|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
18.12.2012 11:32:07   
S*
Še ena veteranka se sli v novo leto. user posted image oz. user posted image pričakujeva 20.01.2013 tečeva pa 14. krog.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 101
18.12.2012 13:47:17   
Pinas
ta*mala-če greš čez vikend na lepš,potem po sigurno takrat kapljalo-če ne spodaj pa v želodec user posted image
V čem je smisel grupnega,če potem vsak s svojim!?user posted image user posted image
Saj ne,da bi jaz kakšnega drugega,niti pod razno,samo ne vem,zakaj bi si delala pot,če lahko vse v miru naredim doma.user posted image
Jaz imam O čez Božič-no vsaj po izračunih,upam,da mi ne bo kakšen hormon vsega zmešal.
Sem že čisto napsihirana zaradi mojih planov,oziroma user posted image ,tako,da mi je bilo zjutraj malo slabo,samo potem sem se vzela v roke,glede na to,da niti do O še nisem prišla-adijo pamet.user posted image
Kaj to še bo no,če se mi že zdaj dogaja.user posted image
A ja pa pametna kot sem,beri glede na to,da imam očitno preveč časa,sem že naročila testne lističe,tako,da jaz sem pripravljena-lističe imam,slabo mi je tudi že,samo še O čakam in tistih nekaj spermijev!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 102
18.12.2012 15:11:52   
Penny
To ne bo grupni ampak sinhroni seks user posted image . Sinhrono seksanje. A to že obstaja v knjigi rekordov? user posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 103
18.12.2012 15:43:43   
Pinas
Penny-user posted image sliši se neskončno dobro!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 104
18.12.2012 16:18:53   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

To ne bo grupni ampak sinhroni seks user posted image . Sinhrono seksanje. A to že obstaja v knjigi rekordov? user posted image

navijam, da bo tudi sadove obrodilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 105
18.12.2012 17:34:40   
oreh
a tuki ste, jaz pa čekiram na decembru, pa nič kaj dost dogajanja.
Joj, joj, tale tema o kondomih je pa res za polulat se od smeha, tudi me smo nekoč, ko smo že vse probale rekle, da bo pa mogoče preluknjan kondom pomagal do user posted image .

Witch, ne, ne, tako pa ne smeš gledat na postopek, potem je že brez veze, da greš. Te razumem, osebno tudi ne verjamem v uspešnost IUI, ampak bolj v IVF. Vedno, vedno, vedno pa si moraš reči, da ti v tem postopku lahko uspe.
Ženska, ki je v postopku se žre in vedno so če-ji. Pa če bom reagirala na hormone, pa če bojo zrasli folikli, pa če bojo slučajno počli pred punkcijo, pa ko je +, če bo vse ok... Meni se je ob takih stvareh res skoraj sfuzlalo... Nič nisem pisala na forumu, ampak teden pred + sva midva šla skoraj narazen, ker se nama je tolk vsega nabralo, strah pred tem kaj pa, če sploh ne bo otroka, moje podrejanje življenja misli na otroka, pogosta slaba volja, očesna vojna do vseh nosečnic tega sveta..., To naši partnerji vse občutijo, tolerirajo, spregledajo, a tudi oni so pod hudim pritiskom sploh v postopkih, ker je ranjen njihov ego, seveda ni v moških genih zapisano, da bi stresal semenčeca po laboratoriju) in jih je strah, kaj če otroka res ne bo.
Hočem povedat, moraš, pa vem, da ti pogosto uspeva, najti v sebi, ampak samo v sebi, notranjo motivacijo, ki te bo gnala in motivirala naprej. Meni osebno je pomagal tek, redno sem se pripravljala na polmaratone in na koncu sem bila že tako v športnem duhu, prehrani, optimizmu, da sem skor molila boga, da dobim menstro, da bom lahk šla na kako tekmo. In v vsem tem času, ko sva se trudila zanosit, me je tek fizično in psihično gor držal, ko sem bila slabe volje, sem šla tečt, se v 2 urah teka vse s sabo zmenila, hkrati pa velik poudarek dajala prehrani. No na zadnji tekmi pred + je bil rezultat ulalala dober, sem še 14 dni hodila k puran po vasiuser posted image . Še vedno sem bila obremenjena z mislimi o otroku, a dosti, dosti manj in veliko bolj zadovoljna  sama s sabo. Ko sem pa imela obdobja, ko nisem vlagala vase, pa sem bila zelo negativna.
Sej me poznaš, da nočem soliti pameti (!!!), a iz zadnjih tvojih postov vidim, da nisi v dobri koži. Pred postopkom pa moraš biti psihično močna in pozitivna! Samo teoretično vprašanje: Če ne verjameš v IUI, a si kaj razmišljala, da bi šla recimo k Rešu, pri njemu gre hitreje in je IVF takoj, če si že dala vse drugo skoz?

(odgovor članu Iskrica 86)
Neposredna povezava do sporočila: 106
18.12.2012 19:43:50   
ta*mala
Punčke, js rabim kako idejo... kaj kupiti lupčku... za obletnicouser posted image čist sm brez idej...user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 107
18.12.2012 22:16:34   
Iskrica 86
user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.1.
lidik (1.krog po SS in 1.krog po histeroskopiji)

4.1.
mehurcica

7.1.
Penny(3.krog)

9.1.
Pinas
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image

16.1.
puppe

20.1.
S*(14.krog)

X.1.
LittleSun
Iskrica 86(1.krog s Femara)
ta*mala(1.krog po SS)
anckica
witch(3.krog po THL)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 15

NOSEČK:

user posted image USPEŠNOST: user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75

Neposredna povezava do sporočila: 108
18.12.2012 22:22:47   
Iskrica 86

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Punčke, js rabim kako idejo... kaj kupiti lupčku... za obletnicouser posted image čist sm brez idej...user posted image

preseneti ga z kakšnim sexi perilo garantiram da bodo trojčki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 109
19.12.2012 8:17:26   
ta*mala
ahaha, ne vem no,... mogoče da njemu kupm kake tangice, to bi še šlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
19.12.2012 9:30:59   
mehurcica
zdravo, kolk se sam nasmejem ko berem te vaše izjave. Prav je tako ne smemo obupat in se moramo spodbujati. Dajmouser posted image user posted image da bomo vse nalulale user posted image user posted image .
teodora, dobrodošla

ta mala lepe vzpodbudne besede si napisala, upam da pomagajo vsem nam.

witch user posted image ne obupaj, vsi držimo pesti zate

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 111
19.12.2012 9:57:55   
Pinas
A je moški v tangicah sexi?user posted image
Mene bi pobralo od smeha,če bi se moj vanje spravil.user posted image
No pa saj mi tudi na kakšnih kao lepotcih in mišičnjakih ne sede,ne morem pomagati.
Mogoče sem pa prestara user posted image
Sigurno bi fasal še hemeroide user posted image
ta*mala-mogoče parfum,gel za po britju-tak vonj,da ti je ful erotičen in ga boš potem napadla,lepo pižamico,ali pa ga pelji na večerjo in potem v posteljo.
A ja ena moja sodelavka pa je bil bolj inovativna in je šla v sex shop,kupila kot nekakšen pajac iz samih luknic-zgleda tako kot šunka ki je ovita v vrvico in je potem to zvečer oblekla.user posted image
Samo predlagam,pa potem ti poročaj kako se obnese,njen je skoraj ušel.user posted image

(odgovor članu mehurcica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
19.12.2012 9:58:24   
lidik
e moja tetka witch te čisto razumem, ampak vseeno draga moja, ko boš pri volji zavrti številko in bova malo počvekale, nasmejale, jokale, jezile,.....samo ne obupat.....bodi pozitivna, vem da si močna in vem da boš tudi tokrat našla tisti zagon, da se boš pobrala in vem in sem trdno prepričana, da se ti bosta ta tvoja volja, vztrajnost in zagon enkrat obrestovala in bosta dobila vajino štručko !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 113
19.12.2012 10:05:22   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: oreh

a tuki ste, jaz pa čekiram na decembru, pa nič kaj dost dogajanja.
Joj, joj, tale tema o kondomih je pa res za polulat se od smeha, tudi me smo nekoč, ko smo že vse probale rekle, da bo pa mogoče preluknjan kondom pomagal do user posted image .

Witch, ne, ne, tako pa ne smeš gledat na postopek, potem je že brez veze, da greš. Te razumem, osebno tudi ne verjamem v uspešnost IUI, ampak bolj v IVF. Vedno, vedno, vedno pa si moraš reči, da ti v tem postopku lahko uspe.
Ženska, ki je v postopku se žre in vedno so če-ji. Pa če bom reagirala na hormone, pa če bojo zrasli folikli, pa če bojo slučajno počli pred punkcijo, pa ko je +, če bo vse ok... Meni se je ob takih stvareh res skoraj sfuzlalo... Nič nisem pisala na forumu, ampak teden pred + sva midva šla skoraj narazen, ker se nama je tolk vsega nabralo, strah pred tem kaj pa, če sploh ne bo otroka, moje podrejanje življenja misli na otroka, pogosta slaba volja, očesna vojna do vseh nosečnic tega sveta..., To naši partnerji vse občutijo, tolerirajo, spregledajo, a tudi oni so pod hudim pritiskom sploh v postopkih, ker je ranjen njihov ego, seveda ni v moških genih zapisano, da bi stresal semenčeca po laboratoriju) in jih je strah, kaj če otroka res ne bo.
Hočem povedat, moraš, pa vem, da ti pogosto uspeva, najti v sebi, ampak samo v sebi, notranjo motivacijo, ki te bo gnala in motivirala naprej. Meni osebno je pomagal tek, redno sem se pripravljala na polmaratone in na koncu sem bila že tako v športnem duhu, prehrani, optimizmu, da sem skor molila boga, da dobim menstro, da bom lahk šla na kako tekmo. In v vsem tem času, ko sva se trudila zanosit, me je tek fizično in psihično gor držal, ko sem bila slabe volje, sem šla tečt, se v 2 urah teka vse s sabo zmenila, hkrati pa velik poudarek dajala prehrani. No na zadnji tekmi pred + je bil rezultat ulalala dober, sem še 14 dni hodila k puran po vasiuser posted image . Še vedno sem bila obremenjena z mislimi o otroku, a dosti, dosti manj in veliko bolj zadovoljna  sama s sabo. Ko sem pa imela obdobja, ko nisem vlagala vase, pa sem bila zelo negativna.
Sej me poznaš, da nočem soliti pameti (!!!), a iz zadnjih tvojih postov vidim, da nisi v dobri koži. Pred postopkom pa moraš biti psihično močna in pozitivna! Samo teoretično vprašanje: Če ne verjameš v IUI, a si kaj razmišljala, da bi šla recimo k Rešu, pri njemu gre hitreje in je IVF takoj, če si že dala vse drugo skoz?

Se podpišem pod tale post. Boljše ne bi mogla opisati.Pri nama je bilo vse isto: od kreganja, to, da nisem znala na nič drugega študirati kot na otroka, od strahov v postopku, do teka in razbremenitve misli... Sicer jaz nisem tekla, ampak sem telovadila tako da sem bila popolnoma prešvicana, ko sem zaključila z vadbo... Se mi zdi, da mi je to najbolj pomagalo. Pa tudi izgubila sem 9 kg -> wooooooohooooooooooooooo...
witch, glavo gor, me še vedno navijamo za tebe in da ne boš mislila, marsikateri je z IUI-jem uspelo!!! Držim pesti, pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in plodnost v novem letu!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 114
19.12.2012 11:25:49   
ta*mala
IZVIRNO SPOROČILO: Pinas
A je moški v tangicah sexi?user posted image
Mene bi pobralo od smeha,če bi se moj vanje spravil.user posted image
No pa saj mi tudi na kakšnih kao lepotcih in mišičnjakih ne sede,ne morem pomagati.
Mogoče sem pa prestara user posted image
Sigurno bi fasal še hemeroide user posted image
ta*mala-mogoče parfum,gel za po britju-tak vonj,da ti je ful erotičen in ga boš potem napadla,lepo pižamico,ali pa ga pelji na večerjo in potem v posteljo.
A ja ena moja sodelavka pa je bil bolj inovativna in je šla v sex shop,kupila kot nekakšen pajac iz samih luknic-zgleda tako kot šunka ki je ovita v vrvico in je potem to zvečer oblekla.user posted image
Samo predlagam,pa potem ti poročaj kako se obnese,njen je skoraj ušel.user posted image

Pinas, men je moj najbul lep naguser posted image tko da itak tud pižama ne pride v poštevuser posted image da si nebi slučajno zaželel, da jo tud dejansko obleče...
vodic za po britju bla bla ma še za deset let zaloge... vsi so mu to za rd kupl... pa itak se brije enkrat na tednuser posted image al pa ob tavelkih praznikih dvakrat ni lih pretirano kosmat...

jah težko je kupvat za nekoga, k nč ne rab...user posted image če bi on mene prašu, zmer kej rabimuser posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 115
19.12.2012 11:30:08   
MEGi20
Hej.. jst bi pa da me vpišete pod navijačice... nam je rekla da naj bi čakali 3m :( ampak moj pravi, da ga zna zanestuser posted image ker ne more user posted image z user posted image ...

No ja mi bomo čakali vsem ostalim pa čimveč + !!!

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
19.12.2012 11:42:17   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: Pinas

kupila kot nekakšen pajac iz samih luknic-zgleda tako kot šunka ki je ovita v vrvico

Umrla sem od smeha user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   [Brisano sporočilo]
19.12.2012 14:56:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
19.12.2012 16:40:45   
witch
Punce user posted image user posted image user posted image HVALA VAM! ta mala, oreh, curly, lidik, michelle in vse ostale HVALA user posted image user posted image
Kar solze mi tečjo ob vaših postih user posted image

Vse kar ste napisale je resnica. Sem močna oseba, znam se pobrati in tudi tokrat se bom. Vem, da me nekje na koncu čaka najlepše darilo. Delam dobra dela in verjamem v to, da se dobro z dobrim vrača. Niso me pozabili tam zgoraj, že me čaka ena mala pikica, ki ve, da ji bom mamica le še datum rojstva si izbira. Naučili so me, da je življenje lepo, da je vsaka malenkost čudovita. Vendar pridejo dnevi, ko te lepote ne vidimo. In veste, moj kozarec je vedno na pol poln. Vmes pa se zgodi da je napol prazen. Zavedam se, da morajo drugi iti skozi še veliko hujše trenutke kot jaz pa dvignejo glavo, se poberejo in grejo naprej. V teh treh letih sem se ogromno naučila. Najpomembnejše pa je, da sem postala čustveno močna. Teh let ne bi zamenjala. Ker se nikoli ne bi naučila tega kar sem se zdaj. Nikoli ne bi vedela ceniti tisto, kar vem ceniti zdaj. Vse se zgodi z namenom. In vem, da se tudi meni to dogaja z določenim namenom. Ki ga mogoče trenutno ne razumem, ga pa bom čez čas. Naučila sem se živeti z željo po otroku, ki ni prava obsedenost. Ker v začetku je bila. Bili so hudi prvi meseci, potem pa vsak lažji. Zdaj po tem času, pa se trudi biti močna. oziroma SEM močna, ampak pridejo dnevi, meseci ko pa sem čisto polomljena. Tak je bil ta. Me je podrlo. Po dolgem času sem upala. Ampak sem se pobrala. Ker vem, da z jokom in smiljenjem sama sebi ne bom prišla daleč. Imam čudovitega nečaka, kateri me obožuje in sem vesela za njega. Ker ob njem velikokrat pozabim kaj si želim. Uživam z njim. Če ne bo šlo naravno, bo pa medicina pomagala. Vem pa, da bom mamica. Ampak malo še moram počakati. Ko pa bo pikica prišla, pa bom najboljša mamica na svetu, cenila bom svojega otroka in ga imela rada. Do takrat pa bom uživala življenje, uživala z dragim, uživala v vsaki malenkosti, ki mi jo bo življenje dalo.

Še par dni, pa spet začnemo pisati novo poglavje v naših življenjih. In v tem poglavju bom jaz zapisala to, kar si najbolj želim. Vem, da bo 13 moja srečna številka.

< Sporočilo je popravil witch -- 19.12.2012 16:41:25 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 119
19.12.2012 21:18:35   
ta*mala
Tako se govori, witch! V zivljenju so vzponi in padci, vendar moras zaradi slednjih ostati mocna! Vcasih zivljenje hoce, da pades cist na dno, ampak zavedaj se, da bos prav po padcu, ki te bo cist pobil se toliko mocnejsa kot prej in da ti bo prej ali slej uspelo splezati nazaj na vrh...user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 120
19.12.2012 22:03:24   
Iskrica 86
bravo witch

Ko berem tvoje link na forumih čeprav te v resnici ne poznam vem da si neverjetna oseba, da si nekaj posebnega. Znaš sprejeti tako vzpone kot padce, tako pohvalo kot kritiko in takih oseb je zelo malo, marsikdo bi se moral po tebi zgledovati ker si oseba za vzgled. Veliko vsega si že v življenju morala okusiti tako sladko kot grenko. In sploh ni dvoma da ko bš mamica boš najboljša mamica na svetu.

Tudi men se zgodi in ko pride user posted image da nikoli ne bom imela otrok da vsem rata samo midva ostjava stric pa teta. Ampak ko berem tebe ko vidim da si stara borka mi daješ novih moči in zagonov za naprej. Čeprav obupaš ampake se pobereš in greš dalje greš dalje še močnejša kod kdaj koli prej.

Boš vidla da bo št. 13 naša srečna številka.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 121
20.12.2012 12:17:51   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: MEGi20

Hej.. jst bi pa da me vpišete pod navijačice... nam je rekla da naj bi čakali 3m :( ampak moj pravi, da ga zna zanestuser posted image ker ne more user posted image z user posted image ...

No ja mi bomo čakali vsem ostalim pa čimveč + !!!

meni je G rekla, da morava po SS počakati samo en cikel, potem pa spet v akcijouser posted image . Čeprav je ta akcija sedaj dolga že 14 mesecevuser posted image user posted image

Tudi sama vas komaj dohajam. Se doma otepamo bolezni. Najprej je najmlajša staknila bonhitis in vnetje ušes. In sem imela tehnične težave, kako bo vzela antibiotik, ker noče popiti nobenega zdravila. A so jo ušesa očitno ravno dovolj bolela, da je pomagalo, ko sem ji rekla, da jo bodo nehala boleti, če mi spije. Ko že njo nekako pozdravim, sesuje mene. Sedaj sem še sama na antibiotikih. Tako, da si to rundo sploh ne želim, da smo kaj naredili. Kakor zgleda, bosta pa vsak čas podlegla še mož in starejša hči.user posted image

To bo pestro za praznike.

Vsem nosečkam čestitke user posted image user posted image in čim bolj mirno nosečnost

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.12.2012 14:52:01   
puppe
no pri meni pa se je user posted image  poslovila, sedaj bo pa potrebno v nove boje in še več akcije user posted image user posted image .

sama imam doma dva pobča in si sploh ne morem predstavljat, kako je ko se trudiš zanosit.....zato zelo zelo navijam za vse, ki čakate na prvo pikico, da vam polepša življenje in upam, da vam leto 2013 prinese tako željeno user posted image  user posted image  user posted image .

navijam za vse nas, še posebej pa za stare borke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 123
21.12.2012 12:50:28   
curly
Pozdravljeneeeeee!
Toliko, da se javim! Danes sem bila na pregledu, in sicer:

Srček dela, fožolček je velik 4mm in še malo, noseča sem 6t2d, PDP: 14.8.2013!

NAVIJAM ZA NAJBOLJ ROZA JANUAR!!!

< Sporočilo je popravil curly -- 21.12.2012 12:51:03 >

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 124
21.12.2012 13:33:40   
Katte
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

karmyka

Jan (34%)

Žan (34%)

Denis (9%)

Tadej (22%)

Število vseh glasov: 373

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!