.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 21:50:29
|
|
|
|
uškinamama
|
Kje ste, že vse v kuhinji?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?