Frodo Bisagin -> RE: volitve (12.11.2012 9:09:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: aknela1 sem čisto presenečena, da še ni tema odprta? ste šle? kako ste zadovoljne z izidom? no, jaz nisem zadovoljna. Nisem zadovoljna. Pahor ima morda retoiko, nima pa ne moci, ne znanja ne preudarnosti za tovrsten polozaj. Aroganten je in prevec - jaz in moje. predsednik ni on ne njegovo ampak funkcija, ki mora biti zunaj njegovega ega - kar je pri Pahorju misija nemogoce... Ob tej politicni garnituri.... se populisticen predsednik na egotripu brez jajc in hrbtenice... tlakovana pot v pekel... Je pa res se en dokaz, da psihologija mnozice drzi. Se bom kar pod tole podpisala. Meni Pahor kot človek ni napačen. Ampak za politika na vodilni funkciji ni, premehek, preveč išče konsenz in se še vedno ne zaveda, da sedanji predsednik vlade ni ovčka, temveč človek, ki nima ovir pri izbiri sredstev za dosego svojih ciljev - ter da ga bo vsakič znova in znova nesel čez vodo žejnega. To, da je preveč prijazen in ne udari po mizi ko je treba, je dokazal že kot premier in pač nisem osel, da bi šla 2x na led. Že prej je veliko govoril in malo naredil, zdaj ko sem ga poslušala, je bil kot cankarjanska mati, predan, požrtvovalen, umrl bi za nas, a ga nobeden ne ceni, revež bogi, trpeč. Torej veliko govorjenja, malo dejanj. Saj lahko razlaga, kaj vse se je naučil, ampak stara srajca, železna navada. Me pa negativno preseneča, koliko ljudem je še vedno pomembnejši lep svetleči paket, vsebino pa zanemarijo - namreč to, kar je dosedaj dejansko pokazal. In me skrbi, da če bi bil vrhovni poveljnik vojske in bi nas (hipotetično, seveda, kot na POP-tv [sm=smiley36.gif] ) nekdo napadel, da bi se z napadalcem pogovarjal in pogovarjal in iskal konsenz, medtem pa bi nas že povozili, preimenovali, priključili svoji državi, imeli bi njihov denar in uradni jezik [sm=smiley36.gif] . Turk - uf, ena meglica. Preveč je padel v diplomacijo, zavija v celofan, upam, da bo zdaj bolj direkten, odločen in pokazal malo več tistega humorja, ki se je sem in tja prikazal na plano. Se bom kar podpisala :)
|
|
|
|