december-januar IVF/ICSI 2012 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

tara.81 -> december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 11:11:59)

Hej!

Upam, da je ok, da sem odprla to temo [sm=smiley13.gif].

V četrtek sva naročena pri Rešu za UZ, da vidi kako reagiram na klomifen. Upam, da naju bo kmalu uvrstil v postopek. Kake izkušnje imate ostale? Ste dolgo čakala pri njemu? Pa še eno vprašanje bi imela...Prvi dan [sm=hudicek1.gif] sem dala kri in na izvidih piše, da je PRL 13,6 in FSH 4,75. To je ok, ne?

Lepo nedeljo, jaz jo bom verjetno kar preležala na kavču pod dekico [sm=jezicek.gif]

Pommaranca -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 18:43:46)

Zdravo tara.81

Ja izvid je v redu. Primerjaj z referenčnimi vrednostni, ki so napisane poleg.

Super, da si odprla novo temu, da se bo lažje dočakalo, samo jaz bi poleg dodala še letnico 2013 [sm=smiley1.gif], da je občutek bolj optimističen [sm=smiley36.gif]

Jaz imam "zmenek" ponovno, za 3. ICSI 3.januarja (1. ICSI neuspešen-brez ET-ja, 2. ICSI ena celica, ki je bila na drugi dan ko je bil tudi ET izredno lepa, vendar brez uspeha).

Tako da počasi šibam v nov boj in čas bi že bil, da se tudi nama nasmehne sreča [sm=smiley36.gif]

Kakšna pa je pri tebi statistika?

p.s. upam, da se nama čimprej ša kakšna borka pridruži

Lep pozdrav in velik [sm=pikapoka1.gif]

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 19:03:57)

Sem prvo hotela napisat tudi 2013[sm=smiley29.gif] pol sem pa šla gledat kako je bilo lani napisano in sem uporabila isti sistem. Mislim, pa da zdaj ne morem več popraviti, ne?

Ja, referenčne vrednosti sem pogledala, mal mi je bilo čudno, ker je bila pri FSH-ju r.v. 138, jaz imam pa 4.75 (spodnja meja je 2). Nisem pa še nič googlala, ker sem rekla da bom počakala kaj reče Reš, sem pa rekla, da vseeno vprašam vas.

O, komaj čakam Miklavža in pregled. Upam, da dobiva kako dobro novico [sm=smiley36.gif]

Aleda -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 21:36:06)

Sej je že odprta tema november/december, se mi zdi da je bolj fajn če so vse borke na enem mestu, pa se potem sproti za naprej odpira temo. Je fajn že zarad tega ker so vsa mnenja, izkušnje na enem mestu, meni se ne da spremljat dveh tem. Upam da ne zamerite, sam predlog.

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 22:03:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

Sej je že odprta tema november/december, se mi zdi da je bolj fajn če so vse borke na enem mestu, pa se potem sproti za naprej odpira temo. Je fajn že zarad tega ker so vsa mnenja, izkušnje na enem mestu, meni se ne da spremljat dveh tem. Upam da ne zamerite, sam predlog.

Ne, kaka zamera [sm=smiley2.gif]. V temi november-december sta bolj al manj pisali medo in luna, pa še ene par. Ostale pa v temi oktober-november, tako da sem pol odprla to (v katero upam, da bom kmalu pasala tudi jaz[sm=smiley9.gif]), kot nadaljevanje okt-nov teme. Če ne, lahko tudi prosim moderatorja, da temo zbriše...sploh ni panike, res...

gospodarica -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 22:13:28)

ma zdej sem pa že jst čist zmedena[sm=smiley36.gif]...v bistvu mam pa itak čas,zmorem več stvari hkrati,hahaha[sm=jezicek.gif]

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (2.12.2012 22:18:37)

jojoj kak kaos sem naredila.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ok, ni bil moj namen. v glavnem povejte, a to temo raje zaprem?[sm=smiley9.gif]

Toppssy -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (4.12.2012 14:02:21)

Ojla,

tudi jaz bi se pridružila tejle temi [sm=smiley1.gif] Upam, da ta tema ostane, seveda [sm=bravo.gif]

Decembra grem v drugi postopek, če bo prvi dan menstre po 20. dec. Drugače šele januarja. Seveda upam na december, bom ravno tam - tam z dnevi.
Zdaj malo težje spremljeam, ker nimam več redne menstre.

Prvi postopek je bil sicer uspešen, vendar sem imela potem splav, srčka ni bilo več slišati [sm=smiley13.gif], greva pa zdaj v nov boj!

Se veselim tudi za vas, da nam bo supelo, ane [sm=smiley36.gif]

Adelle -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (4.12.2012 20:53:44)

Punce, čista zmešnjava [sm=smiley36.gif] Bila je okt-nov, pa potem se je odprla nov-dec ki bi za moje pojme mogla bit dec-jan kot nadljevanje prve, ane? Zdej pa sploh, mal preveč teh tem je no... ne vem... vsak mesec je v dveh tem dejansko.. no odločite se, jaz itak pridem nazaj v nov boj šele januarja[sm=duda.gif]

Anonimen -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 7:29:48)

Res ste čisto pomešale.

Anonimen -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 7:31:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res ste čisto pomešale.

Če je tema okt/nov potem se tam piše cel oktober in november, 1.12. pa se odpre tema dec/jan. In potem šele 1.2. feb/mar.
Nima veze, če boste ve v postopku ravno med novembrom in decembrom. Boste pač pol postopka pisale v nov in pol v dec.
Tako smo vedno imele.

tiana -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 10:20:11)

Pozdravljene!
Jaz grem v postopek januarja, sem pa v lj.

Toppssy a si ti v lj? men so namreč rekl naj pokličem po praznikih, da decembra ne delajo

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 18:27:52)

Res ste čisto pomešale.

Če je tema okt/nov potem se tam piše cel oktober in november, 1.12. pa se odpre tema dec/jan. In potem šele 1.2. feb/mar.
Nima veze, če boste ve v postopku ravno med novembrom in decembrom. Boste pač pol postopka pisale v nov in pol v dec.
Tako smo vedno imele.

Ja, jaz sem bila iste ideje, zato sem temo odprla. No kakorkoli, upam da nas bo tukaj kljub vsemu polno [sm=smiley36.gif].

Jutri greva k Rešu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Komaj čakam, ker res upam na kako dobro novico. Bom pa poročala, kako bova opravila. Upam, da vam danes Miklavž pusti kako lepo darilce [sm=smiley2.gif]

maltezanka -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 18:46:54)

Ojla punce,
pa saj ni nobene zmešnjave, itak pa imamo malo zmenšnjavo že s temi postopki [sm=smiley36.gif] Na tej temi se bomo spodbujale vse tiste, ki imamo postopek v decembru in januarju. Seveda pa držale vse pesti tega sveta za naše punce, ki čakajo na 1 test in 1 UZ, se pravi za vse tiste, ki so bile v oktobru in novembru uspešne
Jaz sem imela neuspešni postopek v novembru. Imam že novo evidenčno številko in posvet na GK LJ 8 januarja.

Adelle - kako si pa ti? Ti si bila z mano v novembru in smo se spodbujale in vlivale pozitivne misli. Si se že odločila kako naprej?

Danes nas bo obiskal 1 decembrski mož, tako da je treba lepo "nastavit" hihihi pa mogoče še kaj bo hahahahahahh

Imejte se fajn
M

Adelle -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (5.12.2012 22:23:49)

maltezanka jaz moram poklicat zdej decembra ko dobim menstro, ampak se bojim da ne bojo delal [sm=smiley13.gif] Jaz moram dobiti enkrat okrog 27ga, a takrat se mi zihr noben ne bo oglasu pri Rešu... a kej veste kako delajo za praznike?

Grem pa z januarsko menstro v akcijo, to pomeni konec januarja... uh, spet tista boleča punkcija [sm=smiley19.gif]

Toppssy -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 5:55:23)

Tiana, meni so reki, da če bo prvi dan menstre po 20. dec naj pokličem in se bomo dogovorili, drugače pa šele januarja

Če bo vse štimalo, potem bo res po 20...... upam [sm=smiley1.gif]

Sem pa tudi v LJ [sm=smiley1.gif]

Tara držim pestke za vaju ! [sm=smiley14.gif]

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 6:03:41)

IZVIRNO SPOROČILO: Adelle

maltezanka jaz moram poklicat zdej decembra ko dobim menstro, ampak se bojim da ne bojo delal [sm=smiley13.gif] Jaz moram dobiti enkrat okrog 27ga, a takrat se mi zihr noben ne bo oglasu pri Rešu... a kej veste kako delajo za praznike?

Grem pa z januarsko menstro v akcijo, to pomeni konec januarja... uh, spet tista boleča punkcija [sm=smiley19.gif]

Bom danes vprašala kako delajo in ti potem sporočim!

Toppssy hvala!

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 15:51:58)

Pa sva doma...Reš pravi, da moj foliklček raste prepočasi, da bi moral bit zdaj že 19mm in ne samo 15mm. Drugi teden greva spet tja, da bo dal fant ponovno vzorec in če bo slab, če sva ga prav razumela, gremo kar naprej v ICSI postopek. Vse je bilo tako na hitro, ko sva prišla na vrata, naju je sestra samo za kartice vprašala in takoj poslala noter k zdravniku. Pol me je na hitro pogledal in v 5 minutah je bilo vsega konec in sva bila že v avtu na poti domov. [sm=smiley24.gif] Upam, da mi bo kaj več povedal drugi teden,...tako da sploh nisem niti uspela vprašat kako delajo ta mesec. Sem pa ulovila sestre, ki so govorile, da naročajo samo do 20.. Adelle bom drugi teden vprašala, če nisem prepozna, dobro?

oreh -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 17:26:13)

Adelle, mislim, da za praznike vsekakor ne delajo. Že na začetku decembra se je v čakalnici ful poznal upad, saj po moje ne jemlje več v postopek, ker bi se znalo zavleči v praznike. ne vem, tako je moje mnenje. Nič hudega, če dobiš 27. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pokličeš 2.1. (ja letos bomo na drugega vsi pridno po službicah) in se dogovoriš za datum (ponavadi je posvet cca. 7 dni pred naslednjo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]). Potem pa 2 dan[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] prideš k njemu in juhuhu v nov boj, želim ti, da zadnji. Joj, jaz sem mu na punkciji rekla, da upam, da ga nikoli več ne vidim, pa je rekel, no, no gospa tukaj pa ne bomo nakladali[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Probam rokice kar mal stran od compa držat, sem 2 dan po ET in živčna, živčna, živčna. Sicer se probam malo manj obremenjevat s samima pikicama, najdem pa seveda kup problemov okoli sebe tako, da sem kar napsihirana. Bi rabla eno ornk babjo fešto, ja!

Tara.81 nič ne skrbi, če počasi raste foliklček, se zna zgoditi, da ima tako več časa, da bo se še kakovostneje razvil. Vedi, da zrasel bo, pa pač drug teden! srečno!

Adelle -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 19:34:58)

Hvala oreh za odgovor, bom kr tko nardila, januarja poklicala in se zmenila.

tara.81 če zveš lahko napišeš, ni pa tok nujno no.. hvala vseen [sm=smiley1.gif]

krisv -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (6.12.2012 20:33:28)

[sm=bravo.gif] punce za optimizem. Želim vam veliko sreče in uspehov. Držim pesti za vsako od nas. [sm=pikapoka2.gif]

LoonaLu -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (7.12.2012 9:39:12)

Zivjo, se vam lahko pridruzim? [sm=smiley1.gif]

Tudi sama pocasi startam z najinim prvim IVF postopkom v MBju.
24.12. bom vzela prvo tableko Femodena, punkcija je nacrtovana nekje okoli 8.2.2013..
Imam pa kratek protokol z Gonalom, ce sem si prav zapomnila.[sm=smiley13.gif]

pišanec -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (7.12.2012 12:02:02)

Živjo,

tudi jaz začnem z IVF postopkom Januarja 2012. Odvisno od menstruacije, če bo vse po planu, 22.1 začnem z injekcijami in potem je predvidena punkcija nekje v prvih desetih dneh februarja.
Sva pri dr. Reš Muravec. Sicer zaenkrat še na klomifenu, tako da je možno, da božiček 'zrihta' darilo še kaj prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Vsem nam želim, da bo 2013 (končno) naše leto!

p

tiky -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (7.12.2012 12:02:07)

Hoj, meseci tečejo tako hitro, da sploh ne dojemam. Midva sva se odločila, da ne bova več v Leonišču, kjer sva imela 1.postopek IVF. Odločila sva se za Reša in imava že datum naslednji teden. Upam, da bo Reš upošteval že najino narejeno diagnostiko in naju poslal čim prej v nov postopek. Ali kako potekajo stvari pri njem?

tara.81 -> RE: december-januar IVF/ICSI 2012 (7.12.2012 13:09:59)

Hej vsem!

eno vprašanje za tiste, ki ste pri Rešu...včeraj nama je med drugim rekel, da bi se lahko šla tudi že testirat za SPB. Fantu je svetoval naj gre darovat kri kot krvodajalec, da takrat itak pregledajo za vse bolezni in dobi potem rezultate, zame je pa rekel, da naj grem raje v laboratorij. Ni mi pa še nič rekel, ne za kake bolezni, ne na koga se lahko obrnem. Bom zdaj malo še pobrskala po netu, če najdem kako informacijo. Sam a mislite, da to pomeni, da naju bo verjetno kmalu vključil v postopek? [sm=smiley13.gif] Kako ste to vi uredile? A je šla katera do osebnega zdravnika po napotnico? Mislim, da je rekel, da je cena pregleda ene 45€...

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>