RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (4.4.2013 11:39:30)

[sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2013 11:46:26)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (4.4.2013 12:18:53)

michelle, je že ena druga punca objavila za janjo [sm=smiley13.gif], upam, da bo vse ok....

Ja, slikice pa res [sm=bravo.gif], daj se kaj oglasit tam [sm=smiley36.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (4.4.2013 12:39:41)

michelle1 jest se čist dobr razumem s starši, je pa res da nismo neki ful prijatelji in se ne vidimo in ne slišimo vsak dan ( jest pač pravim temu, da nismo na isti valovni dolžini)...se pa zagotovo vidimo za praznike in rojstne dneve ki pa jih tudi ni malo .....sem hotela samo povedat, da če bi pogrevala stavri za nazaj ju nikoli v življenju ne bi več pogledala in bi kuhala zamere do konca življenja......nisem tak tip...hitro oprostim in grem naprej ....življenje je prekratko za zamere....je pa ena sestra taka pa je stara 34 pa še vedno samo stare stvari pogreva kaj je kdo rekel in naredil...katastrofa in zaradi tega ima sama s sabo težave.....samo jaz grem mimo tega....rada jih imam so moji starši in sestre, nismo pa na isti valovni dolžini....

sicer pa važno da sva z mojim dragim na isti valovni dolžini ter da se imamo radi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] nekoga takega kot je moj dragi res težko najdeš[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (4.4.2013 13:55:09)

če bi bila jaz zelo zamerljiva, bi tudi naredila križ čez moje starše. ker mi je mami dala pri 19 vedet, zakaj sem jaz prišla na svet in mi je na direkt rekla, če bi bilo po njeno, bi me ona splavila a oče ni bil za to. je pa tako naredila z mojim potencialnim bratom/sestro brez vednosti očeta. Ker mislim, da se tudi v tem primeru ne bi strinjal. Tako, da že pol svojega življenja vem, da me pač mama ne mara, sem se sprijaznila in to poskusim nekako dati v nek predal in ga zakleniti.

Svojih hčera ne odrivam od njiju stran, se velikokrat vidijo, tudi za vikend ju imata. A v odnosu mama/hči sva pač hladni. Zato je tudi meni všeč, da sva na svojem. Se nobeden ne more vtikati, delaš kar ti poaše, imaš jih pa še vedno tako blizu, da jih lahko zaprosiš za varstvo ali se oglasiš na obisk, ko ti paše.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2013 14:26:01)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2013 14:29:27)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2013 14:38:27)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.4.2013 14:39:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2013 7:27:46)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 8:36:00)

mmmm kako dobra kavica prow pase...
hehe wem da me vidis...samo jaz kar precekiram na hitr pa odhitim naprej...sem tu pa me ni.
sem si vceraj preko ene k na bolhi prodaja angelsounds narocila baje se nov nerabljen z garancijo k ga je dobla ...tako da komaj cakam postarja...samo kaj k so tko leni da sploh pozvonijo ne kar obvestila pisejo pa dajejo v nabiralnik

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 8:36:49)

pa ze drugi dan se mi je zacel z migreno :(

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:00:33)

saj glede na vreme ni nič čudnega, da imaš migreno. nas že vse zdeluje.

Michelle1 hvala za lepe besede, čeprav veš je težko pozabit vse, kar doživiš in slišiš v 32 letih. In še sedaj, ko me že ni več doma. Pa ko ni nostop kritizirajo: tebe, tvojega partnerja, hišo, otroke..... ja ne vem, če je kakšno temo izpustila [sm=zmeden.gif]. Po drugi strani pa druge ljudi v zvezde kuje. Že eno rano zaceliš, pa dobiš ene pet novih.

Kakor zgleda, bo ta tema čisto zamrla, nas je samo še nekaj tukaj in še me bolj poredko, ko ni nič napisanega ali pa forum včasih zafrkava.

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:09:02)

michelle1 nisem vzela nič osebno, tudi jaz jih poznam kar nekaj , pa kr ne razumem kako so lahko še skupaj[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

moja O je točna, me vse boli

punce želim vam en lep sončen dan[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:12:05)

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

a si že kaj poizkusila s homeopatskimi kroglicami??? Nekaterim zelo pomagajo[sm=smiley1.gif], jih dobiš tudi v lekarni pri nas

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:27:46)

hehe wem da me vidis...samo jaz kar precekiram na hitr pa odhitim naprej...sem tu pa me ni.
sem si vceraj preko ene k na bolhi prodaja angelsounds narocila baje se nov nerabljen z garancijo k ga je dobla ...tako da komaj cakam postarja...samo kaj k so tko leni da sploh pozvonijo ne kar obvestila pisejo pa dajejo v nabiralnik

jaz ga tudi pričakujem, sva ga preko ebaya naročila [sm=bravo.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:58:49)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

a si že kaj poizkusila s homeopatskimi kroglicami??? Nekaterim zelo pomagajo[sm=smiley1.gif], jih dobiš tudi v lekarni pri nas

ne prvic slisim :) mela sem antimigrenike sam zdej jih itq ne smem

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 9:59:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

jaz ga tudi pričakujem, sva ga preko ebaya naročila [sm=bravo.gif]

jaz pa nimam kreditne oz placilne kartice pa sem ga na bolhi....

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 10:10:56)

a kaj piše od katerega tedna dalje se ga da uporabit? Me firbec matra... pa jaz bi ga imala, ker gremo junija na dopust, ... ko sem bila 1. noseča sva šla na dopust in sem načeloma že čutila gibe, tisti dan pa do večera NIČ in sem bila že vsa panična, nisem mogla spat, hodila sem sem pa tja, no pol pa je KONČNO zabrcala... zdaj pa bi raje imela to zraven, da lahko vsak trenutek preverim in se pomirim [sm=smiley9.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 10:27:04)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

ne prvic slisim :) mela sem antimigrenike sam zdej jih itq ne smem

jest veliko uporabljam zadnja leta.. za otroke pa sploh....pa lahko jemlješ med nosečnostjo med dojenjem. Sem pozdravila mastitis v nekaj urah, pa vnetje mehurja ( sem vedno imela težave 2-3 na leto uroinfekti), virusne bradavice, za otroke pa itak skoraj vse viroze, prehlade , ušesa....tamali dve ( 4,5 in1,5 ) še nista bili na antibiotikih ( tavelika dva pa skoz).

malo po netu poglej , tuki je samo en link
http://med.over.net/forum5/read.php?151,5656726
drugač pa pejdi najprej v lekarno
http://www.lzs.si/Portals/0/dokumenti-uporabne-teme/seznam%20lekarn%20s%20homeop.%20zdravili-urniki.pdf

sicer pa do homeopata (prvi pregled je sicer kar drag, potem pa ne več toliko)

morskazvezdica -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 11:17:27)

Ojla bejbike [sm=smiley27.gif]

Tale vreme je čista katastrofa,kje je sonček pa toplo pa dolgi sprehodi v naravi...že prov pogrešam tele dni...lani takle čas sem mela že kar lepo kilometrino tekaških dnevov za sabo,letos je pa bedno vreme [sm=smiley13.gif]

Moja M se je poslovila že po 6ih dneh [sm=bravo.gif] zdaj pa v nove bojeee da nam uspe [sm=bravo.gif]

Kupila sem gelee royale kapsule z matičnim mlečkom,ker baje pripomore k boljši plodnosti.Sem iskala tudi čaj krvomočnice pa ga nikjer nimajo,ker ga čakajo od dobavitelja [sm=smiley13.gif] Ima katera izkušnje s temi kapsulami z matičnim mlečkom? [sm=smiley1.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (5.4.2013 11:58:58)

jej poslusala srcka...no vsaj mislim da je bil...heheh se je skos premikal,mi bezal...jeeej kk sem ze pogresala to...pa malo valovanja je blo sam cm stran od njega slisit...

zvezdica stiskam pestke da cimprej zagledas [sm=rozacrtici.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2013 13:34:50)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2013 13:38:14)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.4.2013 13:41:17)

Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>