MansY -> Decembrke (15.9.2005 10:59:55)
|
Evo še eno decemberko ... Še sedaj nismo uspeli ugotoviti kakšnega spola je ... Pa nazadnje mi tudi UZ ni hotela narediti, češ, da itak ni potrebno. Skratka moj dojenček tudi pridno brca in se premika, ampak jaz tega ne čutim kot mehurčke ali kaj podobnega, temveč kot čisto prave premike. No, je pa fajn in prijetno. Malce bolj smotano je edino, ko me 'šusne' v mehur. Že tako moj dragi tarna, da porabimo 5x toaletnega papirja od kadar sem noseča - nonstop sem na lulanju! No, včeraj sem pa povrh vsega še zbolela. Ful me boli glava, grlo, nos, ušesa ... Skratka vse! Celo noč nisem spala in sem imela temperaturo. Tablet načeloma nočem jemat, ampak bilo je res tako hudo, da sem vzela 1 lekadol (čeprav mi je G rekla, da lahko vzamem, sem vseeno mičkino bolj previdna okoli tega). No, sedaj sem še vedno polomljena, na pol gluha in čisto zmešana... Upam, da tak hud prehlad ne škoduje mojemu malemu v trebuščku. No, saj se ful pazim. Kar se tiče čajčkov itd. pa lahko kar pozabim, saj imam neznosno zgago in ne morem piti nič, kar ne bi bila voda ali pa mmogoče mleko. Uf, najbrž imate tudi ve zgago, mar ne? sicer pa naj povem, da imam že od prej želodčne težave, ki so se sedaj totalno potencirale. Tle je tudi razlog, da sem v 25 tednu nabrala le 3.5 kg več... Mislila sem, da bom totalna bajsa, ko bom noseča... Ampak kar ne morem, ker imam vedno probleme s prebavo. Trebuh je pa veeeeeeelik in okrogel! Tako, sedaj sem se mičkino zjamrala in grem spet pred tv, pa čeprav imam veliko dela doma...
Imejte se lepo in uživajte!
|
|
|
|