|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
22.12.2012 10:46:46   
pikaboo
Tudi jaz vas zadnje čase bolj berem, kot pišem in še to se moram zelo potrudit, da sploh sledim. user posted image user posted image Cvekice, super ste! user posted image

Zelo sem vesela, da berem same pozitivne novičke (Mubi zate sem še posebej vesela, da se je vse dobro izteklo!! user posted image ), da vsi srčki pridno bijejo, pikice rastejo in da ste tako praznično ustvarjalne. user posted image

Jaz sem TAKOOO vesela teh praznikov, da ne morem opisat. Pa ne zaradi daril in basanja s takšnimi in drugačnimi dobrotami (no...bodimo iskreni - s čokolado user posted image ), ampak zato, ker zadnje čase spim v stoje, sede, leže...in enega dneva v službi ne bi več mogla ostati budna. Spim 9-10 ur na noč, popoldne pridem domov in brez heca, spet SPIM...user posted image user posted image Ima še katera takšne težave? Je res, da imam tudi sicer precej nizek pritisk in je tudi to razlog, ampak take utrujenosti res nisem pričakovala. Tolaži me vsaj to, da se je očitno moja pikica odločla turbo razvijat in meni pobere vso energijo. user posted image

Sicer sem 8t3d in komaj čakam na pregled naslednji teden. Glede na to, da bom takrat že v 10 tednu, upam, da bom videla kaj več kot pikico in da bo mali škrat, že malo pomahal. user posted image

No evo, ko pišeš bolj redko, se pa nabere materiala za cel roman. user posted image Bodite super, pustite se razvajati in uživajte v prazničnem vzdušju! user posted image

Aja: FB, absolutno! Takoj po NS se vam pridružim.

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 451
22.12.2012 10:53:14   
pikaboo
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

ful sem se ustrašla, ker so bli to taki blagi menstrualni krči user posted image in pol itak nisem vedla kaj naj pričakujem. da ne pravim kako sem šla s strahom na wc... user posted image no pol se je umirilo, zdej mam pa tko občutek da sem fuuul napihnjena. Hecno mi je, ker so me te vrste bolečine in občutki že zdavnaj "zapustili" zdej so se pa spet pojavli user posted image . upam, da napovedujejo samo dobro, da bo najin pikec lahko rastel. user posted image user posted image user posted image

GregUr tudi meni se vsake toliko iz nič pojavijo enaki občutki, kot pred menstruacijo, ampak zaenkrat še vse poteka brez zapletov, tako da je to očitno nekaj normalnega in je skrb odveč. Pikci pač rabijo vedno več prostora. user posted image
Sicer pa 6 epruvet?! user posted image Kriza! Še dobro, da si napisala, da se pripravim. Nimam še izkušenj s takim pregledom, tako da mi je ta informacija res kar šok. Ni čudno, da je zmanjkalo. user posted image Glavno, da se je dobro izteklo. user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 452
22.12.2012 11:10:51   
curly
GregUr, tudi jaz sem imela zjutraj, okoli 7.00 dva močnejša krča. Sem se kar ustrašila. Pa itak beli tok na polno lije in potem že pomisliš na najslabše! user posted image

Super super super za preglede. user posted image user posted image user posted image Punce, kar tako naprej. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikaboo)
Neposredna povezava do sporočila: 453
22.12.2012 12:15:36   
GregUr
mene je pa kr tko ene dobre pol ure skupi tko valovito krčlo. ampak ne fejst, itak sem bla pa v strahu, ker nisem vedla, al se bo stopnjevalo al bo minilo. Spila sem samo Donat, ker Magnesola nisem smela, ker sem mogla bit tešča zarad odvzema krvi.
Prej sem pa še Magnesol spila in je zdej uredu.
Drugače imam pa kakijevo pecivo že v pečici user posted image sledi še domači prijatelj, cimetove zvezdice in pa baklava user posted image ampak seveda ne vse danes... moram najti nekoga, da mi gre orehe tret user posted image prostovoljcev se ravno ne tare okrog mene user posted image zakaj le? user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 454
22.12.2012 14:35:24   
Anonimen
Dan punce,

mi smo imeli včeraj službeno fešto, je bilo luštno, samo nekaj me je špikalo zvečer, ker sem tamalo prenašala pred tem na okoli, pa kavč za spat pri mojih pripravljala, pa tak. Danes pa že doma, pa se mi je zjutraj malo odpeljalo, ne vem ali hormonsko ali kaj drugega. V glavenem tak slabi feeling me je obdal, da je nekaj narobe, čeprav ni znakov v bistvu no...ampak prsi so me nehale bolet danes, pa špikanje in mi je čist dol padlo vse. Včasih se počutim kot da bi bila prvič noseča, neverjetno koliko pozabiš v dobrih 2 letih user posted image

V glavnem, upam da je vse ok, eno pecivo pri nas že pečeno, drugo na pol, zdaj gremo kosilo pojest, pol pa se malo potepat, šoping plus lučke gledat v Ljubljano...

Anonimnauser posted image

(odgovor članu GregUr)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
22.12.2012 14:42:00   
nella23

IZVIRNO SPOROČILO: *maal*

Ja, GregUr, saj to se tudi meni zdi prehitro. Sestri sem po telefonu povedala, da sem imela zadnjo m 28.10., pa je kar "dolocila". Mislim, da bo res se prezgodaj, a sem pustila termin, pa bom ze potem ginekologu razlozila vse.

Aja, drugace pa za seznamcek... 34 let sem stara.

Jst sem mela tud zadnjo M 28.10. ;) pa sem že 7t5d noseča. Držim pesti zate!

Grem vn, dokler je še sonček ;)

(odgovor članu *maal*)
Neposredna povezava do sporočila: 456
22.12.2012 16:21:19   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: nella23

IZVIRNO SPOROČILO: *maal*

Ja, GregUr, saj to se tudi meni zdi prehitro. Sestri sem po telefonu povedala, da sem imela zadnjo m 28.10., pa je kar "dolocila". Mislim, da bo res se prezgodaj, a sem pustila termin, pa bom ze potem ginekologu razlozila vse.

Aja, drugace pa za seznamcek... 34 let sem stara.

Jst sem mela tud zadnjo M 28.10. ;) pa sem že 7t5d noseča. Držim pesti zate!

Grem vn, dokler je še sonček ;)

Še ena, ki je imela ZM 28.10 pa sem noseča šele 6t3d, glede na velikost mojega fižolčka! G domneva, da je prišlo do pozne oploditve. Meni je vseeno, kdaj, kje in zakaj, glavno da JE in da bo avgusta to eno zdravo dete!!!
Tudi jaz držim pesti!

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.12.2012 16:23:17   
Mubi
Aja, pa pozabla sm napisat, da mi je predpisala dabroston....prvič ga od blizu vidla :) pa mi je tko na hitr povedala, v lekarni mi pa pol ni znala povedat, k ni znala točno prebrat recepta.....ordinacija je pa do 4.1. zdej zaprta :( jest pa ne vem a uzamem dve skupaj enkrat na dan, al dvakrat na dan po eno tabletko..... je to ful pomembno? tiste ki to že jemljete oz. ste jemale.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.12.2012 16:49:47   
GregUr
IZVIRNO SPOROČILO: Mubi

Aja, pa pozabla sm napisat, da mi je predpisala dabroston....prvič ga od blizu vidla :) pa mi je tko na hitr povedala, v lekarni mi pa pol ni znala povedat, k ni znala točno prebrat recepta.....ordinacija je pa do 4.1. zdej zaprta :( jest pa ne vem a uzamem dve skupaj enkrat na dan, al dvakrat na dan po eno tabletko..... je to ful pomembno? tiste ki to že jemljete oz. ste jemale.....user posted image user posted image user posted image user posted image

so pa tut hecne one v lekarni. Dabroston se itak nikol ne jemlje več tbl naenkrat, razen pri grozečem splavu se vzame 4naenkrat, ampak to ko so res močne krvavitve. preberi si navodila, mislim, da tudi tam piše.
najbrž so ti predpisali eno tableto na 12 ur, se pravi eno zjutraj, drugo zvečer. potem se jemlje tudi eno na osem ur, za več pa mislim da ne predpisujejo. no mogoče se motim.

drugače pa seveda je pomembno kako jih jemlješ user posted image drugače bi nam rekli naj jih jemo ko bonbončke, ko se spomnemo user posted image in niti pod točko razno si nebi šla sred noči štimat ure, samo zato da bi tablet vzela user posted image
s takimi stvarmi se ni za igrat. h sreči imamo ob morebitni nevednosti še vedno dokaj hiter strokovni odziv s strani pušenjaka. user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 22.12.2012 16:51:56 >

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.12.2012 16:58:50   
Mubi
GregUr hvala za to inforamcijo!! no če nikakor ne več skupaj, potem je vrjetno mišljeno dvakrat na dan po eno tableto. hvala! ma tko hecn je napisala recept, da v lekarni ni znala prebrat al piše dvakrat al trikrat. no ma se mi zdi da mi je rekla G dvakrat na dan. itak ni nič tok groznega da bi se blo za bati, le preventivno in "za vsak slučaj"... tko da vrjetno je pisal dvakrat in eno zjutraj pa eno zvečer. hvala! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.12.2012 17:05:17   
GregUr
no če so se ti izcedki ustavli, pol maš verjetno res 2/dan, če bi pa izcedke še imela, pa ponavadi dajo 3/dan. user posted image

se opravičujem zarad zgroženosti nad lekarnarji - ampak sem te razumela da ni vedela ali dva na dan ali dva naenkrat user posted image to bi pa skor da mogla vedet, če pa ne, pa bi v navodila pogledala user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.12.2012 17:37:33   
zmedena...
no, nama z malčkom se je pa današnji plan malo spremenil....sva imela namen postavljati smrekco, iti v trgovino in mogoče pogledati dedka mraza v http://www.pravljicnadezela-gorajte.si/, se je pa zjutri zbudil in kot včeraj zvečer na polno jok, da ga boli grlo. Tako sva šla v dežurno, čakala dve uri in pol in potem končno dobila diagnozo: ANGINAuser posted image .

No, zdej ne počneva nič drugega razen počivava, se crklava in gledava risankeuser posted image

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 22.12.2012 17:38:07 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 462
23.12.2012 9:21:01   
pike
Zdravo punce,

tudi jaz sem 21.12.2012 zagledala plusek, doma imam že 4 leta staro punčko, tako, da je res že zadnji čas za še
enega dojenčka. Zadnjo M sem imela 16.11.2012, tako, da verjetno še bom avgustovka.
Lep pozdrav in vso srečo vsem.user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 463
23.12.2012 13:34:47   
*pupika*
Danes mam pa slab dan. No, že od včeraj se mi vleče nek slab občutek. Kaj vem kaj to je, ampak joške me čisto nič več ne bolijo, slabo mi ni že dva dni ... tako, da mojega potiho malo masiram, da bi me pelju v porodnišnico.
Mogoče se vam zdi, da sem zmešana, sam meni se res meša od skrbi.
Vem, da ne bom nič rešla, vem. Kar je je. Ampak sem čist napsihirana ker nimam več nobenih znakov?!
Verjetno moram še po napotnico k dežurnemu prej?

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 464
23.12.2012 15:30:02   
Katoti
*pupika* vem, da je lažje govoriti, kot narediti, ampak daj skrbi na stran, vse bo OK, jenči je na varnem, z njim je vse OK!

Kdaj imaš naslednji pregled??

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
23.12.2012 15:58:47   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: *pupika*

Danes mam pa slab dan. No, že od včeraj se mi vleče nek slab občutek. Kaj vem kaj to je, ampak joške me čisto nič več ne bolijo, slabo mi ni že dva dni ... tako, da mojega potiho malo masiram, da bi me pelju v porodnišnico.
Mogoče se vam zdi, da sem zmešana, sam meni se res meša od skrbi.
Vem, da ne bom nič rešla, vem. Kar je je. Ampak sem čist napsihirana ker nimam več nobenih znakov?!
Verjetno moram še po napotnico k dežurnemu prej?

tudi jaz bi rekla, da boš s psiho lahko naredila več slabega kot dobrega, zato le probaj malo odmislit in se ne psihirat cel čas. V kolikor te pa res zelo skrbi zaradi znakov, se pa le pejdi v dežurno pokazat, saj boš edino tako mirna in ne boš morda s tem povzročala nepotrebnih zapletov.
Nočem prilivat na ogenj, ampak pri meni so v prejšnji user posted image izginili vsi znaki čez noč in nisem reagirala, ker niti pomislila nisem na to, da bi lahko bilo kaj narobe. Če bi se mi danes zgodilo enako, bi definitivno takoj letela preverit, saj se mi prejšnja ni iztekla po načrtih.

Naredi kot čutiš, tudi če greš le na uro tja pogledat, vsaj mirna boš.

(odgovor članu *pupika*)
Neposredna povezava do sporočila: 466
23.12.2012 17:47:50   
smeška83
Hej, dodajte še mene prosim na seznamček...
23.8., 29 let, gorenjska, 2 user posted image , 1 user posted image , na pregled še nisem naročena, ker moja G spet začne delat po praznikih...user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 467
23.12.2012 18:19:51   
Katoti
Aja punce, zmedena in jaz sma že v skupinici na fb in čakama, da se nama pridružite še ostale! user posted image

Meni ali pa zmedeni pošljite zs s podatki za fb in vas dodama v skupinico! Mene velikokrat ne spusti na RR, tako da se mi FB bolj dopade! user posted image

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 468
23.12.2012 20:01:07   
GregUr
katotikake podatke to rabiš? user posted image in kaj konkretno se potem vidi v tej skupinici? najbrž vse, ane? celi profili od vsake - kot da bi se imele med prijatelji? al samo priimek in ime?

pupika popolnoma te razumem. vse kar te trenutno lahko potolaži je to, da svojo pikico vidiš na ekrančku. ne vem kaj ti naj rečem. sama si rekla kar je je. tudi meni G pravi da v prvem tromesečju nimajo nobenega vpliva na razplet. edino ob morebitnih takšnih in drugačnih izcedkih lahko le-te ustavijo s tableti. pa tut to ne vedno.
meni se ne zdiš zmešana. skrbi te. ampak to res ni dobro za pikico, tko da če potegnem črto, ti svetujem da se pejt pokazat. ne vem kako je pri vas, pri nas, greš pač k dežurnemu ginekologu v porodnišnico. ne rabiš nobene napotnice ali karkoli. user posted image user posted image user posted image verjamem, da je tvoj strah neupravičen in da je vse ok! user posted image

(odgovor članu Katoti)
Neposredna povezava do sporočila: 469
23.12.2012 21:27:40   
uršikazala
pupika- tudi jaz nimam kaksnih pretiranih znakov kak dan sploh nic; ampak na splosno vsaka dozivlja noscnistda znak sele prihajajo ali pa jih sploh nebo. To je moja 1. nosečnost in ne vem kako naj bi bilo po svojih izkušnjah. Tudi mene kak dan zajame panika in komaj ze cakam in me je hkrati strah 1. pregleda

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 470
23.12.2012 21:58:24   
zmedena...
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.8.
pikaboo, 25 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,? ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 28.12.2012, user posted image

3.8.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , UZ 3.1.2013, posvetovalnica 11.1.2013, user posted image
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , 24.12.2012 + 11.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 21.12.2012, user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

11.8.
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , 2.1.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013,user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013,

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image
smeška83, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 30

user posted image user posted image :

user posted image PREGLEDI user posted image :

21.12.2012: nella23,

24.12.2012: naty83

27.12.2012: pikaboo, uršikazala, jagodka1

28.12.2012: Pikolina13

2.1.2013: Niabi, Katoti, moljub

3.1.2013: zmedena, GregUr

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

8.1.2013: MajaJulija, Mubi

9.1.2013: Anonimnauser posted image

11.1.2013: naty83, zmedena

14.1.2013: ninčalo

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

22.1.2013: curly

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 471
23.12.2012 22:06:47   
zmedena...

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

katotikake podatke to rabiš? user posted image in kaj konkretno se potem vidi v tej skupinici? najbrž vse, ane? celi profili od vsake - kot da bi se imele med prijatelji? al samo priimek in ime?

pupika popolnoma te razumem. vse kar te trenutno lahko potolaži je to, da svojo pikico vidiš na ekrančku. ne vem kaj ti naj rečem. sama si rekla kar je je. tudi meni G pravi da v prvem tromesečju nimajo nobenega vpliva na razplet. edino ob morebitnih takšnih in drugačnih izcedkih lahko le-te ustavijo s tableti. pa tut to ne vedno.
meni se ne zdiš zmešana. skrbi te. ampak to res ni dobro za pikico, tko da če potegnem črto, ti svetujem da se pejt pokazat. ne vem kako je pri vas, pri nas, greš pač k dežurnemu ginekologu v porodnišnico. ne rabiš nobene napotnice ali karkoli. user posted image user posted image user posted image verjamem, da je tvoj strah neupravičen in da je vse ok! user posted image

katoti, ne bit huda, bom kr jst, k mam glih cajtuser posted image

GregUr...da te lahko doda(va) v skupino potrebuje tvoje ime in priimek oz. naziv profila, pod katerim imaš odprt račun. Morata biti prijateljici, da te lahko doda v skupino, vseh ostalih pa ne potrebuješ imeti kot prijateljev. Tam se vidi tudi tvoj profil, v kolikor nimaš zaklenjenega za vse ostale, razen prijateljev. Potem lahko dodajaš kogar želiš...

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 472
23.12.2012 23:10:54   
Pikolina13
Jaz vas sploh nimam časa prebrat, tako fajn čvekate. user posted image
No, mi smo super. Počutje je v redu, edino zgaga me muči.
Komaj čakam pregled čez 5 dni. Držimo pesti, da bo vse tako kot je treba! user posted image

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 473
24.12.2012 14:29:09   
pikaboo
Vsem avgustovkam 2013 želim mega lep božični večer v družbi najbližjih (v primeru pikice tudi dobesedno). user posted image Imejte se zelo lepo in se nič ne obremenjujte z vso hrano, ki izgleda čisto preveč dobro, da bi se ji upirale. user posted image Pozdravčki vsem!

(odgovor članu Pikolina13)
Neposredna povezava do sporočila: 474
24.12.2012 14:57:09   
zmedena...
hej, hej,

evo, jst sm se pa danes le uspela prebit v vsej tej gužvi do štacune in nabavit darila, ker jih prej nisem, saj sva z malim oba bolana doma ležala.
Dons so mi pa rekli naj pokličem za izvide za sladkor, prej pa kličem, pa me una na hitro odrajta, da dons noben ne dela, da naj pokličem v četrtek. Ok, sej ni panike, samo, če je sladkor slučajno spet pretirano povečan, bi morala takoj na dieto, tko pa niti ne vem al je al ni. V četrtek, ko jih dobim, jim bom prijazno razložila, da se dobesedno igrajo z življenjemuser posted image user posted image

(odgovor članu pikaboo)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?