darhaha84
|
Dobro jutro , kaj niso prekrasni dnevi – sonček, sonček, sonček… Jaz še danes in jutri v službo potem pa imam dopust do 1.7. (moram še porabit starega). Tako da se bova z E. malo crkljala V petek imamo zaključni piknik v vrtcu, v soboto dopoldne nam pridejo še montirat okna, popoldne pa na morje. Mož bo do torka, midva se bova pa prilagajala glede na situacijo (verjetno prideta še tast in tašča dol, ko bo šel mož nazaj, tako da če bo preveč pametnih nasvetov se bova tudi midva kaj kmalu spokala domov ). Saj sta čisto kul – samo ne morem bit kaj dosti v stiku z njim (tastom). Tašča je pa zlata… No, saj tudi on ni neki nesramen, samo hoče imeti svoj prav, ker se mi pa ne da prerekat se raje umaknem in je mir. Tako, da na koncu ima vsak svoj prav – samo skregamo se pa ne, ker se ne moremo Vikend, minil kot bi mignil – v soboto sem bila dopolne na hiški, popoldne sem skočila na Šmarno, ker je E.ravno spal in sem ga šla iskat k mami ko se je zbudil, mož je bil cel dan v službi, zvečer smo šli pa na veselico in je E.zdržal do polnoči . V nedeljo smo bili pa na enem pikniku in je bilo super - tudi za otročke. Asyka – lahko, da imaš kakšno zastrupitev s sladoledom, če si ga v kakšni slaščičarni jedla (to je poleti kar pogosto), ali pa je kaj drugega J Jaz kadar tako bruham (lani sem 2x, ker sem se nekaj nalezla od E.), potem raje ne dajem NIČ v usta še cel dan, da se želodec pomiri in mi ful paše spat. Če pa to traja več dni pa pojdi zdravniku, ker zdaj je res vroče in je fajn veliko tekočine. mamica deklicam – ne vem kaj naj ti rečem, ker jaz sem zelo morski človek in mene že letos trga, ker prvič ne bomo nikamor šli (raze na vikend v Koper), ker nam finančno (in tudi časovno) ne bo zneslo, samo bomo vsaj malo približka morja videli – no, E.je tudi to kul in uživa. Mogoče vam pa septembra znese, ker takrat je pa dosti ugodnih variant. Ravno včeraj sem nekaj gledala na apartmajidirekt.com in se mi zdelo drago. Drugače pa mogoče skočite na enodnevni izlet v kake toplice. Trenutno res ni najbolj rožnata situacija. Poznam še dve družini, ki sta rekli da ne bodo letos šli na morje L Vse se vrača nazaj. Jaz sem šla prvič na morje pri 8ih letih, ker naši tudi niso imeli, denarja oz. so ves denar dali v hišo, ki so jo zidali. michelle1 – kakšna slika, mi privablja spomine iz Balija (ravno tak barvit sončni zahod sva enkrat ujela…)
|