RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (16.3.2013 10:47:37)

Žabinčica, sej sem se tm tud javla[sm=smiley36.gif] če nisi opazla[sm=jezicek.gif] ne vem zdj, odločte se kje boste, tukaj al tam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (16.3.2013 22:13:18)

ta*mala, večina se nas je odločila, da bomo tu in tam... jaz osebno sem tam več [sm=bravo.gif], ker tukaj šteka ponavadi [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (16.3.2013 23:48:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (17.3.2013 9:58:47)

michelle1 lepo se imej v Franciji

Limona baje topi maščobo. Isto velja za ananas in belo grozdje, le da imata tadva še sladkor v sebi [sm=smiley36.gif]
No pri meni jo je kar veliko za raztopit. Se po njej bolje počutim, tudi prehlad sem odpravila z njo [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] in mislim, da mi je malo omilila apetit. Zbila, da nisem nonstop lačna. Jaz jo bom pila še naprej.

lepo nedeljo vsem, ki še tukaj berete [sm=smiley2.gif]

morskazvezdica -> RE: Bodoče nosečke (17.3.2013 10:26:55)

Hoj bejbe!

Da se še jaz malo javim.sem v tednu O že od petka,tako da veselo [sm=sloncek.gif]
Čeprav se ravno ne drživa tiste metode na 2dni [sm=smiley36.gif] sva že huje kot zajca [sm=smiley36.gif] pač nekako uživava v seksu in se je težko nazaj držat... [sm=smiley1.gif]

Kako kaj pri vas kaže?Katera bo prva ta mesec čakala na [sm=rozacrtici.gif] ? [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2013 11:18:54)

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (17.3.2013 11:19:09)

morska zvezdica, kar veselo [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif]...

jaz ne vem, še 4 so pred mano na seznamu [sm=smiley36.gif]... to bo še dolg teden [sm=smiley24.gif]

[sm=smiley36.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (17.3.2013 11:24:35)

Michelle!! uživaj v Franciji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2013 11:24:41)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2013 11:25:50)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.3.2013 11:37:26)

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (18.3.2013 9:48:01)

Michelle, naj ti gre vse po planih [sm=smiley36.gif] ... jaz bi po eni strani tudi raje, da rata tam nekje junija, ker gremo še na pot in me malo skrbi, slabosti pa to [sm=zmeden.gif], pa nasploh počutje ... no, saj bomo vidli, kak nam je usoda naklonjena [sm=smiley36.gif]

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (19.3.2013 8:15:18)

Pozdravljene punce! Sprejmete še mene v čvekanje? Doma imamo eno živahna 11-mesečnico, sedaj pa se je v meni spet prebudil tisti lepi občutek, da bi družinico povačali še za enega razgrajača [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Na srečo se tudi moj strinja, hehe
Sicer ne vem, kdaj bo tole vse skupaj uspelo, ker se je mojemu "podvozju" po porodu čisto odpeljalo, M so total zblojene, po 10 dni prej krvavi izcedki, ipd. [sm=zmeden.gif] Je kar en čuden občutek, ker prej je 2x uspelo v prvo (1x nato sledil ss), sedaj pa se bomo morali verjetno malo bolj truditi. Sem šla že k moji gin na "remont", dobila Dabroston, zdaj čakam M in potem u akcijo z Dabrostonom, pa da vidimo, kaj bo. Ste imele kakšne podobne izkušnje?
DAnes pri nas končno mal na sonček kaže, uf, kok sm že sita te zime [sm=smiley21.gif]
Nisem vseh postov za nazaj gledala, tako, da mi oprostite, če ste to temo že obdelale: a že kaj načrtujete, kam na morje?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (19.3.2013 8:36:07)

IZVIRNO SPOROČILO: čenča84

Pozdravljene punce! Sprejmete še mene v čvekanje? Doma imamo eno živahna 11-mesečnico, sedaj pa se je v meni spet prebudil tisti lepi občutek, da bi družinico povačali še za enega razgrajača [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Na srečo se tudi moj strinja, hehe
Sicer ne vem, kdaj bo tole vse skupaj uspelo, ker se je mojemu "podvozju" po porodu čisto odpeljalo, M so total zblojene, po 10 dni prej krvavi izcedki, ipd. [sm=zmeden.gif] Je kar en čuden občutek, ker prej je 2x uspelo v prvo (1x nato sledil ss), sedaj pa se bomo morali verjetno malo bolj truditi. Sem šla že k moji gin na "remont", dobila Dabroston, zdaj čakam M in potem u akcijo z Dabrostonom, pa da vidimo, kaj bo. Ste imele kakšne podobne izkušnje?
DAnes pri nas končno mal na sonček kaže, uf, kok sm že sita te zime [sm=smiley21.gif]
Nisem vseh postov za nazaj gledala, tako, da mi oprostite, če ste to temo že obdelale: a že kaj načrtujete, kam na morje?

dobrodošla k nam čvekačicam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tudi meni se je po prvem porodu vse zgodlalo in smo imeli probleme zanositi v drugo. Ampak nič bat, zdravniki vse pošlihtajo[sm=smiley36.gif]

glede morja so se nekaj že pogovarjale, samo mislim, da ne veliko, ja je še kar daleč. Čeprav bo sedaj kar hitro zletelo do poletja, ko se je ta sneg nehal. Pri nas še nič ne načrtujemo glede morja, mislim, ker moj jamra glede financ. Če ne drugače bomo mi šli kar v Istro v kamp, čeprav jaz navijam za Pag.

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (19.3.2013 10:16:28)

čenča84, dobrodošla [sm=bravo.gif]

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 7:44:45)

Dobro jutro!

Doza vitamina C je na mizi (limonada) [sm=smiley36.gif], pošiljam jo še ostalim...

Kako ste punce? Danes je pa prvi pomladni dan, zaenkrat imamo še sonček in izgleda prav luštno[sm=muca.gif] samo kaj ko spet napovedujejo dež, pa začetek naslednjega tedna spet sneg... grrr. pomlad požen, jst mam tega mraza dost!!
jaz razmišljam samo še o 25°C, pa o morju, toplem vetercu.... uf, dolga bo še do poletja. Kam imate kaj namen it na dopust?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 8:42:56)

Dobro jutro.

Jaz zjutraj na tešče spijem dve žlici kisa z medom. Mi je moj prinesel že narejeno v majhnih flaškah. Čez dan si pa privoščim limonado. In mislim, da je začelo učinkovati. Seveda zraven pazim, kaj jem. Počutje je boljše, ne počutim se tako "zamaščeno". Kot da se mi je telo začelo čistiti. Kilograme bom pa javila šele v ponedeljek, ker se takrat tehtam, da javljam težo na eno drugo temo.

Počasi sem začela uvajati tudi sprehod. Je naš kuža zelo vesel, da ga vzamem s seboj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif].
Sprehode zato počasi, ker sem imela probleme s kolenom a zgleda, da se to izboljšuje. Tudi sama komaj čakam, da bo lepše vreme, da bodo te sprehodi vsakodnevni.

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 12:06:25)

Punce hvala za dobrodošlico [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sem en dan poslušala po radiu, da je blo lani tak čas 25 stopinj! Se spomnim, ko sem konec aprila rodila, je moj prišel na obisk v porodnišnico u kratkih hlačah, mikici in japankah. Sej res, da je blo lansko leto prav pasje vroče, sam tko, kot je letos, pa tud nikamor ne pelje[sm=smiley21.gif]
Bi prav rada, dokler sem še na porodniški kak lep sonček ujela, da izkoristim še zadnje dni, pa zgleda, da se bomo spet u snegu valjali [sm=zmeden.gif] Mojemu sploh še ne pustim, da mi gume na avtu premontira, saj ne vem, kaj od tega zoprnega vremena me še čaka...
Drugače pa ja: morje, sonček...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] komaj čakam! Mene zelo na Hvar spet vleče, saj sem, ko sem bila mlajša, veliko poletij tam preživela. Tako da, mi gremo verjetno kar na Hvar, pa še za tamalo bo zakon, ker je super plaža!

darhaha84 -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 12:34:20)

mamica deklicam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] pridna. Mi tudi čimveč časa poskušamo preživeti zunaj. Kolikor nam še ostane od dneva ko pridemo ob 4ih domov in pojemo, pol pa hitro ven [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugače sem pa kar v gužvi. Glavno, da je E.zdrav [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (naj tako ostane[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image])
V petek bom bila samo 4 ure v službi, pol pa prej domov, da E. naredim tortico za roj. dan. Eno za v soboto, ko praznujemo s prijatelji. Imajo otročke enako stare kot E.in smo kar veliko skupaj. In še testo bom spekla za v nedeljo, da potem v soboto zvečer samo tortico skupaj zmečem za v nedeljo, ko praznuje še z dedki, babicami, tetami, bratranci… Tako da bo kar pester vikend. V soboto bom delala, malo narezka al pa kakšne kanapeje, francosko solato, v nedeljo pa kosilo za domače (nedeljsko kosilo). Ne vem pa kaj naj nesem v ponedeljek v vrtec da se malo poveselijo. Vzgojiteljica je rekla, da kakšno sladkarijo in sok – kaj vi date za vaše otročke…
čenča84 – dobrodošla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Ja res letos ni ravno prijazno leto za bit doma. Jaz sem rodila marca 2011 in je bilo na dan mojega poroda že kar pošteno toplo, ker sva se z mojim ravno ta dan odpravljala na morje (no, do njega pa smo prišli 2 meseca kasneje-smo se prej še ustavili v porodnišnici). In potem je bilo kar ugodno leto za bit zunaj. Jaz ne vem če sva bila v 15ih mesecih (sem imela podaljšano porodniško), 10 dni notri. Midva sva bila praktično skoz zunaj.
Jaz že tudi koooooomaj čakam poletje…[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 14:52:34)

pri nas v vrtec ne sme prinesti nič doma spečenega. Tako, da jaz kupim gorenjkine mini roladice, ki je vsaka posamezno pakirana in 2-3 litre soka. Iz teh roladic naredijo torico s svečkami, sok v kozarčke, imajo pa dopoldne sadno malico, tako da je še tega veliko zraven in imajo "fešto".

Ti predlagam, da ne kompiciraš

darhaha84 -> RE: Bodoče nosečke (20.3.2013 15:15:32)

Najprej sem mislila, da bi vsakemu en kinder jajček in sok, ker pa je skupina od 1-2 leti in sta dve punčki prišli decembra in januarja (to pomeni da sta stari približno 1leto), pa raje ne ker lahko kak delček od tistih igračk, ki so notri pojesta in nočem, da bi imeli vzgojiteljici preveč dela s tem Bom res kar te roladice vzela.
Ja pri nas more tudi bit samo kupljeno (mislim, da ima to že kar večina vrtcev) in rekla je da naj ne bo sadja, ker imajo že sadno malico in je bolje če prinesemo kaj za posladkat.

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (21.3.2013 8:26:32)

Aja, drugače pa, kar se tiče zvarkov za zviševanje imunosti in hujšanja, obstaja neka zadeva z aloe vero. Pač moraš nabavit aloe vero (celo rastlino), ji potem potrgaš liste in pripraviš zvarek z ne vem točno še čim. Lahko pa se pozanimam. Poznam žensko, ki to prakticira in je čist navdušena, baje te ful prečisti in nisi lačen po tem. Za ta recept ji je povedal njen kolega, ki je z aloe vero shujšal 8kg![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (21.3.2013 8:41:18)

Drage moje, se počasi poslavljam od vas [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ... in se selim k novembrkam 2013 al decembrkam, se še nisem odločila kam naj se umestim [sm=smiley36.gif], sem namreč [sm=nosecka.gif] vsaj po testih sodeč, uradno bom potrdila, ko pridem iz pregleda ... danes se bom naročila [sm=bravo.gif]

VSEM želim, da v najkrajšem možnem času zagledate magični [sm=rozacrtici.gif] ali +!!! [sm=smiley31.gif]

čenča84 -> RE: Bodoče nosečke (22.3.2013 8:22:38)

iiiii, kako lepo, čestitam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa le pridi nas še kaj pogledat in poročati o svoji pikici, pa mal čez slabosti, pa potem kasneje o zateklih nogah potožit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moja M je pa danes v vsej svoji bolečini prišla, pa pravijo, da naj bi bile m po porodu manj boleče [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (22.3.2013 9:05:10)

IZVIRNO SPOROČILO: čenča84

iiiii, kako lepo, čestitam!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Pa le pridi nas še kaj pogledat in poročati o svoji pikici, pa mal čez slabosti, pa potem kasneje o zateklih nogah potožit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Moja M je pa danes v vsej svoji bolečini prišla, pa pravijo, da naj bi bile m po porodu manj boleče [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

ziher bom, tega se ni treba bat [sm=smiley36.gif] hvala za čestitke [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>