Tippi -> RE: Bodoče nosečke (8.3.2013 10:18:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam tippi no se bova pa sedaj skupaj trudile, da povečava družino. Kaj veš, mogoče bodo pa pri obeh sedaj kar dvojčki. Narobe štejem, ti bi morala imeti kar trojčke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Sama sem pristaš velike družine, mogoče tudi zato, ker sem edinka in sem si vedno želela brata ali pa sestro. Sedaj vidim, kako se hčerki skupaj igrata in sodelujeta. Že valita krivdo druga na drugo[sm=jezicek.gif], če kaj ušpičita. Oči jima kmalu ne bo več kos. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tako, da če bosta sedaj dva, tudi nimam nič proti. Samo ne me mojemu zatožit, ker mislim, da ga bo kap[sm=smiley17.gif] Ker sem že "stara" in nama nikakor več ne uspe, me je G poslala naprej na neplodnostno. Sedaj pa čakam [sm=hudicek1.gif], ki je še KAR NI, da grem na preiskave. Ko jo končno čakam, da priteče, pa nje od nikoder in NE nisem noseča, če je katera na to pomislila. Samo cikle imam že tako zmešane, da je groza[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] Ojoj. Upam, da bo na neplodnostni zdaj šlo hitreje! bi nama obema privoščila dvojčke, potem pa meni še ene dvojčke [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ne bom imela pa nič proti, če bodo štirje en za drugim hahahah Moji cikli se tudi spravljajo v red. Prej sem imela na 23 dni, zdaj na 30. Sicer s tem ni še nič narobe, moti me le to, da bo zato manj poskusov [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|