|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečke iz Celja 2013
12.12.2012 12:22:07   
speLeK
V to temo vabim vse nosečke ki pričakujete 2013 in ste iz Celja

Špela
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečke iz Celja 2013
13.12.2012 13:34:05   
Sadrika
Hey,
PDP imam sicer 2013, vendar 1.1. Me vseeno sprejmete?

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2012 14:49:27   
speLeK
vsekakor vsaka dobrodošla :)

Špela

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2012 15:12:40   
ana88
Hei!

Sicer sem ''priženjena'' v Šempeter, ampak original iz Celja user posted image ...in skor vsak drugi dan v domačem kraju...če se vam lahko pridružim user posted image
PDP Februar 2013 user posted image

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2012 15:51:56   
HotCat

Ojla punce, tudi jaz se vam pridružujem.

PDP 21 Januar 2013 user posted image

(odgovor članu ana88)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2012 8:05:10   
speLeK
OOO superca jaz sem iz celja in imam pdp 29.8 :)

Špela

(odgovor članu HotCat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2013 9:20:44   
Trilč
Še ena iz Celja user posted image
PDP nekje v začetku septembra

Don't panic.

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2013 10:30:01   
speLeK
Oooo čestitke :) upam da bo vsee ok...lepo nosečnost

Špela

(odgovor članu Trilč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2013 11:54:04   
kleopatra86
Kam ste poniknile vse celjske nosečke? user posted image

(odgovor članu speLeK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2013 12:02:14   
majčica1508
PDP 7.6.....okolica Celja

(odgovor članu kleopatra86)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2013 17:43:53   
_ninika_
Hojla vsem celjskim nosečkam! Sama imam PDP 23.4., tako da še malo pa se bo začelo odštevanje! :) huh, komi že čakam, da pride naša mala sončica na svet! Superca je, ker bo ravno tak lep čas za vozičkanje (če se bo le ta zima kam premaknila)! Če bo katera kdaj za kakšno šetnjo po parku, do šmartinskega, itd., naj javi in se dogovorimo! user posted image

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2013 17:30:34   
ena_štajerka
Živjo, jaz sem tud blizu Celja (Polzela), PDP 2.10. (realno pa najbrž okrog 28.9.)

(odgovor članu _ninika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2013 19:39:58   
Neli81
Ojla,

Še ena iz Celja. PDP 24.4., upam pa seveda da prej. Doma pa že imamo eno dobre dve leti staro navihanko. user posted image

Lepo bodite.

Pa pa

(odgovor članu ena_štajerka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2013 0:55:12   
butterfly..
Pozdravljene!

Sem iz Celja, PDP pa imam 4. novembra user posted image

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2013 22:21:34   
LolaTin
Še js se štemplam :)

Pristna Celjanka :) PDP 29.11.2013 - očitno je sentimentalen na Jugoslavijo pa bo Tito al pa Jovanka user posted image user posted image

(odgovor članu butterfly..)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.5.2013 12:50:56   
andreja_p
Pozdrav vsem!
Tudi jaz sem iz okolice Celja in pričakujem 21.6.2013 prvorojenko.
Ker še nisem rodila in ne vem kak odnos je v Celjski porodnišnici,predusem me zanima odnos babic in ekipe, ki jo imaš zraven sebe v času poroda. V času popadkov si želim biti aktivna, izkoristiti žogo in vse kar mi bo ugajalo takrat početi. Upam, da te ne poležejo na postlo za ves čas od začetka do konca. Verjetno je katera,ki je že rodila tukaj, zato nisem odpirala nove teme.
Lep sončen pozdrav

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.5.2013 12:22:35   
LolaTin
Hei andreja p user posted image . Dobordošla user posted image

Tudi sama sem prvič noseča in nimam izkušenj in informacij, kakšne so možnosti pri porodu. Bom več znala povedat konec avgusta, ko bo prijateljica rodila user posted image

Mene pa zanima, ali katera pozna kakšno vadbo za nosečnice v CE ali okolici? Pa poznam že TopFit in Zdravstveni dom. V mislih imam bolj kakšen pilates, vaje z utežmi... Skratka nič skakanja - se mi zdi da v TopFitu je samo eno skakanje.

Če ima katera kakšne informacije, se priporočam user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.5.2013 13:46:49   
Neli81
Ojla,

Sem 15.4. že drugič rodila v celjski porodnišnici. Obakrat sem ležala s priklopljenim CTG-jem. No prvič je bilo kar (pre)dolgo vse skupaj, saj sem dobrih 5 ur ležala stalno na levem boku. user posted image občasno so me malo obrnili, ker me je ful bolelo vse. No sedaj drugič je pa šlo vse zelo hitro, da sploh ni bilo časa da bi "hodila" okoli. Še lulat mi niso pustili iti, saj sem v dobri uri rodila. Drugače sem bila zelo zadovoljna z babico Dragico (sem jo imela pri obeh). Malo manj sem pa bila zadovoljna z zdravnico sedaj. Ne vem katera je bila (vem da ima dva priimka), tečna in nesramna ko sam user posted image . No dopuščam še možnost, da je imela slab dan oz. Noč. user posted image

Drugače pa poznam primere, ki so se lahko gibale med popadki in uporabljale žogo, ...

Osebje mi je bilo ok, razen enih sester (takrat so ravno imele nočno izmeno), ki so skrbele za otročke. Pa še te niso bile preveč slabe, mogoče samo malo manj nasmejane in zgovorne kot ostale.

Kot celota vsega mi je bilo OK.

Upam, da sem vam uspela vsa mal predstaviti kako je pri nas v CE.

Lepo bodite, pa čim lepši porod želim vsem. user posted image

Pa pa

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.5.2013 15:35:10   
LolaTin
Hei Neli,

Hvala za info user posted image . Očitno s(m)o ponoči vsi tečni user posted image . Drugače same situacije ne poznam, razen na odleku GINEK2, kjer so sestre več kot prijazne. Zdravniki se pa itak menjajo po celi porodnišnici.

Zanima me, če je bila to slučajno zdravnica Suzana Peternelj Marinšek? Je imela temne lase, ali dolge blont?

Res bi mi pomagala z odgovorom, ker poznam obe in me res zanima ali mam samo js neprijeten občutek z eno od njih user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.5.2013 19:18:46   
Neli81
Peterneljevo poznam, je bila moja ginekologinja včasih - zamenjala sem v prvi nosečnosti, ker je bila ta čist mim, mi je rekla a ne bom mogla met otrok ... Mislim no comment!user posted image

Bila pa je mislim a ena blond, sam mislim da so bili lasje kratki - hudo antipatična že na pogled. Lahko, da je bila ta dr. Uršula Salobir Gajšek, ampak nisem sigurna in ne bi rada krivice delala.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.5.2013 20:35:56   
LolaTin
No, sej to me je zanimalo, ker sem js šla čez pravo kalvarijo s Peterneljevo pred slabim mesecem dni. Sem jo končno tut menjala, ampak se je ne morem rešit, ker noče mojega kartona poslat drugemu ginekologu user posted image !!! Me je 2 tedna po hospitalizaciji zaradi krvavitev in hematoma poslala nazaj delat pa rekla, da če mi pa paše bit doma pa nej dam odpoved, da mi komisija ne bo odobrila bolniške - no pa mi jo je user posted image .

No sej to blond sem pa mislila Salobirjevo. Me je sprejela v bolnici in pr njej sem prvič vidla svojo pikico user posted image . Mogoče je res mal redkobesedna pa ne deluje najboljše volje, je bla pa tolk prijazna, da mi je dala prvo slikico pa ful me je potolažla user posted image . Sem pa slišala, da zna bit pasja, če ma slab dan. Ampak vseeno boljš, kot peterneljeva user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.5.2013 3:56:41   
butterfly..
Živjo user posted image

Mene pa zanima, če je katera izmed vas oz., če katero punco poznate, ki je imela pri dr. Cvitanu opravljeno morfologijo? Če je katera, bi prosila, da mi pove izkušnje? user posted image Drugače sem pa slišala za dr. Salobir, da je pa ena izmed boljših ginekologinj, poznam pa tudi primer, kjer je ena mamica rekla, da gredo vse zasluge njej, da je zanosila ter rodila zdravega otročka user posted image . Sama je sicer nikoli nisem imela, tako da vseeno ne upam preveč govorit. user posted image

Lepo nosečnost želim vsem user posted image

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.5.2013 8:24:45   
candilla
Pozdravljene,

tudi sama sem iz Celja, PDP pa imam 9.9.2013:=)

(odgovor članu butterfly..)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.5.2013 8:10:28   
heart
oj..tudi jaz sem iz okolice Celja...rok imam 16,11.2013...imam pa eno vprašanje,a še katero muči desna noga od kolka pa do gležnja....občasno peče in boli....lp

(odgovor članu candilla)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.5.2013 13:20:20   
pika po
Zdravo! Tudi jaz živim v CE, PDP imam 5.10.

(odgovor članu heart)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?