RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pupika29 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 9:46:58)

Joj RR grrrr....kaj bo treba skrbnika streznika mal za usesa?[sm=smiley36.gif]

tama*la hvala ker si napisala tole z znaki...saj pravim, moja TT je povisana ze od O (kar je lahko znak za [sm=hudicek1.gif] ali [sm=nosecka.gif]) kaj drugega zaenkrat v teh dneh ne opazam razen bolj polnih prsi..pa ja, vceraj precejsnji izcedek...v bistvu enaki znaki kot si jih imela ti, samo jooj kaj ko je pri vsaki drugace in nikoli ne ves kaj to pomeni...no se nekaj dni me loci od dneva D

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 9:55:07)

no, ja... pa mogoče bi tle zraven lahko šteli tud - popizdičistbrezveze, pa enominutonazajsejesmejalazdjpajokazabrezveze [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

sj bo, pupika... kok časa morš še čakat? Jaz sem bla neučakana pa sm mogla preverjat že prej [sm=smiley36.gif] sam je pa res da sem mela doma cel kup testov unih tapocen z neta... cb-jev zih nebi kupla tok velik[sm=smiley36.gif]

pupika29 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 10:03:50)

Uuuu tukej se tudi najdem - pizdim cist brez veze (pa drugac to sploh ni v moji navadi, da sploh pizdim), cez 5 minut sem pa tko umirjena k mati Tereza...[sm=smiley36.gif]

Sicer pa po mojih izracunih bi lahko test delala tm nekje v petek/soboto...saj bi ze prej naredila, samo dvomim, da bo pokazalo kaj...se je tebi pokazal plusek ze prej tama*la? Mislim, cist se bom napsihirala do konca tedna, ze vidim...[sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2013 11:29:21)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:30:11)

jaz sem delala ta pocen teste pa se je senca črtice pokazala že v sobtoto... al kku že kr nekaj dni prej, ene 4... pol je blo vsak dan mal bl očitn, cb sm delala pa po izostanku...

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:34:43)

Kje pravite, da imate sonček? Očitno se bom mogla preseliti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mi mamo pravo zimo...

Jaz imam drugače podobne znake pred vsako [sm=hudicek1.gif], sam si res želim, da bi bil tokrat durg razlog [sm=duda.gif]

Dobiti bi morala v soboto, tak da pred soboto tudi testa ne bom delala... nočem bit že prej razočarana[sm=smiley36.gif]

babysmile -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:36:31)

Bybyka_1987 jaz se iz prve [sm=nosecka.gif] spomnim, da sem imela precej teh krčev že na začetku.

pupika29 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:38:18)

Jaz ne vem...cudno je tole...
...zjutraj so mi sodelavke v sluzbi rekle, da sem bleda kot zid...
...zadnjo uro se mi tako vrti, da se mi zdi, da bom s stola padla...
...pa ne vem, ce ne bom sla zdajle v lekarno po en baby check...saj ta je najbolj obcutljiv ane bejbike?

Ceprav pismo...zgodaj je...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2013 11:43:08)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:45:51)

IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

...pa ne vem, ce ne bom sla zdajle v lekarno po en baby check...saj ta je najbolj obcutljiv ane bejbike?

ja je trakec...meni je pokazal 5dni pred pricakovano :)

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 11:47:05)

michelle hvalaaa sem mal po forumu precekirala in naj bi blo normalno...sem se kar mal odahnala...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2013 11:48:35)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.2.2013 11:53:51)

darhaha84 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 12:14:16)

Joj, pošljite še malo sončka v to megleno Ljubljano…[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Upam, da je pri nas kaj bolje ko bodo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] šli na sprehod...
Drugače nas je pa ta vikend kar zasnežilo in po pravici povedano, da komaj čakam poletje, ker imam kar dovolj te zime. Meni je bilo super čez vikend kidat se sankat, delat snežaka… samo kaj ko se bo to začelo topiti in bo vse mokro in plundrasto [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 
Se je pa nabralo že kar nekaj nosečk in tistih, ki ta mesec ne pričakujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Držim pesti da ne pride[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Drugače pa moram kar potrkat da smo za enkrat kar zdravi, očitno se je kar vnesel in že malo prekužil v vrtcu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
bybyka_1987 - jaz sem imela tudi take krče v trebuhu (včasih celo malo pekoče – to je baje raztezanje maternice), na začetku nižje potem se je pa meja dvigovala in mi je g. rekla da je to normalno. So bili pa prisotni celo nosečnost. Če se ti zdi pa kaj nenavadnega pa je bolje da pokličeš svojega g. in se pomiriš
Pa tudi apetit ni nič nenavaden in mi je poznan, samo moram reči da sem se kar bremzala s hrano in sem šla gor 9kg (nisem jedla ravno kar mi je pasalo, ker potem bi bila skoz v Meku, kebabu, pizzi in na torticah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). Raje sem pojedla kako sadje. Zato sem res ogromno sadja pojedla v nosečnosti in me še danes mož heca, da zato pa Erik ne mara sadja, ker ga je imel over dose. No, mleko pa ima vseeno rad, čeprav sem ga tudi ogromno spila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pupika29 -> RE: Bodoče nosečke (25.2.2013 12:51:10)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Ma ne, prosim, nikar. Počakaj do drugega tedna. Saj ni daleč. Boš zmogla! Kaj pa, če bi bil danes test negativen zaradi premajhne količine hormona, ti pa v resnici noseča? Čisto nepotrebno psihiranje. Raje počakaj. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] 

Ja saj imas prav michelle...pa danes tudi ne bi bil prvi jutranji urin in res je zgodaj se. Bom pocakala vsaj do petka ali sobote. Upam, da mi uspe.[sm=smiley1.gif]
Bybyka...tako hitro ti je ze pokazal? Wiiii...no potem bo meni v petek sigurno, ce se kaj dogaja...do takrat pa najbolje, da se zamrznem.[sm=smiley36.gif]

bincha -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 8:37:02)

Dobro jutro bodoče [sm=nosecka.gif]!

Se vam lahko pridružim?

Sicer imava s partnerjem namen začeti delati še na enem otročku (in upam, da kasneje še na enem [sm=bravo.gif] ) šele čez kak mesec ali dva - ker je trenutno fizično nemogoče! ni še [sm=hudicek1.gif] pa še moj je trenutno v tujini, ampak pride kmalu domov [sm=bravo.gif]. Bi pa rada med tem malce poklepetala z vami in upala ter se veselila novih letov štorkelj [sm=bravo.gif]
Doma imam skoraj 8 mesečnega sinčka, ki postaja pravi lumpek [sm=jezicek.gif].

Nekje vmes sem zasledila debato o hujšanju... Meni je ostalo še skoraj 8 kg od nosečnosti!!! ne vem kako uspe nekaterim shujšati v 3 mesecih... no pri meni očitno ne bo tako [sm=jezicek.gif], bom verjetno prej kilograme nazaj naložila v z novo [sm=nosecka.gif].
Trenutno se sicer nisem še zavzela in pričela hujšati - ker namreč še dojim, pa prav tako menim, da je pomembnejše zdravje in počutje - ampak me vseeno stisne, ko se spomnim na moje preljube kavbojke, ki me zamanj čakajo v omari.. [sm=smiley13.gif] [sm=smiley36.gif]

lp

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 8:41:20)

bincha, dobrodošla! [sm=smiley1.gif]

Sej bo... kavbojke bojo počakale[sm=jezicek.gif] pa tud moda se vsake tok obrne, tko da bojo že še prav pršle[sm=jezicek.gif] Jaz sem tok pridna, da imam pomoje ene 5 različnih številk v omari, odvisno od letnega časa pa tko... sj enkrt so ene prav, drugič druge[sm=smiley36.gif] no, ja... z lepem se hvalim[sm=smiley26.gif]

Jaz odštevam ure do pregleda... ve pa lahko držite pesti, da je vse na svojem mestu, ane[sm=smiley36.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 9:24:40)

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

bincha, dobrodošla! [sm=smiley1.gif]

Sej bo... kavbojke bojo počakale[sm=jezicek.gif] pa tud moda se vsake tok obrne, tko da bojo že še prav pršle[sm=jezicek.gif] Jaz sem tok pridna, da imam pomoje ene 5 različnih številk v omari, odvisno od letnega časa pa tko... sj enkrt so ene prav, drugič druge[sm=smiley36.gif] no, ja... z lepem se hvalim[sm=smiley26.gif]

Jaz odštevam ure do pregleda... ve pa lahko držite pesti, da je vse na svojem mestu, ane[sm=smiley36.gif]

zahtevamo popolno poročilo, kaj je rekel zdravnik [sm=smiley1.gif]

A ti imaš tudi različne številke v omari. Jaz imam premajhna oblačila kar pospravljena v škatlah, ker trenutno nimamo toliko omar, da bi imela vse notri. [sm=jezicek.gif] Se pa strinjam, da enkrat vse prav pride, če ne drugega, pa ponosiš doma

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 9:52:28)

jp, mam veliko omaro[sm=jezicek.gif] not so oblačila, ki so mi prav in tista, ki so mal bolj ohlapna... ampak bojo pomoje hmal spet prav[sm=smiley36.gif] itak pa glede na to, da sem doma bom mela kr trenerka party[sm=smiley36.gif]

darhaha84 -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 12:02:38)

bincha – dobrodošla[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ta*mala koliko pa si noseča, ali nisi ravno izvedela? Kakor mi je znano, naročajo tam okoli 8t da se ziher vidi, ker prej se kako ne vidi in lahko kaj spregledajo in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] psihirajo, tako je meni moja razložila. No, vseeno prosim poročilo od g.
Kako je pa partner sprejel, je zdaj kaj bolj pomirjen?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Drugače pa je med nosečnostjo najudobnejša trenirka, tako da trenerka party zakon. Jaz sem imela najraje doma trenirko, za v službo pa pajkice in tunike – zdaj je fino ker je taka moda in ni potrebno posebej za nosečke kupovati majčke in puloverje, ker te so res drage. Edino ene kavbojke in ene črne hlače sem si kupila posebej za nosečke v C&A in so bile tudi zelo ugodne

pupika29 -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 12:59:43)

bincha dobrodosla med nami.[sm=smiley31.gif] Bomo skupaj v nacrtovanju, upanju in pricakovanju. Navijale, spodbujale druga drugo...in upam, da bodo eden za drugim padali [sm=rozacrtici.gif] [sm=bravo.gif]

tama*la ze celo dopoldne drzim pesti zate in jih bom se naprej dokler se ne javis s super duper dobrimi novickami.[sm=bravo.gif]

Jaz pa vse bolj mislim, da me bo ta mesec pricakala [sm=hudicek1.gif] pa ce cem iskrena, bi zdaj rada, da pride CIMPREJ, da lahko potem na polno pridni stopimo v mesec marec in pricakujemo [sm=rozacrtici.gif] v zacetku aprila. Se mi zdi, da so znaki, ki jih imam vse bolj podobni tistim pred vsako rdecko...tako da nekako opuscam upanje, da se je ta mesec kaj prijelo.

Drugace pa, punce moje, glede kilogramov in hujsanja...dejte pit limonado. Nesladkano. Pa opazujte in se cudite...[sm=smiley1.gif]
Ce jo zelodcek slabo prenasa, dodajte malo soka pese (vsebuje precej naravnega sladkorja in bo bolje za zelodec, da ne bo prevec kisline) ampak sicer pa...resno LIMONA dela cudeze...

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 15:51:33)

Şe vam pridružujem še jaz. otroka si sicer zelo, zelo želim, ampak še ni čisto pravi čas. Malo še ...

Bi pa (če ne bi pravkar imela M) bila 99%, da sem noseča, ker mi v zadnjih 5 dneh, ne paše več moja najljubša hrana. Pa ne samo, da mi ne paše ... Prav na bruhanje mi gre, že samo, ko zavoham.
In tudi vonji me motijo (me prej niso nikoli) . Danes sem kuhala golaž. In vsujem začimbe not, mi je kar dvignilo tako močan vonj je bil.

Ah ja ... najbrž sem samo prehlajena ali kaj podobnega.

Vsem, ki ste že zagledale magični +, pa želim kar se da lepo nosečnost.

morskazvezdica -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 17:24:21)

Pozdravljene!

Zanima me ce je katero ze dober teden spikalo v jajcnikih ali pa ste imele obcutek scipanja pred pricakovano M?
Mene ze vec kot 1 teden spika in scipa v jajcnikih in imam krce kot da bi dobila M,vendar naj bi jo dobila sele v cetrtek(sem se zaracunala in sem ze v nedeljo delala test(pokazala se je samo en crtica),ker sem premalo dni ciklusa stela).ker ponavadi se mi pojavijo krci sele par dni pred M.
Pa v petek sem imela spodnji del trebuha ful napihnjen,zdaj pa ne vec toliko [sm=zmeden.gif] Fant pravi da so se mi joske povecale,ampak ga tolazim da verjetno zato ker veliko cokolade pojem [sm=smiley36.gif] pa bradavicke me bolijo ze 14dni skupi.na sreco me pocas ze mal manj bolijo.
Zadnjic sem jedla banano pa smokije skupi [sm=smiley36.gif] drug dan pa med in kruh,nato cez pa tunino pasteto [sm=smiley36.gif] odklop.
Prejle me je tok spiknilo v spodnjem desnem delu trebuha da sem skor iz stola padla.

Verjetno se spet samo psiha igra z mano [sm=zmeden.gif]

Upam se vseeno da mogoce ta mesec ne bo tete [sm=hudicek1.gif]

Se keri dogaja da videva same nosecnice ali pa dojencke?men se to dogaja ze skor 3 tedne.

Lep dan vsem in drzim pesti za cimvec [sm=rozacrtici.gif]

bincha -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 17:59:06)

Drugace pa, punce moje, glede kilogramov in hujsanja...dejte pit limonado. Nesladkano. Pa opazujte in se cudite...[sm=smiley1.gif]
Ce jo zelodcek slabo prenasa, dodajte malo soka pese (vsebuje precej naravnega sladkorja in bo bolje za zelodec, da ne bo prevec kisline) ampak sicer pa...resno LIMONA dela cudeze...

[sm=bravo.gif] evo takoj probala [sm=jezicek.gif]
bi res rada prišla čim bližje začetni teži preden zanosim - da ne bo potem prehudo...

drugače pa komaj čakam pomlad in potem poletje! čeprav ne vem kako bo... če bom noseča, bom takrat ravno v prvem trimesečju - slabost in vročina [sm=zmeden.gif]

od prejšnjega poletja pa tudi nisem imela prav veliko, vsaj od prve polovice - sem rodila julija, potem pa okrevanje... pa zelo "švoh" sem bila po porodu in mi ni pasala vročina, pa tudi z novorojenčkom se je moraš izogibat! sem pa potem jesen bolj izkoristila!

vseeno upam, da bi zanosila nekje v aprilu ali maju - vendar dvomim, ker kot sem že omenila še ni [sm=hudicek1.gif]
in tudi nimam občutka, da jo bom kaj kmalu dobila. no narava že ve!
takrat ko bo bo ravno pravi čas [sm=smiley1.gif]

oh tale moj mišek [sm=jezicek.gif], rogovili po dnevni sobi kot da bo konec sveta!
moram rečt, da se glede na to, da še 8 mesecev ni star, zelo lepo zna sam igrat in zamotit za nekaj časa. seveda, ga moram imeti vedno na očeh... tale post tako pišem že pol ure! [sm=jezicek.gif]

bincha -> RE: Bodoče nosečke (26.2.2013 18:04:48)

IZVIRNO SPOROČILO: morskazvezdica

Pozdravljene!

Zanima me ce je katero ze dober teden spikalo v jajcnikih ali pa ste imele obcutek scipanja pred pricakovano M?
Mene ze vec kot 1 teden spika in scipa v jajcnikih in imam krce kot da bi dobila M,vendar naj bi jo dobila sele v cetrtek(sem se zaracunala in sem ze v nedeljo delala test(pokazala se je samo en crtica),ker sem premalo dni ciklusa stela).ker ponavadi se mi pojavijo krci sele par dni pred M.
Pa v petek sem imela spodnji del trebuha ful napihnjen,zdaj pa ne vec toliko [sm=zmeden.gif] Fant pravi da so se mi joske povecale,ampak ga tolazim da verjetno zato ker veliko cokolade pojem [sm=smiley36.gif] pa bradavicke me bolijo ze 14dni skupi.na sreco me pocas ze mal manj bolijo.
Zadnjic sem jedla banano pa smokije skupi [sm=smiley36.gif] drug dan pa med in kruh,nato cez pa tunino pasteto [sm=smiley36.gif] odklop.
Prejle me je tok spiknilo v spodnjem desnem delu trebuha da sem skor iz stola padla.

Verjetno se spet samo psiha igra z mano [sm=zmeden.gif]

Upam se vseeno da mogoce ta mesec ne bo tete [sm=hudicek1.gif]

Se keri dogaja da videva same nosecnice ali pa dojencke?men se to dogaja ze skor 3 tedne.

Lep dan vsem in drzim pesti za cimvec [sm=rozacrtici.gif]

podobne znake sem imela jaz, ko sem zanosila - občutek, da bom vsak čas dobila [sm=hudicek1.gif], nenavadno občutljive bradavice - drugače kot ponavadi pred menstruacijo, napihnjenost...
mogoče pa bo...?? [sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>