mml -> Decembrke (16.9.2005 17:11:57)
|
Živjo vsem decembrovčkom in decembrovkam in seveda njihovim mamicam.
Jaz sem se ravno vrnila s službene poti, ki je potekala brez problemov. Dete je bilo ves čas živahno , na mojo srečo nekaj dni obrnjeno z glavo navzdol, tako da mi ni bilo treba ponoči kar naprej na stranišče. Danes pa mislim, da spet leži počez, vsaj glede na obliko trebuha in smeri brc .
Sicer se pa zadnje dni počutim obupno, nekje sem staknila bronhitis in predvsem ponoči se mi pojavljajo napadi kašlja, da me že vse boli in mi gre na bruhanje. Pojma nimam, kaj naj naredim , tako da bom vesela vsake vaše ideje .
Sicer sem pa na dopustu, ker moram pred porodniško, ki jo začnem v začetku novembra izkoristit še ves letošnji dopust in moram priznati, da mi čisto paše .
V torek imam UZ, G je na zadnjem pregledu rekla, da se spodobi, da pogledamo, kako dete raste ...tako da mislim, da bom imela dokonca nosečnosti, če bo vse OK, poleg tega še ena 2 UZ. Me zanima, če bo spol še vedno držal , na morfologiji je namreč dete kazalo hrbet in tiščalo noge skupaj, na NS in še enem UZ pa je G videla , no ja bomo videli. sicer v hecu pravi, da bo kar malo razočaran , če ne bo punčka (po mojem kakšnih 5 minut).
No sedaj grem pa naprej kašljat in se smilit sama sebi
Prijeten konec tedna vsem
|
|
|
|