uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Joj Paštetka , , pa itak , da imaš dobro vez z otrokoma, sploh , če praviš, da je mali kmalu postal. In ta tvoja vez (ki si jo stkala na svoj način ) je prav tako posebna kot od vseh ostalih (ki jsmo jo stkali na svoj -stven) . Upam, da ne misliš, da bi si upala soditi čigava vez je boljša ? Odgovorila sem avtorici, da takrat, ko ne spijo " tkejo prav posebno vez" - da ji je lažje in preživi to stresno obdobje. Potem si se vžgala . Samo kako mi je zoprno tle na rr ju pojasnevati vsako besedo. Res. Takoj užaljenost. Daj Paštetka ne spremeni se še ti v Ronjo . (Ronjo poznam pa vem, da bo vzela tako kot je mišljeno - za šalo) 1. Še vedno mi nisi odgovorila kaj je posebna vez. Definiraj, da vem primerjati z mojo. Lahko, da je res nimam, ampak dokler mi je ne definraš, ne moreš trditi drugače. SI PREBRALA KAJ SEM NAPISALA . CITIRAM; "In ta tvoja vez (ki si jo stkala na svoj način ) je prav tako posebna kot od vseh ostalih (ki jsmo jo stkali na svoj -stven) . Upam, da ne misliš, da bi si upala soditi čigava vez je boljša ? " kAJ RAZUMEŠ IZ TEGA CITIRANEGA? 2. Slabo bereš. Moj mali ni takoj postal. Tega nisem napisala. NAPISALA SI , DA ZARADI SINDROMA SMRTI V ZIBKI NI SMEL SPATI....IN JAZ SEM TI ODGOVORILA, DA JE MALI KMALU ANGEL POSTAL. Če pomeni sindrom smrti v zibki kaj drugega kot to, da je potrebno otroka oživljati ( to sem mislila s kmalu angelček ) se opravičujem. 3. Res ne rabiš pojasnjevat vsako besedo. Jaz za svojimi stojim. JAZ TUDI STOJIM ZA SVOJIM, AL? Samo , če kdo moje besede prebere drugače kot so mišljene , pač probam razložit... 4. Osebno nisem užaljena, ne vem od kod ti to. Užaljena sem bila pred leti, ko mi je ena forumašica želela odpreti oči. Takrat sem bila še zelena, mlada in sem mislila, da je uporabnik... Užali me lahko le moja družina, prijatelj...TI SI ZAČELA Z UŽALJENJEM...NAPISLA SI , CITIRAM S tem tkanjem posebne vezi žališ vse ostale mamice, katerih otroci spijo iz takšnega ali drugačnega razloga v svoji postelji 5. Ronja....ne vem kdo je , zato ne vem v kaj bi se naj spremenila. Vem samo, da za moje pojme "preveč" dolge poste piše in se ogromno ukvarja s svojimi otroki, da jo je zanimivo brati, če so njeni posti krajši .ronjo sem omenjala v kontekstu, da goni in goni svoje.... pa vidim, da se bom tudi tu umaknila 6. Vžgala se še pa nisem. Lahko pa začnem glasneje govoriti, če źeliš. KAKOR TI JE ŽELJA Vedno sem se pripravljena iti konstruktivni pogovor, kritiko, brez osebnih žalitev. Kar se pa tiče posebne vezi,pa še vedno ne vem, kaj bi bilo to. Grem googlat. Baje ta stric ve vse.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 8.11.2012 15:05:11 >