|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:02:00   
lucika
vceraj zvecer sem opazila rjavkast izcedek. danes zjutraj sem se zbudila vsa v krvi.

vceraj sem se narocila na prvi pregled. ocitno prekmalu.

ne vem, al sem nora, kaj je zdaj to, splav, menstruacija...se moram kam pokazat, kaj kaj kaj, in ZAKAJ!

hvala lepa vseeno za vse lepe zelje, ki ste mi jih izrekle ob dveh crticah; ocitno nama ni usojeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:08:16   
CUKRČEK
Tudi za vaju bo posijalo sonce!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:10:26   
majamo
lucika
meni je tak žal. Vseeno pa pojdi k zdravniku in to čimprej. Zasledila sem da imajo ene še M pa so vseeno noseče.

Čuvaj se

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:12:28   
MiaSophia
O sh*t ! Saj bo, boš vidla da bo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:17:22   
VITA74
Draga lucika žal mi je
mislim da bi bilo najbolje da greš takoj k zdravniku, če še ne delajo pa na urgenco... meni se je žal tako vedno začel ss ampak najbolje da najprej preveriš pri zdravniku...
Srečno

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:19:28   
lucika
kaj mi lahko kaj pomaga, se je kaj upanja? malo se moram pomirit, da lahko sploh poklicem...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:25:38   
hati
Ojej     mi je zelo žal zate. Sej ne vem kaj naj ti rečem in svetujem. V takih momentih je mogoče najbolj bit sam, ker ti gre vse na živce. Drži se in izjoči, solze včasih neverjetno pomagajo. Nikoli pa ne pozabi, da boš enkrat dobila svojo pikico. Sedaj pa le zberi pogum in se pojdi pokazati zdravniku.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ni nama usojeno
9.9.2005 7:25:44   
VITA74
Ko sem jaz začela krvaveti mi je pri tretjem ss zdravnica predpisala dabroston, kot podpora nosečnosti, saj je še videla plod in njegov srček, in ni vedela od kod krvavim..... ok meni ni pomagalo, ker sem imela materično pregrado...ampak imam prijateljice, ki so celo nosečnost na momente ful krvavele, bile hospitalizirane ampak uspešno donosile in rodile zdrave otročke....
Držim pesti zate in tvojo pikico

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ni nama usojeno
9.9.2005 8:55:59   
MATEJA
Iskreno mi je žal, ne vem, nimam besed...Naj te ne zapusti upanje pa bo vse o.k.!
(sama pa se tudi tega najbolj bojim, vendar si razlagam to tako, da narava naredi selekcijo in to je tudi prov, pa čeprav se človek počuti, kot bi ga vlak povozil v tem trenutku.Boljše tako kakor celo življenje trpet z bolanim oz. nenormalnim otrokom.)TUDI TVOJ DAN BO PRIŠEL, LE UPANJE, UPANJE...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ni nama usojeno
9.9.2005 8:57:16   
MATEJA
Ja pa sem pozabla napisat da je bilo to za "luciko" in pa tudi za vse druge, ki so doživele isto situacijo.LP!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ni nama usojeno
9.9.2005 9:05:55   
zaspanka
dobro jutro vsem skupaj.
tudi meni je hudo zate in vem kako ti je pri srcu. tega ne privoščim nikomur. sama sem to doživela dvakrat. in ker nisem šla takoj k zdravniku, sem nato kar par krepkih slišala, saj se ti lahko zelo zakomplicira brez zdravniške pomoči. tako da le pojdi k zdravniku in preveri kaj se dogaja. moja svakinja je namreč celo nosečnost krvavela, sedaj pa je mali star tri leta in tak vražiček, da ga nič ne ustavi. tako da ni nujno da imaš res splav. držim pesti. za vse nas, ki se nam je pa to zgodilo pa upam, da nikoli več ne doživimo česa takšnega.
lep dan

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ni nama usojeno
9.9.2005 9:24:41   
lex
Jaz sem imela še dvakrat po zanositvi rjavkast izcedek in pol se mi je vlekel še dva dni (enkrat je bil malo močnejši) sicer sem bila vsa adijo pa nisem šla k zdravniku (še dans ne vem zakaj ne ) Pa sem danes srečna mami, tako da ne gledat vse tako črno! Boš videla jutri bo vse OK in se boš samo nasmehnila za kaj vse smo panične Zdravniku pa le pojdi - da ne boš taka koza kot sem jaz bla!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ni nama usojeno
9.9.2005 10:27:43   
tejčica
Na tvojem mestu bi šla takoj k G in naj ti on pove kaj se dogaja. Moja znanka je velikokrat krvavela v prvi polovici nosečnosti, danes pa je ponosna mamica. Torej, držim pesti, da je kljub krvavitvi s tvojo pikico vse o.k. Z obiskom G pa res ne odlašaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ni nama usojeno
9.9.2005 10:36:42   
lucika
klicem in klicem, pa zgleda da ne delajo...
menjavajo se mistanja, ko mi tecejo solze, pol mi je vse smesno, pol spet solze. ja, ugotovila sem, da nisem cist vredu.

spodaj me boli isto kot med menstruacijo.

upam, da bo nehalo, pa da se bojo vase napovedi uresnicile. ce pa ne, pa je ze moglo bit tako.

hvala vsem.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ni nama usojeno
9.9.2005 10:43:17   
Stefka
Pojdi na urgenco, če ne dobiš svojega zdravnika. Takoj, ker čakanje ne bo pomagalo.
Moja prijateljica je čakala žal predolgo, čeprav mogoče ne bi nič pomagalo tudi če bi šla prej. Mogoče pa bi.
Vstani, se obleci in šibaj.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ni nama usojeno
9.9.2005 11:04:46   
najci
Tudi meni je zelo žal za vse, kar se ti dogaja... In tudi jaz bi ti predlagala, da greš takoj na urgenco. Saj imajo ginekološko urgenco (vsaj v LJ je tako), kjer ti lahko takoj naredijo ultrazvok, te pregledajo in vidijo stanje...
Držim pesti, da bo vse v redu...
Čuvaj se

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ni nama usojeno
9.9.2005 12:04:04   
girly

žal mi je....

a ne obupaj.dokler ti ne potrdijo, da gre za ss je še vedno upanje.počivaj, leži, pa naroči se na pregled al pa pejt na urgenco

bom držala pesti zate, da bo vse ok

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ni nama usojeno
9.9.2005 12:20:13   
lucika
evo porocilo

sem sla k ginekologu kar pri nas, ker svojega ne priklicem. pa je na dopustu. sestra mi je naredila urinski test, pa ni pokazal nic.

zdaj ne vem, al sem jaz nora, cb pozitiven, bc mini tudi danes zjutraj.

je pa rekla, da se ni za igrat. bom videla, ce dela moj g popoldne, enkrat ga ze priklicem...

lp

in res, hvala za lepe zelje. mi pomagajo, drugace bi se mi /%$&#$#"%/&=/=/%/$E%!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ni nama usojeno
9.9.2005 16:21:13   
tinkamiška
Oh, Lucika, tole pa ni fajn Ti verjamem, da se ti menjajo stanja in da ti je hudo, pa ti tudi želim, da nebi blo prehudo...kakrkoli se je že zgodilo

Tinka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ni nama usojeno
9.9.2005 16:28:29   
mojčca
Tudi jaz ti svetujem obisk pri ginekologu. Tudi jaz sem začela v 6 tednu krvaveti (močno), sprejeta sem bila v bolnico, kjer sem morala mirovati, dobila pa sem tudi Dabroston tablete in se mi je vse skupaj počasi pomirilo. Plod se je obdržal, do 20 tedna sem imela rjavkast izcedek, nato pa v 20 tednu zopet krvavitev. Od 30 tedna naprej so mi zaustavljali popadke, v bistvu, vsega skupaj sem bila 3 mesece v bolnišnici, ostalo nosečnost sem skoraj celo preležala, ampak se je vse skupaj izplačalo. Danes imam doma Manco (danes je dopolnila 6 mesecev ) , za katero sem se oz. smo se borili celo nosečnost in povem ti, izplačalo se je.

Držim pesti in ne pozabi - bodi močna.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ni nama usojeno
9.9.2005 16:42:46   
Anonimen
Lucika, drži se, držim pestke zate, bodi močna!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   ni nama usojeno
9.9.2005 19:32:04   
lucika
če bi še kaj bilo, bi test tudi kazal +, ali ne?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ni nama usojeno
9.9.2005 19:44:05   
Jančika_
Pušenjak pravi, da lahko test pokaže pozitivno še kakih 10 dni po splavu. A na teste se jaz ne bi preveč zanašala - meni so v zadnji nosečnosti trije različni pokazali negativno, pa sem bila noseča.

Ne vem, kaj naj ti rečem. Upam, da je vse OK. A zdaj kaj bolj krvaviš ali je ostalo pri rahlem izcedku? Na tvojem mestu bi na vsak način poskušala priti do svojega ginekologa in naj te natančno pregleda. Ali pa pojdi kam na samoplačniški pregled. Najhujša je negotovost.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ni nama usojeno
9.9.2005 19:51:14   
lucika
grozna je negotovost.

hvala vam za nasvete, zelo pomagajo; ceprav vsi skupaj nic ne vemo, je fajn vedet, če te kdo bodri.

do svojga g nisem prisla. jutri me caka celodneven sluzbe nizlet, upam, da bom ok.

danes pa bolj pocivam. krvavitev se je zmanjšala, je pa zivo rdeca. spodaj me vse boli ,se bolj kot med m.

sem prestudirala cel pusenjakov forum, pa vse okoli tega ; pa kolikor berem, ne pomaga nic drugega kot cas. pa se vidi kaj bo. natiho pa se vedno upam. prav ali narobe?

kako si jancika ti vedela ,da je konec? saj vem, da je tezko; vedno mi je bilo hudo zate, vedno sem brala, samo nisem se toliko oglasala...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   ni nama usojeno
9.9.2005 20:05:05   
Jančika_
Lucika, res je, kar praviš - pravzaprav ni kaj narediti, razen čakati. A glede na to, da Puši pravi, da se v 50% nosečnost pri krvavitvah obdrži, je upanje na mestu.

Pri prvem splavu sem dobila rahel rjav izcedek, ki se je stopnjeval cel teden - potem pa sem zakrvavela zelo zelo. Celi kosi so šli iz mene in ni bilo dvoma, da je to to. Bolelo me ni nič, le ko je res priteklo, sem začutila rahlo ščemenje. Šla sem v bolnico, kjer so me ščistili.

Drugič sem zvečer sveže zakrvavela, zjutraj je pa kar lilo iz mene, a samo kri (je bila tudi bolj zgodnja nosečnost kot prvič). Če sem prvič ob rahli krvavitvi še imela upanje, ga tu nisem več našla. Šla sem k mojemu G, ki je lahko samo še ugotovil, da je nosečnost bila, da pa je maternica čisto prazna (neko tkivo pa je padlo iz mene med pregledom). Čiščenje ni bilo potrebno.

Vsakič, ko katera na forumu napiše, da ima izcedek, me kar stisne pri srcu. Moja izkušnja je pač dvakrat slaba. A vedno se oglasi kar nekaj deklet, ki so krvavela, nekatere celo nosečnost, pa je bilo z otročkom vse OK. Ponavadi se v takih temah niti ne oglašam, ker nimam povedati kaj spodbudnega.

Hudo je to. Če se samo na spomnim na tisti teden, ko sem krvavela...na koncu sem si že želela, naj bo čimprej mimo, če misli biti kaj narobe, ker me je skoraj pobralo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?