LuLu -> RE: volitve (16.11.2012 21:35:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin V kolikor drzava ne premore ustrezno obleci svojega predsednika in njegovo zeno ( ogledalo drzave) potem je tezko reci, da je to drzava ugodna za investicije. Meni se pa zdi, da je to vseeno malo preseravanje. Ok, naj bo umit, čist, pa urejen in eleganten, ampak komu kak ugled kazati. Vsak Evropejec že ve kako je z Grčijo, pa kje je Slovenija, kamoli nek politik ali podjetnik. A res misliš, da če bo katerikoli predsednik imel eno ali drugo znamko, da bo pa kaj stanje države drugačno. Ne naš, vsi predsedniki bi morali nehati s tem preseravanjem, ker jaz in dosti drugih več ne nasedamo na fasade. Vsi bi se morali zamisliti nad svojo funkcijo, in če je tako pomembna pa naj tudi naredijo tako pomembne spremembe in naj nam te gre že enkrat na bolje. Ali pa naj se ukinejo države, republike in predsedniki, ker itak je to vse brezveze. Naj se drugače predstavlja državo. Tako kot so že napisale... če se lahko milijonar šeta neopazno po cesti v povprečnih oblačilih in povprečnih avtih, pa naj se tudi predstavnik(i) države. Meni to, da je predstavnik (več) ne pomeni dosti. Piko na i pa so dala zadnja soočenja med našimi kandidati. Totalno mimo, zavajajoče, neresno in hinavsko do nas, ki nas mislijo predstavljati. Danes so pa že toliko predstavnikov slabo zastopalo svoje države, da izgubljajo na spoštovanju. Tudi nekatere kraljeve družine. Raje privoščim super obleke podjetniku, ki bo pripeljal biznis v našo državo, da bodo Slovenci imeli nekaj koristi od tega ali kakemu športniku ali umetniku, znanstveniku... kot pa tem političnim predstavnikom v državi. Nafilali so nam možgane (večini njim) da pa je politika tako pomembna, najpomembnejša... da res že glava boli. To se že vidi na vseh poročilih... prva tema, če ni naravna katastrofa, je politika.
|
|
|
|