|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2013
21.12.2012 13:33:02   
curly
user posted image

PDP, nick, starost, kraj, št. user posted image , št. user posted image doma, naslednji pregled, spol user posted image

1.8.
pikaboo, 25 let, Lj, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image
niki84, ?, ?, 3user posted image , 1user posted image ,? ,user posted image

2.8.
Pikolina13, 21 let, Lj, 2user posted image , 1user posted image , 28.12.2012, user posted image

3.8.
zmedena..., 30 let, Kranj, 3user posted image , 1user posted image , UZ 3.1.2013, posvetovalnica 11.1.2013, user posted image
naty83, 29 let, ?, 3user posted image , 2user posted image , 24.12.2012 + 11.1.2013, user posted image

5.8.
Niabi, 23let, Kranj/Bled, 1user posted image , 0user posted image , 2.1.2013,user posted image

6.8.
Blu blu, 27 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
_soncek, 33 let, okolica LJ, 2user posted image , 1user posted image , , user posted image
nella23, 24let, Ajdovščina, 2user posted image , 0user posted image , 21.12.2012, user posted image

8.8.
Aniska, 29 let, okolica Golnika, 1user posted image , 0user posted image , ?, user posted image

10.8.
jagodka1, 29 let, gorenjska, 2user posted image , 1user posted image , 27.12.2012, user posted image

11.8.
uršikazala, 32 let, LJ, 1user posted image , 0user posted image , 27.12.2012, user posted image

13.8.
Mlle, 26 let, , 1user posted image , 0user posted image , , user posted image
MajaJulija, 28 let, Žiri, 1user posted image , 0user posted image , 8.1.2013, user posted image
mižek, ?, ?, 2user posted image , 1user posted image , 17.12.2012, user posted image
Anonimna**, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , 4.1.2013, user posted image
ninčalo, 25let, novo mesto, 1user posted image , 0user posted image , 14.1.2013, user posted image

14.8.
Katoti, 23let, Maribor, 4user posted image , 1user posted image , 2.1.2013 user posted image
curly, 26 let, okolica CE, 1user posted image , 0user posted image , 22.1.2013,user posted image

16.8.
Allium cepa, 22let, Bela krajina, 1user posted image , 0user posted image , 15.1.2013
moljub, 32, Bela krajina, 2user posted image , 1user posted image , 2.1.2013,

18.8.
GregUr, 25let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 3.1.2013, user posted image

20.8.
Anonimnauser posted image , 29 let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 9.1.2013, user posted image

21.8.
*maal*, ?, MB, 2user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

23.8.
Luck, 24 let, okolica Celja, 1.user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image

28.8.
_pikicapokica_, 27 let, ?, 2.user posted image , 1user posted image , ?, user posted image

X.8.
Mubi, 25let, ?, 2user posted image , 1user posted image , 8.1.2013, user posted image
katarinca, 27let, Maribor, 2user posted image , 1user posted image , 17.1.2013, user posted image
telly, 26let, Zasavje, 2user posted image , 0user posted image , 4.1.2013, user posted image

PRIČAKUJEMO:
user posted image
user posted image
user posted image

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image : 29

user posted image user posted image :

user posted image PREGLEDI user posted image :

21.12.2012: nella23,

24.12.2012: naty83

27.12.2012: pikaboo, uršikazala, jagodka1

28.12.2012: Pikolina13

2.1.2013: Niabi, Katoti, moljub

3.1.2013: zmedena, GregUr

4.1.2013: Anonimna**, telly, Luck

8.1.2013: MajaJulija, Mubi

9.1.2013: Anonimnauser posted image

11.1.2013: naty83, zmedena

14.1.2013: ninčalo

15.1.2013: Allium cepa

17.1.2013: katarinca

22.1.2013: curly

Pot z nami so začele:

.bina. user posted image
user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil curly -- 21.12.2012 13:36:37 >

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 426
21.12.2012 13:39:18   
Anonimen
Uh, ene že s prvega pregleda, druge smo šele zagledale plusek user posted image

Ali je katera razmišljala, da ne bi šla na NS?

Podatke za seznamček zame bom dala po prvem pregledu, ker tudi jaz ne vem natančno PDPja :)

user posted image

(odgovor članu curly)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
21.12.2012 13:39:52   
Čebelčk
Živjo punce :)
Sem majska nosečka ;)

Če vas zanima vadba joge v nosečnosti vam posredujem spodnje informacije.
Iyengar vadba hatha joge je še posebej primerna za NoSeČke, saj daje poseben poudarek na pravilni in varni izvedbi položajev primernih za vsako trimesečje posebej - vadba je individualno prilagojena vsaki posameznici. Z vadbo joge se znebimo bolečin v občutljivih delih telesa, hkrati pa okrepimo mišice, ki nam bodo pomagale pri porodu. Z dihalnimi vajami se, poleg priprave na porod, tudi povežemo s svojim otročkom. Vadba poteka vsak ČETRTEK ob 16.15h v Ljubljani.

Več info:http://www.cityoga.org/index.php?page=joga_tecaji#joga_opis

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 428
21.12.2012 14:13:44   
GregUr
vse nove user posted image dobrodošle!!

curly ooo ti važička tiii user posted image user posted image kok fajn, res!
za laboratorij je pa tko. men je rekla, da naj bom tešča, ker ti sproti pogleda tudi sladkor v krvi in potem če nisi tešča nimaš realnega rezultata. Sicer ti ne reče da imaš sladkorno, ampak ti pač pove če si na meji oziroma imaš povečanga - meja je 5,1.

*maal* si sigurna da boš imela 16.1. že NS? po moje si to nekaj narobe razumela, ker NS se opravlja od 12-14t, ne pa tako kmalu user posted image

jst na nuhalno sigurno grem, ker je res dober pregled, eno odlično doživetje sploh za partnerja ki v veliki večini takrat prvič prisostvuje, moj je bil cel jokcast zraven user posted image no, pa tut zarad tega, ker grem po NS na cerklažo in bi bla rada pomirjena da je vse ok. čeprav vem da je tu le statistika, pa vseeno. Za kaj vse damo denar, pa nima takega pomena. vsaj meni user posted image no, za 3D se pa recimo nebi odločla. Sicer se še nisem imela priložnosti odločat, ampak po moje ne.

(odgovor članu Čebelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 429
21.12.2012 14:16:35   
GregUr
aja curly tko 5 dni smo narazen user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, po PDP 3 dni (men je napisala 17.8.) ampak zdej mi ni jasn kako sem jst noseča 5t4d ti pa 6t2d user posted image

< Sporočilo je popravil GregUr -- 21.12.2012 14:18:40 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 430
21.12.2012 14:33:19   
Anastasya
Pozdravljene vse skupajuser posted image

no moram povedati, da sem tudi jaz ena izmed tistih srečnic, ki smo zagledale user posted image user posted image Sem bila tudi že na prvem pregledu, po izračunih sem danes v 6 tednu in 4 dneh user posted image naslednji pregled imam 15.1. takrat zvem za pdp pa bi se želela tudi jaz pridružiti seznamčku. Se je morda že katera naročila na NS? Niti ne vem koliko časa prej se je potrebno naročit- danes sem pisala email in do sedaj nisem prejela še nobenega odgovora. Res pa je da bodo prazniki, tako da ga bolj pričakujem po novem letu user posted image

Sem prav presenečena kako veliko nas je že in se že veselim naših skupnih tem o vsem mogočem user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 431
21.12.2012 14:38:48   
tina brina
pozdravljene
še ena nosečka ki pričakuje user posted image avgusta.PDP po mojih izračunih je 12.8.2013.doma pa imam eno osemmesečno navihanko.sicer presrečna ampak me kljub temu skrbi kako bom z dvema malčkoma v plenicah,pa bomo že sej mamice zmoremo vse ne?user posted image

(odgovor članu Anastasya)
Neposredna povezava do sporočila: 432
21.12.2012 14:44:49   
Mubi
No moje punce, moj dan se je pa začel nepričakovano zelo pestro.... Zjutraj ko sem šla na strnišče sem zagledala kri user posted image user posted image tkoj na telefon in klicat G, katera je rekla naj se takoj odpravim od doma in naj pridem k njej. Vsa prestrašena vozim 150+ km na uro do nje. nakar tam čakam dve uri v čakalnici vsa panična kaj je blo narobe in če je vse ok. no pa pridem končno na vrsto in me pregleda (vaginalno) in ko sm gledala tja v ekran sm bla že čist zdelena ker je blo vse samo sivo. od prejšne nosečnosti pa vem kako je videti vse skupaj tam notri. No pa mi končno reče tole tukaj je vse maternica, tole je posteljica in dojenček, tole pa je srček ki utripa user posted image user posted image user posted image Tko da po teh besedah sem bla neizmerno srečna. vse ok, ne ve zakaj krvavitev, pravi da je velikokrat nepojasnena in brez vzroka ter posledic v prvih treh mesecih. tko da moj grahek notri je cel in se razvija user posted image rekla mi pa je, da je na podlagi zadnje M pdp 7.8., vendar je videti da je plod še zelo majhen in se zna tudi do dva tedna prestaviti datum. Sem ji rekla da je res verjetno kasneje, ker mi tud test ni takoj pokazal kot bi mogel.
tko da, zaključek dober, vse dobro user posted image Prestavla mi je potem prvi pregled iz 8.1. na 15.1. saj glede na to da sem očitno šele v 5. tednu in ne v 7. bi bilo to bolje za krvne preiskave ki takrat sledijo.

dobrodošle vse nove user posted image !! vsaki dan nas je več, lepo!user posted image

(odgovor članu Anastasya)
Neposredna povezava do sporočila: 433
21.12.2012 15:11:24   
curly

IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

aja curly tko 5 dni smo narazen user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, po PDP 3 dni (men je napisala 17.8.) ampak zdej mi ni jasn kako sem jst noseča 5t4d ti pa 6t2d user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 434
21.12.2012 16:08:58   
Allium cepa
Ufff, Mubi, si mela pa res pestro user posted image Nč ti ne zavidam tega šoka! Verjamem, da je blo pravo olajšanje ugotovit, da je vse okej. :) Želimo nadaljnji potek user posted image brez problemov!
Anonimna user posted image , jaz mislim, da ne bom šla na NS. Mislim, da je tveganje pri meni dost majhno, pa težko bi z dragim dala 50€ za nekaj, kar se meni osebno ne zdi nujno potrebno. Poleg tega probavam sama sebe prepričat, da se bom nehala sekirat, kar pa mislim da je meni bolj izvedljivo, če bom čim manj pr dohtarjih user posted image
curly, malo sem ti fouš user posted image Ampak je ful lepo slišat, da je vse okej user posted image nella23, čakamo še tvoj report :)
Danes me neki pika pod rebri (če ni to od moje izjemno kvalitetne prehrane, ki je značilna za december - čokolada in še malo čokolade, za povrh nekoliko čokolade, oblite s čokolado ... ma, grozna sem), pa zjutraj se mi je zazdelo, da mi če bit slabo. Kaj bo še iz tega :D

Kokoške, samo pridno valite. user posted image
(ni smajliča kokoške)

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 435
21.12.2012 16:13:44   
GregUr
Mubi sam da je vse ok! user posted image se je zdej krvavitev ustavla?

drugače pa če si slišala srček si sigurno noseča 6t+. tko da ni možno da bi bla komaj v petem tednu user posted image user posted image pa bravo za user posted image

jst sem pa zdele pršla iz sprehoda s svojo kužo, sem tok vesela k grem lahk kej ven, prej pred pregledom kar nisem upala, zarad prejšnje N in pa še zarad tega ker sm mela rjave izcedke čist na začetku. no pa je fejst pasalo se spet sprehodit user posted image
zdele grem pa jaslice postavlat... user posted image user posted image da bo malo vzdušja user posted image upam, da se mi mačkona ne bosta spravla nad mah, pa v štalo spat user posted image user posted image sposobna sta ravn tega user posted image user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 436
21.12.2012 16:19:04   
GregUr

IZVIRNO SPOROČILO: Allium cepa

Danes me neki pika pod rebri (če ni to od moje izjemno kvalitetne prehrane, ki je značilna za december - čokolada in še malo čokolade, za povrh nekoliko čokolade, oblite s čokolado ... ma, grozna sem), pa zjutraj se mi je zazdelo, da mi če bit slabo. Kaj bo še iz tega :D

Kokoške, samo pridno valite. user posted image
(ni smajliča kokoške)

hahahahhahahahhahahahhahahahhahahha user posted image user posted image user posted image

drugače pa evo ti je: user posted image user posted image
hihi user posted image

(odgovor članu Allium cepa)
Neposredna povezava do sporočila: 437
21.12.2012 16:22:13   
*maal*
Ja, GregUr, saj to se tudi meni zdi prehitro. Sestri sem po telefonu povedala, da sem imela zadnjo m 28.10., pa je kar "dolocila". Mislim, da bo res se prezgodaj, a sem pustila termin, pa bom ze potem ginekologu razlozila vse.

Aja, drugace pa za seznamcek... 34 let sem stara.

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.12.2012 16:22:39   
curly
Hahahahahaha, faca GregUr!!!
Kje dobiš te smajlije?

< Sporočilo je popravil curly -- 21.12.2012 16:26:23 >

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 439
21.12.2012 16:35:02   
Mubi
GregUr ja recmo da se je ustavla oz. je prisotna neka rjavkasta barva, za katero je tud rekla da ni skrbi. Ne, user posted image še nism slišala, le rekla mi je da se vidi kako bije user posted image . glede na to da ga slišat ni blo je res 5tednov in še nekaj, tko kot je rekla. Skratka zdej se čuvam in probam počivat in ležat, da vse te barve zginejo in ni nobenih izcedkov več ker se mi ne da z njimi ukvarjatuser posted image čeprav je ob enmu dvoletniku in pol to izredno težko, ma bomo že sfural do konca user posted image

ja gregur res maš hude smailije!!!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 440
21.12.2012 16:57:22   
GregUr
mubi, ko se vidi srček se ga tudi sliši. ampak odvisno, če G vključi tudi zvok. tko da brez panike, ti kar počivaj pa res naženi te izcedke v maloro user posted image

evo punčke, tuki jih dobim: http://www.cosgan.de/
sam se mi ne da vedno iskat, odvisno od razpoloženja user posted image

joj, men pa Jezus, Marija, Jožef, trije kralji in vsi osli, krave in ovce kar nočejo iz škatle v štalo... user posted image user posted image zaenkrat sem jim postavla samo temelje za štalo hahah, napredujem, dost kmal sem začela, da bom res za 24. za ziher fertik z delom user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 441
21.12.2012 17:03:05   
curly
Jaz sem pa pravkar zavila darilaaaaaaa!
To ful rada delam! user posted image
It feels like christmas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.12.2012 19:09:24   
GregUr
ooo curly jst tut to ful rada počnem, pa rada opazujem ljudi tut pri odvijanju le-teh user posted image

no, men je ratal jaslice postavt, pastirja (beri mačka) pa zaenkrat snifata od daleč... user posted image sej ko bosta sama, bosta že raziskala. naravni mah ju vzburja user posted image user posted image user posted image
cjooo te naše žvaude user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 443
21.12.2012 19:51:06   
curly
Hahahahaha.
Midva sva pa hotela smrečko postavit pa je pretežka in je lubi ne more not prinest. Jaz mu valda ne smem pomagati, tako da še bo to malo počakalo. user posted image
Jutri grem po mah, da bom lahko jaslice postavila spodaj! user posted image Komaj čakam! user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 444
21.12.2012 19:52:52   
louisa
Hej punce!!! Mi smo tudi zagledali plusek ta teden, itak srečni ful! user posted image user posted image

Imamo pa doma že enega fantička. Po mojih izračunih naj bi bil rok 26.08.2013. Končno bo eden v družini lahko imel piknik za roj dan user posted image

Se še kaj tipkamo, za FB skupino sem za, je veliko bolj enostavno user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 445
21.12.2012 21:22:00   
GregUr
curly če rabiš kej maha povej, ti ga pošljem user posted image ne vem kaj sem študirala v hosti, očitno da bom letališče rabla v mah oblečt user posted image user posted image

louisa welcome! user posted image želim ti mirno in prijetno user posted image user posted image

(odgovor članu louisa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
21.12.2012 22:33:26   
Aniska
Hey punce!
Curly, super za pregled. A ne, kolk je fajn, ko na ekranu vidis enega res malega pikeca, ki raste v tebi? Jaz sem se kar topila zraven.
Meni pa po 1. pregledu ni dala materinske knjizice, ampak me je na preled narocila sele sredi februarja. Po NS. In takrat bom tud dala kri. Moram pa biti tesce. Ne vem, meni se zdi ta pregled takooo zeloooo pozno.
Sicer pa sem jaz tud mal razmisljala, da nebi sla na ns. Ok, ce bi pokazala, da karkoli ni ok, itak nosecnosti ne bi prekinila.

Mubi, ti pa le malo pocivaj in poslji izcedke dalec dalec stran.

Vidim, da ste vse ze ful pridno poskrbele za bozicno vzdusje. Mi2 imava letos cist nove jaslice, ker sva se nedolgo nazaj sele preselila na svoje. In se cakam, da mi dragi mah nabere. Lahko se pa z GregUr zmeni, da ga malo odsopi, ko ga ma tolko prevecuser posted image nekaj bomo ze zrihtali, drugace bojo pa puscavske jasliceuser posted image

Uzivajtevza vikend in bozajte svoje trebuscke!

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 447
22.12.2012 8:55:51   
zmedena...
Dobr jutr čvekice mojeuser posted image

Zadnje čase vas bolj berem, kot pišem, ker morm rečt, da mi rahlo zmanjkuje časa za vse v tem decembru. Počasi že komaj čakam, da bo konec vsega, ker mi vse te novoletne variante že počasi presedajouser posted image . Imamo kar nekaj tega v službi, tko da pravega občutka za božička in to sploh nimam, ker se naveličam še preden do tja dejansko pridemouser posted image .
Danes oz. jutri imava v planu z malčkom postavit smrekco, daril pa tudi še nimam vseh, tko da bo treba kr it v akcijo. No, fajn je to, da imamo v ponedeljek še kolektivca, pa bom taščo malo zaposlila, da mi malega čuva, jst bom pa med tem smuknila na CSD odnest vlogo za vrtec in otroške, pa še po darilo bom smuknila vmes.

Drugače moje počutje uredu, občasno me malo slabosti obiščejo, ampak ni sile. (.)(.) so nekoliko kompaktnejšeuser posted image , še vedno pa ne vem kako je z mojim sladkorjem. V četrtek sem šla na glukozni test, vendar so moje izvide malo založili in je rekla, naj pokličem v ponedeljek ponovno. Sicer sem precej flegma, je pa res, da sem imela v prejšnji user posted image ss baje ravno zaradi previsoke vrednosti že v samem začetku, zato je tudi večja pozornost namenjena temu. Zadnjič pri G so mi preverjali in sem imela 4,9 že, meja je pa 5.1. Zanimivo je to, da izven nosečnosti nisem imela nikoli težav s sladkorjem, zdej pa že v zadnjih dveh user posted image . No skratka, v ponedeljek ponovno pokličem, pol bom pa vidla kaj bojo povedali.

Super za fb skupinco, ker mi tale rr včasih kr živčke načne, ker mam kr probleme gor prit in objavit post, tam pa vse dela ko šususer posted image

Dobrodošle vse nove user posted image , super je, ker nas je vedno večuser posted image .

< Sporočilo je popravil zmedena... -- 22.12.2012 8:56:54 >

(odgovor članu Aniska)
Neposredna povezava do sporočila: 448
22.12.2012 10:03:44   
nella23
Hej heeej!

Včeraj na pregledu je blo čist na hitr....user posted image

Smo pa veliki 14,31 mm in se nam PDP premakne na 4.8.2013, je pa to 7 tednov in 5 dni.

Imam že dve slikci za v album našega srčka, juhuuu!

Dabrostone mi je zmanjšala na 2x na dan, čez 14 dni pa začnem samo enkrat na dan ... Dala mi je Tifol (folna), ker sem vprašala kako je s tem, pa je rekla da ni potebe, da pa če hočem, pa naj jemljem 1x na dan.

Srčka smo itak vidli!! Rekla je naj se kar naročim na NS, mislim da se bom kar v Postojno...mi je najbližje, pa baje je ena fajn tam.
Kolko pa stane pregled NS? a katera ve?

Naslednji pregled: 7.1.2013!

Glede špikanja in glede hitrega vstajanja in miganja in kihanja -> ISTO PRI MENI! :) Zacvrči neka bolečina na hitro in mine... Delam pa ta teden v strežbi po 14 ur/dan (izvenredna služba) in me pogosto ko kar migam hitro zašpika tudi višje, beri: pod želodcem tam nekje. A še kakšna s tako bolečino? Prav tako je hitra bolečina in mine takoj. Mal se usedem, posedim in grem naprej. Ni pa tako močna, da bi rabila tableto...pač zaradi srčka mojga se ustavim in odpočijem. G je rekla da to nima veze z plodom, da to je neki s prebavo...hmmm?

Lep sooončen dan vam želim!
Aja, smrekco sva že postavla!:)

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 449
22.12.2012 10:29:06   
GregUr
user posted image čestitke nella23

NS stane okrog 60€. manj sigurno ne, več pa je tudi možno, odvisno od posameznega G.

No jst sem pa prišla iz laboratorija, sem šla danes, ker je ZD prazen, če greš med tednom vsi naokrog kašljajo, smrkajo in kihajo, da ne govorim o vsiljivih penzjonistih, ki mislijo da so edini...
Uglavnem, vzela mi je 5 epruvet, pri ta šesti se je pa zalomilo. Nehal je tečt user posted image se je pohecala "da vam je ni zmanjkalo" user posted image no uglavnem, ni mogla prepričat po nikakršni koli poti da bi še kaka kapljica pritekla in smo mogle pikat še drugo roko.
sem se pa zjutraj zbudila s krči na levi strani, če Pušenjak pravi da jajčniki ne morejo boleti, pol je to maternica pač bolj na levi strani. ful sem se ustrašla, ker so bli to taki blagi menstrualni krči user posted image in pol itak nisem vedla kaj naj pričakujem. da ne pravim kako sem šla s strahom na wc... user posted image no pol se je umirilo, zdej mam pa tko občutek da sem fuuul napihnjena. Hecno mi je, ker so me te vrste bolečine in občutki že zdavnaj "zapustili" zdej so se pa spet pojavli user posted image . upam, da napovedujejo samo dobro, da bo najin pikec lahko rastel. user posted image user posted image user posted image
zdej se grem še malo pocrkljati, dokler je moj še doma, pol bom šla pa orehe tolčt, ker jih rabim, da bom pekla user posted image

imejte super dan!

(odgovor članu nella23)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?