napolitanka3 -> RE: Avgustovke 2013 (10.12.2012 9:12:37)
|
Dobro jutro [sm=nosecka.gif] Jaz sem ravno včeraj gledala materinsko knjižico. In sicer; zadnja [sm=hudicek1.gif] je bila 17.8. Se pa spomnim, da je bila bolj šibka, nekaj takega, kot sem imela tokrat. Test mi je naslednji mesec okoli 15.9, ko bi morala dobiti [sm=hudicek1.gif], in je ni bilo, pokazal -. Šele naslednji test, ki sem ga naredila 28. 9., je pokazal +. 3.11. se mi je štel 11. teden nosečnosti, kar pomeni, da mi je test pokazal prvič -, ko sem bila cca 4 tedne noseča. Tako da, bom zdaj počakala še kakšen dan (komaj, komaj, ampak res komaj se bremzam [sm=smiley36.gif] ) in bom test opravila še enkrat. Imam pa še vedno vse znake; slabost, boleče, napete dojke, beli tok, bolečina v jajčnikih, nežna bolečina v maternici, križ, in ja, čim dlje stojim na nogah začne špikat, tako, da se moram usest. Sam kisle kumarice pa zelje bi jedla [sm=smiley36.gif]. Pa utrujena sem fulllll, in jokava že samo pri kakšni lepi slikici [sm=jezicek.gif]. Pa noge me bolijo [sm=zmeden.gif] Najbolj v predelu kolkov, a tudi katero od vas?
|
|
|
|