Hope2
|
Standard se mi spreminja glede na moje počutje in otrok ni kriv za to . No, ok, včasih je tudi on malo kriv, pa mož tudi, pa pes tudi . V glavnem nič ne vem da bi bilo kaj drugače, od kar je otrok prišel. Včasih non stop pucam, včasih pa se mi ne da. Evo te dni moža ni bilo in je bil doma svinjak in danes ko pride se že sveti-skoraj. Ob številnih selitvah sem že ugotovila, kako pohištvo, barva, material.... je bolj prijazno očem- beri daje videz čistega in urejenega , četudi to v bistvu ni. Vedno imam eno rumpl kamro in kako omaro, kjer ni pravila in lepote, kamor na hitro vržeš stvari, ko imaš slab dan ali ko se nekdo na hitro pojavi na vratih . Prah brišem, ko se vidi , sesam ko se vidi, isto kopalnice- nimam sistema, nimam urnika in občasno se delam, da ne vidim ... pa še vedno kdo pravi da imamo kot v laboratoriju, moram rečt, ad ponavadi vedno zgleda da imamo ful čisto- čeprav se bo nekdo zgražal, da nisem že 1 mesec prahu brisala-ampak tega ne vidi, ker ni videt. Čarovnija . Edino kuhinja se glanca vsakodnevno. Seveda pa se lahko zgodi, da nas nanapovedani obiski presenetijo in vidijo smeti ali pesek po tleh in kake drobtine na kauču, posodo v pomivalnem koritu. Če mi dajo 2 minuti, bo pa že čisto Generalk nekako nimam nikoli. Vedno malo po malo. Drugače se pa vedno prej odselimo, predem me kaka generalka pokliče. Mali ima igralni kotiček ob kuhinji in četudi kaka igrača ni pospravljena, ne zgleda grozno ali razmetano, ker je to ipak igralni kotiček . Sicer pa več ali manj vedno pospravi vse v svojo škatlo- je treba kdaj priganjat in kdaj pomagat. MOjA ŠIBKA točka so pa omare, jap, tu pa nekako nimam hude organizacije. če na zunaj zgleda tipi topi, minimalizem in laboratorij, je pa tu daleč od tega. Jaz kar ne morem verjet, kako nekdo lahko zlaga cunje po barvah in na mm natančno, da so vse škatle, začimbe, posode... kot v lekarni. Poznam 2 taki osebi, še zdaj ne vem al se mi smilita ali ju pa občudujem
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 19.12.2012 17:59:39 >
|