Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 21:56:06
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? verjetno zato ker je provokacija kot je že uškina rekla? eh, pa sej je kar zabaven tale patriot z vagino
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 21:59:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Saj se ne pretvarja. On je moški, nov uporabnik, ki ga zanima le mnenje o domoljubju, no.
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 21:59:25
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? verjetno zato ker je provokacija kot je že uškina rekla? eh, pa sej je kar zabaven tale patriot z vagino Je kazalo, da ni glih za šalo, no zdaj pa je pokazal da je tud za štose. Fajn!
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:02:07
|
|
|
|
ZaPatriotskeOtroke
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Kaj imaš probleme paštetka? Je ta forum rezerviran samo za ženske? Kaj vzgoja pritiče samo ženskam?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:02:39
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Saj se ne pretvarja. On je moški, nov uporabnik, ki ga zanima le mnenje o domoljubju, no. Madona, no sem naivna. Jaz sem verjela, da je moški, vse do tega zadnjega stavko, ko mi je postalo čudno, ker to lahko napiše le prizadeta ženska. Pa saj se mi smili no. Vam ne?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:04:06
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Kaj imaš probleme paštetka? Je ta forum rezerviran samo za ženske? Kaj vzgoja pritiče samo ženskam? Ne nimam problemov. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:04:38
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Ti si Googlal, da si našel Ringaraja forum ali si se v šoli o tem učil?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:04:38
|
|
|
|
Tippi
|
ZaPatriotskeOtroke Vdih - izdih. Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:04:42
|
|
|
|
uškinamama
|
Pa saj se mi smili no. Vam ne? Meni se niti jankovićevi vnuki ne, tak da sori.
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:06:02
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Pa saj se mi smili no. Vam ne? Meni se niti jankovićevi vnuki ne, tak da sori. Kdo so pa ti? A jurček ima že vnuke?
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:06:03
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi ZaPatriotskeOtroke Vdih - izdih. Bo šlo? Boš dala mir, bo morala lulu spet po robček .
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:07:14
|
|
|
|
ZaPatriotskeOtroke
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Saj se ne pretvarja. On je moški, nov uporabnik, ki ga zanima le mnenje o domoljubju, no. Madona, no sem naivna. Jaz sem verjela, da je moški, vse do tega zadnjega stavko, ko mi je postalo čudno, ker to lahko napiše le prizadeta ženska. Pa saj se mi smili no. Vam ne? Ti in tvoji otroci "paštetka" se mi smilijo...
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:08:27
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Pa saj se mi smili no. Vam ne? Meni se niti jankovićevi vnuki ne, tak da sori. Kdo so pa ti? A jurček ima že vnuke? Tolk se je tam v drugi temi okrog njih debatiralo, pa čisto dvomim, da vemo njihova imena no ja, poguglat bi blo treba
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:09:52
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ne me basat... sem šla res guglat o izvoru imena stanislava predvidevam da moraš o vsem guglat, ker po postih nisi videti ravno brihtna Zakaj se pretvarjaš, da si moški? Saj se ne pretvarja. On je moški, nov uporabnik, ki ga zanima le mnenje o domoljubju, no. Madona, no sem naivna. Jaz sem verjela, da je moški, vse do tega zadnjega stavko, ko mi je postalo čudno, ker to lahko napiše le prizadeta ženska. Pa saj se mi smili no. Vam ne? Ti in tvoji otroci "paštetka" se mi smilijo... Ne se obremenjevat s tem, prosim.
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:10:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi ZaPatriotskeOtroke Vdih - izdih. Bo šlo? Boš dala mir, bo morala lulu spet po robček . Ha? Naj si ga kar sam gre iskat. Meni ne prihaja od patriotskih tem
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:10:41
|
|
|
|
ZaPatriotskeOtroke
|
Joj ženske, kako ste pametne! Eno vprašanje za vas...Kdo je kriv če takšne ženske kot ste ve povozi avtobus?
< Sporočilo je popravil ZaPatriotskeOtroke -- 4.12.2012 22:11:06 >
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:12:31
|
|
|
|
Paštetka
|
eh grem se raje fajn kresnit.
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:12:53
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi ZaPatriotskeOtroke Vdih - izdih. Bo šlo? Boš dala mir, bo morala lulu spet po robček . Ha? Naj si ga kar sam gre iskat. Meni ne prihaja od patriotskih tem Tole si na spolzkih tleh
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:13:26
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke Joj ženske, kako ste pametne! Eno vprašanje za vas...Kdo je kriv če takšne ženske kot ste ve povozi avtobus? Janša.
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:13:58
|
|
|
|
ZaPatriotskeOtroke
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka eh grem se raje fajn kresnit. Hvala, končno en pameten odgovor od tebe
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:14:17
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka eh grem se raje fajn kresnit. ajd, jaz tudi. Veš zakaj je dobro imeti starejšega moža?
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:14:39
|
|
|
|
Tippi
|
Opa! Napredujemo.Paštetka rajca!
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:15:37
|
|
|
|
Paštetka
|
|
|
|
|
RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu 4.12.2012 22:16:07
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Opa! Napredujemo.Paštetka rajca! Če lahko patriota patriotska tema , lahko tudi nas paštetka.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?