|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 10:26:45   
sunny24
Uf, obdarila bom sam ta ožjo žlahto in 2 frendici...Žlahti bom nardila okvirje za slike oz nonam/nonotom bom not že kar dala sliko od mojih dveh pingvinov (ta mala dva), zraven pa vrjetno kake pražene mandlje.
Best frendica bo dobila kako knjigo, mogoče tudi ona okvir, ta drugi pa (ima družino) bom skombinirala nekaj-nimam še ideje.
Moja ta mala bo dobila puzle, ker full rada sestavlja, ta malemu pa še ne vem, kako fajn igračko.
Z dragim se pa bolj redko obdarujeva, sej niti ne rabiva kej...Če najdem, mu ponavadi kaj za oblečt kupim.

Mislim pa da za vse skupi ne bom zapravla več kot 50 evrov.

_____________________________

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 11:57:47   
ronja
Obseg oz. koga obdarujem: moje 3je male in 1 velikega, njegove vse (torej babi in deda + svak in svakinja + 2 nečaka), letos prvič mojo nečakinjo (njeno prvo novo letouser posted image ) in njeno mami (moj brat pa ima rajši, če se ne obdarujemo), bici in dediu pa kako malenkost. S sestro in bratom se ne obdarujemo, s prijatelji kakor s katerimi, ni to neka obveznost, včasih pa veš, da si nekdo ravno nakej takega želi, pa mu to narediš/daš. Recimo prijateljica čebelarka nam včasih da domač med, jaz sem ji pa sešila copat za copate, ker si ga je želela:)

Kar se tiče širšega sorodstva pa mi je muka, če je to nujno; koga imaš vedno rad, ga poznaš in si mu kdaj želiš dat kaj, kar mu bo všeč, ampak ne nujno ravno za novo leto in potem ne moreš samo tistemu prinest,... skratka, ni mi glih všeč. Pri nas tega ni, ker se navadno niti ne videvamo pred nl, če pa že, pa je to bojl neformalno in navadno brez daril, pri njegovih pa imajo navado, da se dobijo 1x na leto vsi sorodniki po tastovi strani in je obdarovanje obvezno. Včasih sem spekla 2 torti in sem mislila, da je to potem ok, da vsak nekaj prispeva, ko mi je pa potem tast rekel, da bi se spodobilo, da bi vsem kako darilo prinesla, pa sem to lepo predala lubiju, da moramo drugo leto pa nekaj zrihtat, ker je taka komanda:D (se mi je res zdelo neumno, da to meni reče, njemu pa ne, saj je on njegov sin!). No, potem sem se potrudila drugo leto za otroke, kar bi se itakuser posted image , za odrasle pa sem naredila nekaj reči, da bo mir, ampak se je potem to zamerilo lubiju in mu ni več preveč za hodit. Od takrat za tja ne pečem več tort, niti me kaj dosti ne vleče na tisto praznovanje (itak kadijo tam in mam potem vedno probleme z astmo, pa ni mi tamalih v zakajeno vlačit)... Za nečaka se pa vedno rada potrudim, ker oni so pa res vedno veseli tega, kar naredim in jim nekaj pomeni torta po želji:)

Zakaj obdarujem? Svoje oz. tiste, za katere se sama odločim, da jih bom obdarovala, obdarujem zato, ker jih sama želim obdarovat, ker bi jim rada tudi na tak način, tudi s kako malenkostjo, pokazala, da so mi fajn:). Radi reda oz. da bo mir, sem obdarovala samo takrat tisto širše sorodstvo in mi je bilo zelo neprijetno, ker niti ne poznam ljudi, vidim jih 1x na 2 leti, nimam pojma, kaj bi bilo komu všeč in vsa ta "obveznost" mi ni preveč všeč. Zato se takim situacijam ogibam. Mislim, da se ipak čuti, če daš nekomu nekaj zato, ker si sam to želel in si mislil nanj ali pa zato, ker je "pač treba". Ne vem, meni so se te obvezne reči res zamerile. Zdaj kdor dobi kaj od mene, ve, da je dobil zato, ker sem sama tako želela:).

Včasih damo še komu drugemu, recimo kakim vzgojiteljicam, ki jih imata punci radi, vendar v tem primeru samo kako res doma narejeno malenkost, ala piškotke v lični škatlici ali kaj takega. Se mi zdi, da jih s tem ne spravljaš v zadrego, pa lahko vzamejo, ker so naredili otroci, pa ne valja se tam nekje, ker je zadeva uporabna, pa vseeno vejo, da si jim hvaležen, da lepo delajo s tvojim otrokom:).

Kdaj? V zadnji minuti sem samo 1x kupovala in mi je bilo grozno, tako da se tega ne grem več. Veilkokrat pa delam darila zadnjo minuto, to pa praviloma:D. Mam pa že prej vse zamišljeno, če to kaj šteje:D.

Denarni okvirji: nimamo ravno neomejenih sredstev, oz. če se hočemo kdaj preselit, se bolj splača zdaj malo stisnit, zato poizkušam pomanjkanje denarnih sredstev nadomestit z izvirnostjo. No, če sem čisto iskrena, bi darila za tiste, ki jih imam res rada, verjetno v vsakem primeru delala, ker pač težko kupiš nekaj točno takega, kot bi bilo nekomu všeč:). Sicer pride dostikrat vse skup še dražje (materiali) kot če bi kupil zadevo v trgovini, vseeno pa se mi zdi, da ima nekaj dodane vrednosti, vsega se ipak ne da kupit:).

Kar se tiče okvirjev, je zelo odvisno od ideje: recimo za L. rd je bilo vse skup manj kot 20€, pa je bilo več daril in so všteti vsi materiali in zaookroženo zelo navzgor. Če se mi zdi, da bo nekaj nekomu res zelo všeč, dam več denarja, če nisem prepričana, rajši ne reskiram preveč. Recimo očetu nameravam kupit eno knjigo, ki ni ravno poceni, samo sem prepričana, da mu bo všeč. Za rd (ki ga ima par dni prej) pa mu bom pospravila orodje in napisala, kje je kaj, da ne bo skoz iskal, sta punci dobili barvo za table in bomo s tem prebarvale zabojčke, ki smo mu jih dali enkrat prej za rd, da bomo lahko gor napisali, kaj je kje - tako bo lakho spreminjal lokacije (kar ga strašno skrbi:) svojih reči, pa bo vseeno pisalo, kaj je kje:). To darilo je pa recimo zastonj, ker smo še barvo dobiliuser posted image

Večinoma največ zapravim na knjižniih sejmih, ostalo so pa materiali, ki jih kupujem sproti, dosti stvari je iz recikliranega materiala, sploh za moji punci (recimo igračke iz starih nogavic, ipd...)

Kako nakupujete - po občutku, si želje poveste, poskušate uganit,česa bi bil nekdo najbolj vesel, ali kupite, kar je vam všeč?

Večine daril ne kupim, ampak naredim. Po občutku in po seznamu, ki si ga sproti pišem (ko kdo kdaj sredi julija omeni, da mu je nekaj všeč, ali da bi nekaj imel, recimo, ko gre domov, si zapišem:D - ali pa če vidim kje nekaj, za kar se mi zdi, da bi bilo nekomu všeč, si spravim idejo,...) Ideje torej zbiram celo leto, uresničujem jih pa potem za rdje in novo leto. Želje poizkušam uganit, če pa mi kdo pove, kaj si želi, pa sploh super, če mu lahko naredim točno to, kar si želi (recimo zadnjič si je prijateljica zaželela sling - nosilko in sem ji jo naredila za rojstvo njene punčke:), druga si je zaželela copat za copate itd...)
Mi itak pišemo dedku Mrazu, vsi 4je oz. zdaj 5, tako da tu ni problemov. Pa tudi svoje otroke in partnerja človek dovolj dobro pozna, da ve, kaj jim bo všeč:). Torej zase kupim to, kar je meni všečuser posted image (recimo oče mi da denar, da si sama zberem, kar si želim), za ostale pa poizkušam naredit tako, da bi bilo njim všeč.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 12:15:06   
ronja
V kakšnih denarnih okvirjih vsaj približno razmišljate, za eno darilo? 10€, 25€, 50€, 100€?

Za miklavža nekje do 5€ skup z mandarinamiuser posted image . Torej res malenkosti: recimo S. bo dobil eno malo brisačko za slaba 2€, L. šprico za v vodo (tudi slaba 2€), R. pa magnetno abecedo (mislim, da 3€).

Za novo leto pa malo več, nisem nikoli računala), ampak nekje do 20€ za tamale verjetno (grem poredko v trgovino, sploh z igračami in ko grem, navadno kupim še za naprej, sploh ker imamo v januarju 3 rdje od bližnjih otrok...) Tole so moje ideje za moje male za novo leto, kaj točno bova dala, še ne vem:
- tablo iz filca za pripovedovanje zgodbic in delčke iz filca za zraven - homemade, okvir že imam sešraufan in pripravljen, filc tudi čaka, pa tudi sicer ni to ravno draga reč (ena lajšta in kos filca:), vse skup ne bi bilo par evrov, tudi če bi zdaj kupovalauser posted image - to bosta ziher dobili, ker mam že stvari tu in samo čakam na eno noč, ko bo mali spal, da naredimuser posted image
- leseno sadje oz. zelenjavo, to je že kupljeno, nekaj ga imata in se z njim res vsak dan igrata, pa da jima dopolnimo kolekcijo:D - to je bilo mislim da 13€, je pa za obe, torej 7€ po osebi:D
- kako knjigico, to vedno dobita, se mi zdi fajn tradicija, pa še knjižna polica se na ta način lepo prilagaja odraščanju:), pregledam pa vse na sejmu in navadno najdem kake prav luštne za male pare:)
- verjetno jima bom naredila take set__e za ustvarjat (to res radi delata), recimo za delat živalce iz cofkov (smo zadnjič delale piščančka in sta res uživali) - pa to je 2x dobro: itak bi delale in bi itak morala stvari skup dajat, tako bom mela pa že vse prištimano, hehe:D. To bom mogoče naredila tudi za kakega drugega otroka.
- verjetno kake male igračke, to jima navadno kaj naredim ali pa kako odejico za dojenčke ali visečo mrežo ali kaj takega... odvisno od časa...

- verjetno en zaboj osnovnih lego kock za 4+ (zdaj imamo Duplo, da se mali ne zaduši s kako malo kockico), to bo verjetno dedi dal (me je pooblastil, da zberem zanju)

Malemu bom sešila kake boxarce, ker tako malih praktično ne dobiš, pa kakšno igračko mu bom naredila, nekaj za zobke za grist in eno "peekaboo", s katero se bojo verjetno vsi trije zabavali, ker rabiš 2 za zabavo:).

Za lubija imam še vedno tistih milijon idej, ki nekak nikakor ne pridejo na vrsto. No, enkrat v kratkem dobi ene srečke, so že v delu, ampak to bo od mene, ker si jih z dedkom Mrazom verjetno ne bi želel izkoristit:D.

< Sporočilo je popravil ronja -- 19.11.2012 12:26:59 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 14:30:33   
theano22

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ideje na plano user posted image .

Kaj boste letos podarjali? Že veste ali bo (spet user posted image ) nakupovanje v zadnji minuti? Koga obdarujete? Samo otroke, može, žene, starše, parijatelje ali celo sorodstvo? v kakšnih denarnih okvirih bodo vaša darial? Kako nakupujete - po občutku, si želje poveste, poskušate uganit,česa bi bil nekdo najbolj vesel, ali kupite, kar je vam všeč? Ali pa se obdarujete samo zbog reda?



Ideja za prijateljico, sestro, mamo, taščo itd.: originalno 'stojalce' za prstane ali drug nakit. Sem ga zadnjič vzela prijateljici za roj. dan in je bila čisto navdušena. :)
http://www.mojazima.si/darila/drzalo-za-prstane-macka-%E2%80%93-umbra

Sicer pa klasika: knjiga, volnene rokavičke, kakšni posebni čaji/kava, ali pa darilni bon. :)
Še malo pa bo spet praznično vzdušje! Že komaj čakam. :)

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 17:36:53   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Za lubija imam še vedno tistih milijon idej, ki nekak nikakor ne pridejo na vrsto.


A samo toliko user posted image -

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 17:38:27   
ronja
Stanči, tako kot pri gmailu - ... and countinguser posted image . Ampak saj imava še celo življenje, da jih pokoristim, nekateri pravijo, pa da imamo še kako življenje po tem, tako da upanje ostaja;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 17:47:50   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Stanči, tako kot pri gmailu - ... and countinguser posted image . Ampak saj imava še celo življenje, da jih pokoristim, nekateri pravijo, pa da imamo še kako življenje po tem, tako da upanje ostaja;).


Se mi je zdelo, da je bila kratkost samo navidezna user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 18:13:13   
ZARA
Fak. Jst nimam niti enega darila, kaj šele ideje. Fak.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu _sonček)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 18:26:59   
ronja
zara, mogoče si bolj človek trenutnega navdiha in pač veš, da je pravo, ko zagledaš. Zagledaš pa, ko greš v šoping:). Vsak ma svoj sistemuser posted image .

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 18:48:36   
metuljčica87
Včasih sva kupovala darila en za drugega pa za starše od obeh, pa za strice, tete, bratrance itd. in je šlo krepko čez 200€ za darila. Pa ko imaš ti ni težko dat in rada sem kupovala, za mojo dušo, res mi je bilo v veselje obdarovat ljudi. Bolj kot prejemati darila. Zdaj pa so sredstva žal omejena, tako da bova kupila samo za otroke (najin otrok, moj bratranec in sestrična ter od mojega bratranec). Kupit grem igrače naslednji teden v Spar, ker imajo akcijo od srede do nedelje 30% popust na vse igrače. Računam,, da bom okrog 50-60€ dala za vse skup. Več itak ne morem. Pa dedki in babice dobijo koledarje s sliko najinega otroka, ki pa bodo čisto simple "home made" koledarji.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
19.11.2012 19:36:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljčica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Novoletna darila
19.11.2012 20:54:36   
alda
sine že pisal Božičku in vsem svetnikom, pa Hb je kar skromen-igrača, majca in barnije-
Hčera pravi, da je najboljše darilo kak ojro in lih kak ojro ali dva bo dobila user posted image
z možem miklavžev bonus porabila  na Metallici ter novih Martinskah, Božiček in dedek Mraz pa bosta šparala za kak dober koncert naslednje leto..

2dobri prijateljici, sestra, brat in sestrična pa bodo dobili svečke iz gela al pa svečnike moje lastne izdelave in pa čokolatine!

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
21.11.2012 8:50:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 8:54:54   
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi),


Sem mislila, da se to dogaja samo v filmih user posted image user posted image ..ampak tvoj sigurno ne bo rdeč user posted image .


Z jelenčki? user posted image user posted image user posted image
Jaz pa ne upam kupovati oblačil, ker je težko zadeti tako velikost in model, pa nekateri so izbirčni, kaj oblečejo. Pa mi je škoda denarja za nekaj, kar se potem ne uporablja in se valja po omarah.



Brez jelenčkov user posted image
Potem manjka še samo to, da s kolegi primerjajo, kateri je dobil grši polover (no, to je tipično ameriško user posted image )...
Niti pleten ne bo, tako da user posted image

Kar se pa tiče velikosti - glede na to, da mojemu večinoma oblačil kupim jaz (on nima časa menda za to), potem bi bilo smešno, da ne bi vedela katero velikost nosi in kaj potrebuje user posted image
Tudi ostali rabijo puloverje. Mislim malo čekiraš in vidiš user posted image , pa vse sem že potipala in jim je OK. Pa za vse ven kakšno konfekcijo nosijo, no. Pa to so ljudje, ki so moja družina. Seveda vem, ali imajo M ali XXL. user posted image

< Sporočilo je popravil Tutan -- 21.11.2012 8:56:55 >

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 9:06:06   
*miska.mcc*
za fante sem nabavila tale OH in SPLOH skrivnostni NLP še mene firbec matra. pa ga ne morem preizkusit, ker imam vedno non stop vsaj enega otroka na dohvatu oka.

pol pa jima mislim se kako druzabno igro alla twister, activitty....(sem odprta za predloge)

mojemu 1 piksno piva in čike user posted image

sebi kuhinjsko tehtnico iz istrabenza.

za tamalo še razmisljam. kak ustvarjalen komplet po moje. pojma nimam. (tudi odprta za predloge)


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 21.11.2012 9:09:50 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 10:15:50   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

za fante sem nabavila tale OH in SPLOH skrivnostni NLP še mene firbec matra. pa ga ne morem preizkusit, ker imam vedno non stop vsaj enega otroka na dohvatu oka.





miška, hvala za tole idejo. user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 10:30:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

za fante sem nabavila tale OH in SPLOH skrivnostni NLP še mene firbec matra. pa ga ne morem preizkusit, ker imam vedno non stop vsaj enega otroka na dohvatu oka.





miška, hvala za tole idejo. user posted image


O hudo ... kje se pa to dobi? To bi blo pa idealno za nečaka od mojega user posted image

(odgovor članu StrawberrY)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 10:50:19   
alda
miš kje se da to dobiti????

_____________________________

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 10:51:03   
StrawberrY

IZVIRNO SPOROČILO: Otika


IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

za fante sem nabavila tale OH in SPLOH skrivnostni NLP še mene firbec matra. pa ga ne morem preizkusit, ker imam vedno non stop vsaj enega otroka na dohvatu oka.





miška, hvala za tole idejo. user posted image


O hudo ... kje se pa to dobi? To bi blo pa idealno za nečaka od mojega user posted image


Baby center. Sem šla takoj prečikiratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 10:53:38   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Fak. Jst nimam niti enega darila, kaj šele ideje. Fak.

I feel you!! user posted image user posted image
Nobene ideje, nobenega darila... Edino za tamalo sem si zamislila tole

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 11:16:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


IZVIRNO SPOROČILO: Otika


IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY


IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

za fante sem nabavila tale OH in SPLOH skrivnostni NLP še mene firbec matra. pa ga ne morem preizkusit, ker imam vedno non stop vsaj enega otroka na dohvatu oka.





miška, hvala za tole idejo. user posted image


O hudo ... kje se pa to dobi? To bi blo pa idealno za nečaka od mojega user posted image


Baby center. Sem šla takoj prečikiratuser posted image

Kul, pa še cena je čist solidna user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=272687

(odgovor članu StrawberrY)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 13:55:11   
*miska.mcc*
mi je uspelo odpret in dognat novo teorijo!!!!

v glavnem..... predno totalno evforične navalite na baby center. 
(itak sem vedla, da kake čarovnije ne more bit vmes, ampak sem upala da je pa RES nekaj posebnega. samo glede na ceno sem upraviceno dvomila, da je ena navadna fora.)

tale NLP je iz nekega ful lahkega materiala. alla karton, samo ni karton. in prilozene so.... VRVICE!  take s5 iz nekega "posebnega" materiala. user posted image

saj ne recem, je zanimivo in upam, da se bosta vsaj kaka 2 dni ukvarjala s tem.  se pa da dejanskodelat vse to, kar je vidno v videu in prav fajn izgleda.

zraven dobis tudi DVD Tips & tricks kjer lepo pokaze kako nateguješ folk. user posted image

mi ni zal teh 20 € (s postnino)   samo malo sem nad svojo naivnostjo razocarana.   Pa sej sem že prej vedla, da sem BLOND!!!!!  user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 14:05:02   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
zara, mogoče si bolj človek trenutnega navdiha in pač veš, da je pravo, ko zagledaš. Zagledaš pa, ko greš v šoping:). Vsak ma svoj sistemuser posted image .

Joj, ne vem kaj mi je letos. Nimam ne časa, ne volje... ponavadi sem imela že oktobra kaj nabrano. Letos? No, ne.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 17:30:10   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

mož (en pulover ima nagledan, moram malo ebayzalaufat), moja starša, njegova starša (puloverji vsi),


Sem mislila, da se to dogaja samo v filmih user posted image user posted image ..ampak tvoj sigurno ne bo rdeč user posted image .


Z jelenčki? user posted image user posted image user posted image
Jaz pa ne upam kupovati oblačil, ker je težko zadeti tako velikost in model, pa nekateri so izbirčni, kaj oblečejo. Pa mi je škoda denarja za nekaj, kar se potem ne uporablja in se valja po omarah.



Brez jelenčkov user posted image


A dej noooooo...partibrejker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Novoletna darila
21.11.2012 17:31:16   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA


IZVIRNO SPOROČILO: ronja
zara, mogoče si bolj človek trenutnega navdiha in pač veš, da je pravo, ko zagledaš. Zagledaš pa, ko greš v šoping:). Vsak ma svoj sistemuser posted image .

Joj, ne vem kaj mi je letos. Nimam ne časa, ne volje... ponavadi sem imela že oktobra kaj nabrano. Letos? No, ne.


Racionalno. V petek se začnejo razprodaje. Kaj bi človek držal zalogo dva meseca prej.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?