robika -> RE: nosečke iz Celja 2013 (5.6.2013 11:25:05)
|
Zdravo,to da grem spet rodit v Celje je zato ker lahko greva peš do porodnišnice[sm=jezicek.gif],ne to da sem drugo rodila v Trbovljah je bilo zato ker sem imela rok 5.7 pa še 21.7 nisem rodila pa so me skoz iz Celja pošiljali domov,pa en zdravnik je reku da je premalo plodovnice,drug da je neki s tamalo narobe tretji spet da je vse ok in da je mala težko okoli 3-3,500,pa da je vse vredi,pol sma bla pa vsega naveličana pa sva poklicala v Trbovlje kjer je sam primarij ko sem mu povedala kak je na stvari reku da naj pridema...tam so me obdržali,popadko so se začeli ob 22h isti večer ko sem bila sprejeta 21-setega,bili so na 7 min...moj je prišel k meni ob 2h zjutraj..šele ob 11.14h pa se je rodila naša punčka težka 4450 in velika 56cm..porod je trajal zato tak dolgo ker je bila tako težka in močno pritiskala na mv da se ni mogu odpirat,širili so ga ročno[sm=smiley29.gif]..no to je blo to Tretjo smo tako kot prvo rodili v Celju in to na ekspres ob 22h me je začelo šipat na 5 min,ob 23.30 sva šla v porodnišnico,so me pregledali in po moje zaradi dolgega prejšnjega poroda in nesramnega nastopa takrat dežurne zdravnice-imena ne bom omenjala,ctg ni narisal niti enega popadka,mene pa nategovalo do konca,me dajo na oddelek kjer sestra vidi da me matra me da na ctg popadki na fulare 120 nabija,me vleče nazaj v porodno,pokličejo spet isto zdravnico ki prihruli dol,s stavkom a spet vi..ja nič ni sprememb kr na oddelek,pol se pa zlata babica Alenka(spravila je na svet mene in prvo mojo hči)oglasi pa reče,jo bom dala v porodno,men pa reče poklič svojega takoj! Pride moj čez 15 min.dvakrat pritisnemo in naša mala pupa je bla vzuni velika 49cm in težka 3310g,naj povem še to da zdaj nisem bila rezana in da je to prava milina,vem pa da je treba poslušat sebe ne druge..mene so namreč spustili iz porodnišnice Celje z hudo pljučnico tak da sem pristala v Topolščici 4 dni po porodu...na zelo močnih tabletih tako da se nisma smele dojiti..skratka vse povsod so plusi in minusi..ostajam pozitivna da bo v četrto vse v najlepšem redu.. Tak mal sem vam natvezila [sm=smiley36.gif] Uživajte!
|
|
|
|