Neli81 -> RE: nosečke iz Celja 2013 (23.5.2013 13:46:49)
|
Ojla, Sem 15.4. že drugič rodila v celjski porodnišnici. Obakrat sem ležala s priklopljenim CTG-jem. No prvič je bilo kar (pre)dolgo vse skupaj, saj sem dobrih 5 ur ležala stalno na levem boku. [sm=zmeden.gif] občasno so me malo obrnili, ker me je ful bolelo vse. No sedaj drugič je pa šlo vse zelo hitro, da sploh ni bilo časa da bi "hodila" okoli. Še lulat mi niso pustili iti, saj sem v dobri uri rodila. Drugače sem bila zelo zadovoljna z babico Dragico (sem jo imela pri obeh). Malo manj sem pa bila zadovoljna z zdravnico sedaj. Ne vem katera je bila (vem da ima dva priimka), tečna in nesramna ko sam [sm=hudicek1.gif]. No dopuščam še možnost, da je imela slab dan oz. Noč. [sm=jezicek.gif] Drugače pa poznam primere, ki so se lahko gibale med popadki in uporabljale žogo, ... Osebje mi je bilo ok, razen enih sester (takrat so ravno imele nočno izmeno), ki so skrbele za otročke. Pa še te niso bile preveč slabe, mogoče samo malo manj nasmejane in zgovorne kot ostale. Kot celota vsega mi je bilo OK. Upam, da sem vam uspela vsa mal predstaviti kako je pri nas v CE. Lepo bodite, pa čim lepši porod želim vsem. [sm=smiley1.gif] Pa pa
|
|
|
|