Paštetka -> RE: Novoletna darila (23.11.2012 8:51:10)
|
Če katero zanima: V Hoferju imajo od včeraj luštne knjigice, ki so vse po 4,90 eurov. Jaz sem bila navdušeno nad knjigico za deklice. V bistvu je najprej zgodbica (2 različni sta: o princeskha in baletkah - nekaj takega), potem pa so kartonske strani iz katerih "iztrgaš" te princeske. Iztrgaš potem še oblačila, čevlje, kronice, torbice... in jih oblačiš kakor ti je volja. Te princeske imajo namreč na telesu luknjice, kamor zatikaš potem oblačila. Jaz sem navdušena nad tem zato, ker sem se jaz kot otrok rada s tem igrala in sem zdaj to našla. V bistvu je bila to ena od redkih mojih "igrač". Je pa noter, če se prav spomnim okrog 300 teh oblačil in kakšne 5-6 različnih princesk. Zelo kvalitetne knjigice! Za fante pa imajo knjižice o dinozavrih, atlas sveta, kamor lepi zatave in neke sličice, o vesolju... - ampak te so ful tanke, knjigice. Knjigice RAD TE IMAM BABICA, potem enako za dedka, očeta, mamico. JAz sem kar kupila po dve knjigici in bosta darilo za babici in dedka. Ima plac, kamor lahko napišeš tudi posvetilo. Sicer sta otroški knjigice o medvedku, vendar se mi zdi ena lepa pozornost, poleg tega pa babici morata skoz brati našim otrokom, pa bodo imeli še malo posebnega cartanja zraven [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|