|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ocvirki
27.11.2012 17:38:38   
Stanislava_
A še kdo rad je ocvirke? Ali večina je zdravo, bio, eko, neoporečno, vege mege?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.11.2012 18:02:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ocvirki
27.11.2012 18:07:54   
alda
ocvirke niti nimam rada, rada pa imam ocvirkovko.potico z ocvirki in krvavice,in.....ma vse od pujsa razen vampov!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2012 18:08:31   
Hope2
Ocvirkov nisem nikoli posebej marala, ok pojedla sem že kakega tu pa tam. V življenju nismo nikoli kaj zabelili z ocvirki (ne v otroštvu, ne sedaj). Imam pa zelo rada namaz iz ocvirkov. Ocvirke na zelo fino zmeljejo z ogromno česna (kot ena pašteta zgleda) in se to maže na kruh (rženi ali beli). Tole pa obožujemuser posted image
Ocvirkova pogača pa mi je dobra le od moje mame in še to samo sveža.

krvavice so mi tudi všečuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.11.2012 18:09:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2012 18:09:31   
Tutan
Smo debatirale na temi o domačih dobrotah, jauser posted image
Čist ocvirkasteuser posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2012 18:13:36   
josephine27
Jaz jih jem enkrat letno, ko imajo moji starši koline. Verjetno so mi dobri zato ker jih tako redko jem. Se spomnim, da jih dokler sem še živela pri starših nikoli nisem marala.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2012 18:16:42   
Felicita
ne jem jih, ampak v praženem krompirju morajo bit. Če se jih vidi jih ven zberem, če pa kakega pojem pa tut ni nič narobe. da bi si kam namerno dala jih gor al pa jih z jajci... to pa sploh ne.
p.s.: ne živim bioeko.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2012 18:24:28   
malaMravljica
Mi pa kar zivimo bio eko, sam vse te dobrote dobim bio eko in se pujske sem videla jeseni. Krvavico so mi tudi ze obljubili oz dobim kar dve. Ocvirkvco pa ne vem kdaj sem zadnjic jedla, pa bi tako jo, morem zrihtat, da ko pride mama bo prinesla vse sestavine s sabo in mi jo naredi.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2012 18:38:14   
SMT3
mmmmmmmmm ocvirki s svežim belim kruhomuser posted image Pa z jajčkom user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2012 22:23:10   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

mmmmmmmmm ocvirki s svežim belim kruhomuser posted image Pa z jajčkom user posted image

.. s se vrocim kruhom iz sporhata na drva.... z jajcem in cebulo na koruznih zgancih in belo (jecmenovo)kavo .... s cebulo na rizu... na kislem zelju, ....  user posted image   ma na 1001 nacin

BTW: odlicne ocvirke za grickanje in odlicno ocvirkovko imajo v gostilni Na gradu, na ljubljanskem gradu... pa se zavitek iz sezonskega sadja (strudl) je odlicen. mnjack.... 

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 27.11.2012 22:26:31 >

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2012 22:28:53   
Stanislava_
Še dobro, da prihaja mrzla zima user posted image .

Danes sem jih na žlico,namesto Nutele.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2012 8:10:59   
aprilčica07
Ocvirki, njami....... user posted image user posted image user posted image  Ni jih čez domače, še mlačne, zraven pa svež kruh.. Komaj čakam, kmalu bo cajt za to.user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
28.11.2012 9:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2012 9:04:22   
Tutan
Jaz samih ali na kruhu ne jem.
V praženem krompirju, obvezno. Za zabelit zelje - obvezno. Moj jih ima rad tudi na ajdovih žgancih. Pa seveda jajčka mora biti z grumpi (umešana pa sploh user posted image ). Zadnjič je, mislim, da mini razlagala, da jih eni dajejo tudi v pire user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2012 13:26:27   
jesensko listje
.... vse od pujsa, razen vampov!.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ocvirke pa sicer jem že skoz, nisem pa nek ljubitelj, verjetno zato, ker jih imamo pač skoz na razpolago.

lp

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2012 13:40:24   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: alda

ocvirke niti nimam rada, rada pa imam ocvirkovko.potico z ocvirki in krvavice,in.....ma vse od pujsa razen vampov!

OMG. A kremplje tudi? Al parklje, kako jim pravijo?

Sami mi niso dobri, na repi so pa njama.

< Sporočilo je popravil ZARA -- 28.11.2012 13:41:01 >

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2012 13:49:44   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: jesensko listje

.... vse od pujsa, razen vampov!.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, ta je dobra, hehe. Kot če rečeš ... jst pa skuham full dobro govejo juho iz kure. user posted image

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2012 14:00:08   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ja, ta je dobra, hehe. Kot če rečeš ... jst pa skuham full dobro govejo juho iz kure. user posted image

HIIIIIIIIIIIIIIIIN BOM.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa obožujem ocvirke na kakršenklol način , ampak morajo bit suhi inn fajn slani.

Zara, pujskove kremplje jemo mi ponavadi na novo leto....kao da bomo celo leto rinli naprej...vsak dobi enega-je bolj simbolika, da ne bi mislila, da imamo obloženo mizo s krempljiuser posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.11.2012 14:05:20   
ronja
Jaz jih nisem nikoli marala, zmeraj sem jih dajala na rob krožnika, čeprav so bili narejeni iz špehca in mesa domačih pujskov moje tete, ki so jedli same dobrote in uživali v pujskastem življenju, dokler je trajalo

Enako. Jih kdaj uporabim, ampak res to ni naša najljubša hranauser posted image . Tamalidve jih imata pa čisto radi. Sem pa že delala ocvirkovko za tasta, če to šteje:D.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2012 14:14:35   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: mika
Zara, pujskove kremplje jemo mi ponavadi na novo leto....kao da bomo celo leto rinli naprej...vsak dobi enega-je bolj simbolika, da ne bi mislila, da imamo obloženo mizo s krempljiuser posted image

A resno? No, saj, vsak po svoje pesmi poje. Mi pa za NL vedno sarme jemo, potem se pa sprašujem zakaj smo tolk kisli. Hmmmm...

Jst se spomnim mojega očeta s kakšno vnemo jih je jedel. Pa kako je to smrdelo, kot svinja.user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.11.2012 14:58:47   
alda

ja v repci so zelo dobre svinjske nogice, pa tudi pečena pri odojku user posted image

vampi mi pa res ne sedejo,pa sploh ne vem zakaj user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.11.2012 15:29:13   
Paštetka

Jap, parklji so njami, pa osmojeni uhlji,koža tudi. Vampi zakon,itak. Ocvirke jem, če so bolj mesnati, ocvirkov namaz s česnom....mmmmmm

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.11.2012 15:30:58   
Julija08
Obožujem ocvirke!!!!

Ampak ne kar tko za jest, ampak obvezno pri jajčkih, praženem krompirju, pa krompir v kosih s stročjim fižolom in povrhu ful ocvirkov....njami!!!!

No, imamo pa domače!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.11.2012 15:33:20   
Julija08

Ocvirke pa sicer jem že skoz, nisem pa nek ljubitelj, verjetno zato, ker jih imamo pač skoz na razpolago.

lp

jaz sem pa vedno mislila, da so vampi od krave (goveji) user posted image user posted image user posted image

drugače pa v eni gostilni imajo zraven npr. kosila take bombice z ocvirki (ocvirkovka) to je pa toooooooolk dobro, da jaz ponavadi že pri gobovi juhi zmažem dve ocvirkovki, in potem ne morem več nič drugega od kosila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2012 19:47:32   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: mika

A resno? No, saj, vsak po svoje pesmi poje. Mi pa za NL vedno sarme jemo, potem se pa sprašujem zakaj smo tolk kisli. Hmmmm...

Bo treba jedilnik spremenit, da boste bolj aktualni user posted image user posted image .

Ma...kar pri ocvirkih bom ostala, da bom dobro namazana user posted image .

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?