|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni nama usojeno
9.9.2005 20:20:44   
mojčca
Lucika, jaz bi ti odsvetovala jutrišnji izlet kajti v takem primeru, kot ga imaš ti, se pravi krvavitev, je najboljše počivati. Vožnja in sprehajanje ti lahko samo škodujeta - govorim iz lastnih izkušenj.

Odločitev pa je seveda tvoja.

Lep pozdravček

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   ni nama usojeno
9.9.2005 20:26:41   
lucika
jaz si ga tudi odsvetujem, samo ne vem kaj naj drugace? se bom cimbolj pazla, pa pocivala.

se vedno me sraufa, samo opazam, da krvavitev ni vec mocna. pravzaprav komaj kaj pride do vlozka. ce se obrisem se je, tece pa ne vec.

samo zakaj je danes test negativen. imajo pri ginekologu kaksne manj obcutljive; ker bc mini je zjutraj se kazal crtico, sicer rahlo.

v ponedeljek se bom sla pokazat, pa da vidimo.

sicer pa, ce je dano je dano. (se mi menjavajo obdobja, po minutah, obupa in brezbriznosti), zdaj je brezbriznost

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   ni nama usojeno
9.9.2005 20:27:05   
lucika
eh, podpis pa ne vem ce ne bi rabla zbrisat.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   ni nama usojeno
9.9.2005 20:52:24   
anajmad
Jst sem krvavela sedaj v nosečnosti na začetku.Dobila sem kot menzes,ki se mi je proti koncu dneva zmanjšal in potem čist izginil.Ker potem krvavitve ni bilo,še dober teden,sem naredila test,ki je pokazal +.Bili smo zelo veseli,ker sploh nismo mislili,da nam bo ratal tok hitr,ker za našga smo se trudili več kot 6 let.Potem je bil mir enih 10 dni,potem pa šok-sveža kri in špikanje.Mož me je peljal takoj v bolnico,kjer mi je zdravnica rekla,da so to hormoni.Sploh pa pri meni,ker sem tok starejša.Nič mi niso dali,v bolnici sem ostala še dva dni in kasneje šla domov.Krvavitev,takšna sveža se mi je še ponovila čez dober teden.Toda potem sem samo počivala in nič naprezala.Sedaj sem v 12. tednu in upam,kljub začetnim tegobam,da bomo pregurali do konca.Zate mi je žal,toda glej naprej optimistično.Samo vem,da je to brezveze govoriti,ker te bo naslednjič še bolj strah.Jst si sedaj samo to govorim,da tako slabo,kot sem imela prejšnja leta že ne more biti.Enkrat sem imela ss v 9.tednu in lani prezgodnji porod v 24.tednu.Jst vem,da bom tega pokeca donosila do kraja,ker ga moram in gledam(vsaj upam)optimistično naprej.Zato draga moja,samo pozitivno naprej.
en lp D.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   ni nama usojeno
9.9.2005 21:01:56   
Tia-na
Moja mami je tudi ko je bila noseča z mano imela krvavitve ... pa me poglejte.

Držim pesti zate ...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   ni nama usojeno
9.9.2005 21:06:41   
mojčca
Anajmad, držim pesti zate in za tvojega otročka, da s skupnimi močmi prigurata do konca - tudi nama je uspelo kljub vsem težavam.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   ni nama usojeno
9.9.2005 21:53:08   
valči
Lucika,hudo,hudo mi je,samo misli pozitivno.Vem,kako ti je,vem,kaj so krvavitve v nosečnosti.Obakrat sem krvavela in kaj imam doma-dva zdrava otroka. Tudi ti ga boš imela,verjemi,ne obupaj,daj vsem trem to možnost in upaj!Žal je to edino,kar lahko narediš,pa pazi se.Jutri pa ne it nikamor,meni je počitek res pomagal.

Ti bom povedala,kako je bilo pri Lari:
V službi grem na wc in na hlačkah kri,živo rdeča,kar tresla sem se in letela v pisarno,k šefici.Ni bilo nobene,so bili dopusti,pa me je poslala takoj h ginekologu.V roku ene ure sem bila pregledana,videla bebico,dobila Dabroston in počivat-bolniška.Res sem počivala,pa krče sem imela,groza,če se spomnim.Prav predihavala sem te krče,pa Spazmex sem jemala,pa Apaurin,tako je bilo hudo.Sem bila čisto na koncu z živci.Pa se je izteklo vredu.Ker,če sem dvignila Mihca,me je že začelo grabit.Nič fizičnega!

Prosim,drži se in upaj,jaz močno držim pesti in sem tiho,ko miš,noben nič ne ve.Samo jaz verjamem,da mora bit vse ok.Spomni se,kaj sem preživela,pa je vse vredu

za srečo,pa piši,kakšno je stane

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   ni nama usojeno
9.9.2005 22:00:59   
lucika
joj punce, tolk ste zlate, da komaj verjamem...

hvala vam, tebi valči tudi. nisem vedela, da je bilo tako hudo. no, na forumu sem te nasla, po tem, ko se je vse srecno izteklo, verjetno zato.

v ponedeljek grem do g, ce bo vmes vse vredu, če ne pa prej. kolk zdaj kaze, bo ok..

hvala vam res, vsaka pozitivna zgodba mi da novo upanje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   ni nama usojeno
12.9.2005 16:29:54   
lucika
koncno mi je uspelo priklicati svojega ginekologa. naj pridem na pregled, kot smo zmenjeni. kot če se ne bi vmes nič naredilo nobene panike, nic. pogovarjala sem se ss sestro.pravi, da je vse skupaj cudno, in da naj pridem. cez 14 dni bom porocala.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?