mateyka -> RE: Vzgoja otrok v domovinskem duhu! (4.12.2012 20:19:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZaPatriotskeOtroke Patriotizem ne pomeni to da je tvoja država več od drugih ampak da jo imaš bolj rad saj je tvoja...aja vam ženskam je treba drugače razložit čeprav zveni butasto...bolj rada imaš svojega kot pa tujega otroka ali obratno oz. oba isto? vem da se butasto sliši, samo vse otroke tretiram enako in do vseh čustim isto naklonjenost, ko so ranjlivi, lačni, pokakani, utrujeni.. isto se mi omehča srce, ko me neznani otrok prosi za jest, kot bi me moj. hecno, vem, samo tako je, če si prava mama; s srcem. zdaj razmišljam, verjetno ti ne bi bil sposoben otroka posvojit. sej veš, ne bi ga mogel imet "isto rad". nekja mi ni jasno. ne vem zakaj bi obsojal kogarkoli, ki je slovenc ali rojen v sloveniji, da je kaj slabšega kot ti, če mu je francija kot dežela bolj všeč. kaj to tebe briga? mojmu možu je slovenija bolj všeč. in kaj pol? ko boš enkrta živel kakih 20-30 let v laponiji boš mogoče doumel, da je lahko komu kaka druga dežela bolj všeč, ker ima bolj blago klimo. in kaj je narobe s tem? cel svet je treba met rad. mogoče ti je en konev bolj simpatičen od drugega, samo ne vem zakaj to poveličevat v skrajnost, tako da zaničuješ druge, ki tega ne počnejo. pač, vsake oči majo svojga malarja. vsak ima svoje preference. saj tebe ne boli če Tippi misli drugače, ali pač?
|
|
|
|