ta*mala
|
joj, bejba, ne jokat! Glavo pokonc!!! Verjamem, da se stvari vlečejo v nedogled, da je vsak mesec kot leto... ampak ne smeš nikol zgubit upanja! Če obupaš, pomeni, da si se vdala, kar pa ni dobro! Bodi pozitivna... poglej kok tastarim je ratal, ni hudič, da ne bo tebi tudi! Glej na situacijo kot da je od posega šele tri mesece, se ti bo prec bolš slišal... ne vem sicer kolk si stara, ampak zihr še nisi za odpis itak da bo z veliko volje in truda uspelo! Bodi no malo bolj optimistična, v svoje dobro... Tud jaz sem mislila, da mam not vse ok... pa odlašala pa odlašala do 27. leta nisva niti probala... no, avgusta sva pač probala pa ni blo nč čist do novembra... in pol se je prehitro končalo, na žalost... pa tud sumim, da je blo že enkrat vmes isto, ker imam redne M, nikoli mi ni zamujala, sploh pa ne cel teden... tko da vrjetno je moglo bti takrat tud neki na tem... dobr, da nism testa delala, ker bi me še bolj potrl...pa mi je blo tud po SS full bad, pa sem se zjokala, pa vložila ful truda v to, da se čim prej poberem... da ne bom brez veze zgubila še enga mesca... pa se tud men kr zdi, da ne bo kr januarja ratal... ampak vsaj rekla bom, da sem probala, da sem se potrudla po najboljših močeh... upam, da ne bo spet par mescov okol, pa še bl upam, da se zgodba ne ponovi... Boš vidla, da bo enkrat res vsem ratal! Verjemi v to...
|