maltezanka
|
helouuuuu Pommaranca - jaz sem takoj, ko sem dobila M, poklicala na GKLJ da ne bom prišla na krvnega, ker sem dobila M, in tudi test mi je pokazal -. So si napisali in mi rekli naj pokličem za novo evidenčno številko in da naj se naročim pri zdravniku. To sem naredila in dobila datum 8 januar. Kako sem prebolela? Preboliš nikoli, ampak priznam da mi je bilo v 1 postopku veliko, veliko huje, ker so mi potrdili nosečnost in na UZ ugotovili da gre za IMN. Morala sem na operacijo, da so mi levi jajcevod, kjer se je zarodek ugnezil, odstranit. Okrevanje je bilo daljše. 2 postopek pa sem že nekako v začetku malo dvomila (ne vem zakaj) imela sem zelo hitro punkcijo, niti cel protokol nisem šla čez. Punkcija je bila že 6 dan po špikanju, v 1 sem jo imela 12 dan. Imela sem 1 celico, ki se je oplodila, ustavili so mi jo 4 dan. Potem pa je prišla M. sem oseba, ki se zelo hitro sprijaznim z zadevami na katere ne morem vplivat. V glavi imam, da ne smem obupat, ker potem pa res ne bo nič. Pa podpora može je ogromna, tako da sva na pravi poti za uspeh. Jaz bom šla tolikokrat v postopek dokler ne bo. Če sva začela s tem, bova tudi vztrajala. Dnevi grejo hitro mimo, zdaj je veseli december. Zamotim se s pečenjem sladic in piškotov, tako, da bo 123 8 januar. Potem pa bomo videli kaj bo dr. rekla. Mogoče mi bo zdravila menjala, ker sem na gonal slabo odreagirala. Bomo videli. Sem vesela, ker so, vsaj dosedaj, zdravnili na GKLJ zelo elastični, prijazni, dajo mi vzpodbudo. Upam, da bo vnaprej tudi tako. Sončen pozdravček vsem m
|