Tippi -> RE: Zahvala in... (12.12.2012 12:45:50)
|
Hvala dreamhorse in vsem ostalim za sočutje [sm=smiley31.gif] Dnevi se odmikajo in sonček je tudi posijal. So trenutki, sploh ko pokažem prijateljem najinega angelčka, takrat jokam kot dež, v večini pa sem sprejela, da je tako moralo biti. Vsak dan prižgem svečko in mi je lažje. pobožam ga v mislih in grem dalje. Vmes so se mi stvari zakomplicirale, tako da sem bila ravno ta vikend v bolnici, ampak zdaj mislim da je čas, da se fizično lahko opomorem. Največ pa pomeni ljubezen, ki nas povezuje. Brez tega ne vem kako bi zmogla. Sedaj imamo največji projekt pred sabo, vselitev v hiško [sm=smiley1.gif], tako da smo res zaposleni stonauro. [sm=bravo.gif] Sem pa ravno včeraj bolj konkretno razmišljala o novi nosečnosti [sm=zmeden.gif] Ne vem.... preveč strahu je še v meni. Ne govorim o mesecih, ki so itak priporočeni, naj se nam ne mudi, ampak tako nasploh. Ja, takšne tragedije se ti zasidrajo globoko v srce. Ne samo zaradi tragedije same, ampak tudi strah za prihodnost. za novo nosečnost. bomo videli... vse ob svojem času pravijo in bo kar držalo [sm=smiley1.gif] Objem vsem skupaj in vsaki posebej. hvala za vaše besede. takrat ko je bilo najtežje, so poleg domačih, res pomagale. še veste ne koliko!
|
|
|
|