_sonček -> RE: Avgustovke 2013 (8.12.2012 13:51:52)
|
curly sploh nisi tečna, če ti bom znala pomagat, ti bom rade volje...sprašuješ koliko dni/tednov me je špikalo? hm težko ti tako rečem, prve 2-3 mesece se kar čuti to, enkat bolj, enkrat manj, ker se vse razteza, raste posteljica, plod...pa potem proti koncu se tudi čuti, pa mene je še trtica potem bolela, ker me je bil sam trebuh, pa tudi kolki...na koncu je to še bolj izrazito, ker v zadnjem mesecu dete dobiva na kilaži in vse se pomika dol, ko se otroček pripravlja za na svet [sm=smiley1.gif] Nič ne skrbi, to je vse normalno, mene npr. zdej v drugo full bolj špika, pa kar boli me, kot bi mela notri velik kamen, glih tak občutek je...samo to je po moje zato, ker premalo počivam, pa še malega dvigujem, sej probam, da nebi, samo je včasih pač neizogibno...bom pa drug teden počivala, ko bom dopoldne sama, pa si bom čas malo zase vzela [sm=smiley2.gif] dobrodošli novi [sm=nosecka.gif] Kiara84 in GregUr [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Nas pa kar je, čedalje več, full lepo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|