|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2012
23.11.2012 19:59:39   
taja1235

ja lahko, bomo skupaj pihali prvo svecko he he...

za lulija sm js uprasala v porodnisnici in je rekla da ga zdej samo fajn cistimo damo malo kozico dol in ga ocistimo ne vlecemo ampak nezno damo dol...je p arekla da po nemu letu v vodi ko se kopamo dajemo kozico dol...hmm...dokler pustijo je fajn ko pa nocjo vec zna bit pa problem in pol morjo in na rezanje....poznam velik fantkov k morjo jit na rezanje....bogi....
pa sej tud tle ni nekega pravila....tko kt z dojenjem

astrid1 zelim ti velik potrplnjena js sm s tabo !!

IZVIRNO SPOROČILO: Ksenc

teja1235 naš bo tudi v nedeljo star en mesec user posted image  user posted image  a bova skupaj praznovale user posted image

No David je biv dons cev dopovdne pokonc..( upam da bo ponoč kšno urco potegnu)..jedu je skorej usako uro tko da nism mela nč preveč časa za pospravljanje-glede na prejšne dni. Drugač pa samo da zaspi že vidm povhn dela-sesanje, pomivanje, pranje cunc..aja a še kateri fantek veliko cunc polula??Našemu gre kr mem pleničke pa tut če mu ga na dol obračam user posted image  Pa še to me zanima, če katera ve kdaj je treba začet kožico na lulčku dol potiskat??Sj vrjetno mi bojo še povedal..za usak slučaj pa še vs uprašam k ful velik veste user posted image

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 101
24.11.2012 6:18:12   
nelinka
Dobro jutro!

Zgleda smo mi ujeli ritem, tako da se moj dan začne ob 5huser posted image . Ampak raje tako kot panočna vstajanja.

Ksenc: meni je patronažna rekla, da pri vsakem kopanju parkrat potiskam dol, čist nežno pa držim par sekundic, pediatrinja pa je rekla naj to delam kr pri vsakem previjanju (nič na silo).

Lulčija obračate dol al pa gor? Meni nikol noben ni rekel da morem bit posebej pozorna na to, zmeraj ga povijem tja kot pade, in to je  zmeraj dol user posted image , mi pa nikoli ne polula ničesar, razen ko je odvit, pa ga od 21h do 9h ne previjam (izjemoma če je pokakan).

astrid1: tudi naš mali je bil zaspanček, spal 24 ur skupaj, vmes kaj je v spanju pojedel, skoz sem mogla dodajat ker ga je dojenje preveč utrudlo, ampak zdaj pri 7 mesecih pa se razen dodatka zvečer po dojenju, polno dojiva, tako dane obupat.

Mene pa zanima če boste dale cepit proti rota virusu, mi smo se odločli da ja, smo dali tudi starejšo, in nikoli obžalovali, se mi zdi da sem jaz tisti ziheraš bol, kaj pa če ne bi pa bi zbolela, preveč se obremenjujem z kaj pa če...:)

lep in ne prenaporen vikend user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 102
24.11.2012 13:10:23   
racka8
helo glede rotavirusa ne bom cepla, nobenga otroka nisem, pa tud njega ne bom. cepim pa za klopni meningitis. se mi zdi to bolj pomembno, če je otrok več zunaj kot noter. ker so posledice lahko hude, če ga klop okuži.

glede lulčka. ena patronažna ni nič rekla, druga mi je rekla, da naj mu pr vsakem previjanjem dol dajem (ima tri sinove). Pediatrinja mi je rekla, da tega naj ne delam, da ni oitrebno. Ena pediatrinja je nahrula mamico, ki ima 6-mescov starga sina zakaj mu ni kožce dol dajala, zdej ma že probleme. mamice, ki imajo sinove, s katerimi sem govorila, so vse dol dajale, pr vsakem previjanju. ena je celo z oljem ga namazala in ga dajala dol. sama mu dajem dol, če se spomnem. pa tud zjutraj in zvečer mu namažem z oljem. lahko bo mel tud probleme, sej nikol ne veš. nardiš nekaj dobrga, pa ne steče tko dober. kot malinov čaj, mazanje presredka, da ne bom šivana, pa sm bla vseen šivana približn 2 cm.

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
24.11.2012 13:10:28   
Ksenc
aha no super.Potem bom pa od zdj naprej začela s kožico user posted image  Men patronažna ni nič rekla, tut glede mazanja je rekla da naj ga samo po ritki namažem pa nč druzga..samo jst ga tut umes med nigicam pa tm k ga plenička tišči.

Smo pa danes kupili vago (navadno) in sva se skupaj vagala pa potem še jst sama in vm povem veselo novico user posted image  V ponedeljek je imev 4520g danes pa 4900g -je pa 100g odstopanja. Uglavnem super..mamica zelo vesela user posted image

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 104
24.11.2012 14:12:42   
astrid1
user posted image

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 105
24.11.2012 19:26:49   
mis
Glede dojenja: samo truditi se po najboljših močeh, če ne gre pač ne gre, nič se sekirat. Če veš da narediš vse, pa ne gre, si lahko mirna.

Lulček: patronažna mi je rekla v banji (nujno je treba to delat v vodi) kožico malo dol potegnit, v vodi pa zato ker jih manj boli. Ko previjam vsake toliko malo potegnem in očistim.

Bravo vsem za lepe mereuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 106
24.11.2012 19:30:40   
mis
Aja, še cepljenje: jaz sem tukaj pomoje precej drugačna. Nobene nič ne cepim, še redno cepljenje smo zavrnili...

< Sporočilo je popravil mis -- 24.11.2012 19:32:11 >

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.11.2012 7:05:22   
nelinka
dobro jutro

cepljenje: to da se da tut redno zavrnit sploh vedla nisem, se vidi da jaz dam vse cepit, samo da se pol ne sprašujem če bi prišlo do česa, zakaj nisem dala... verjetno lahko tudi samo cepljenje škodi, ampak s prvorojenko nisem imela nikoli problemov. Protni klopnemu pa obvezno, ko smo čist zraven gozda doma, in je letos hčera dobila klopa v oko, prav v beločnico se ji je prijel, je že bila na operaciji naslednji dan...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 108
25.11.2012 10:46:20   
astrid1
Midva se tudi nisva odločila za cepljenje proti rotavirusu. Starejša je alrgična na cepiva, pa bi želeli čim manj te svinjarije. Tisto, kar je pač nujno.

(odgovor članu nelinka)
Neposredna povezava do sporočila: 109
26.11.2012 9:30:32   
Ksenc
Dalši izlet je za nami. David uživa v vožni pa še stara mama ga je navadla da je dudo sprejev user posted image  končno hehe..zdj pa samo še čakam da bo mal več ponoč spav. Danes se je na 3 urce zbujov...se bo že sam odloču ko bo čas user posted image

Še eno uprašanje mam glede čajčkov..a dajete kaj za pit al še nič??Pravjo da z mlekam dobi dost sam eni pa pravjo da kšn požirk nebi škodvov..jst se bojim da bo potem še mn pojedu pr men k tut čajčki en prostor zasedejo v želodčku user posted image

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 110
26.11.2012 11:33:22   
mis
Evo, jaz imam narejen že cel spisek stvari za ta teden. danes imam pregled pri ginekologu. ne vem kako mu dopovedat da ne rabim zaščite zaenkratuser posted image user posted image

Par stvari za kupit, odnest, k frizerju it, Roka slikat za osebno, v nedeljo imamo krst... Polno:)

Naš Rok zdaj ene 14 dni čez dan ful slabo spal, skoz bil na men, na rokah, zahteven... meni se je zdel zaspan, ampak ne in ne zaspat... no, zdaj sem ga pogruntala. Dam na trebuh, lepo sam zaspi in ful spi. Včeraj popoldan 4 ure, danes že takoj zjutraj eno uro in sedaj že spet spi uro in pol... Pa tudi če vmes malo pojamra obrne glavo na drugo stran in spi dalje.user posted image Tudi ponoči je spal od polnoči do 6h na trebuhu v enem kosu...user posted image

Jaz za pit ne dajem nič. če bi bilo poletje, pa strašna vročina morda, pa še takrat nisem dajala. raje več dojila. Zdaj pa sploh ni potrebe... Moje mnenje in izkušnja...

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 111
26.11.2012 16:11:25   
Ksenc
Tut men se zdi da David skorej nč ne spi čez dan..1urco pa pov med obroki..med kšnmu obrokam sploh nč..dons je sploh katastofaln dan, da sm že čist izmučena user posted image  Ponoč se pa nič ne spremeni...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 112
26.11.2012 21:35:27   
racka8
mis kje pa boste mel krst? Mi gremo tud na krst v NM.

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 113
27.11.2012 15:04:33   
Ksenc
Punce nič ne pišete..morm pa jst še mal težit user posted image  Danes nam je ratal ponoč spat od 8ih do pol 2h user posted image .. Pa na žalost nemorjo bit samo dobre stvari..me je obiskala teta iz krvavca dons..ne glede na to da skos dojim. Sem upala da je še usaj 3 mesce nebo ampak..nimamo kej. Tko da sm dons kr mal slabe volje user posted image

(odgovor članu racka8)
Neposredna povezava do sporočila: 114
27.11.2012 16:25:44   
taja1235

mi s prvega pregleda, tehtamo 4890 ;) smo sli 1110 gor od odpustne teze ;) tko da se bom se naprej trudila z dojenjem se splaca ;)

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 115
28.11.2012 11:34:25   
astrid1
Koliko časa je pri vas trajala čišča? Pri meni traja že več kot en mesec. Upam, da kmalu preide.

Ksenc, ti imaš že menstruacijo... Kar hitro, a ne.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 116
28.11.2012 11:38:02   
mis
Krst na kapitlju...

(odgovor članu racka8)
Neposredna povezava do sporočila: 117
28.11.2012 11:39:46   
mis
Danes je rok star 6 tednov, pa imam v celem dnevu vsak dan mali rjav flek od čišče. Tako da en mesec je čist normalno...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 118
28.11.2012 12:04:26   
astrid1
Prvič sem krvavela 10 tednov, do abrazije. Imela sem še nekaj placente (nič niso gledali, če je cela po porodu), pa je bilo potrebno čiščenje. Zato je zdaj zame prvič, da imam normalno čiščo.

Mis, lep krst vam želim!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.11.2012 12:23:30   
Ksenc
Jst sem imela približno 14-20dni. Ja me je kar presenetl učeraj. Nimam kej user posted image

teja super. Midva se zdj kr usak dan tehtava k mislm da se bo tko hitr poznal hehe Se pa pozna na videzu..Dovg kot pondelk, glava je že velika..trebušček okrogev. Samo še stegnčka čakam da dobi user posted image

Joj kakšen ureme je danes. Za ležat narjen..nič se mi neda.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
29.11.2012 8:21:40   
odavoda
Mi smo iz posvetovalnice - pridelali dober kilogram in pol ter zrastli za 5 cm.

Čišča tudi pri meni še traja - najdlje do zdaj.

Je imela katera že spolne odnose? Po porodu je nožnca zelo suha - kdaj se to uredi?

(odgovor članu Ksenc)
Neposredna povezava do sporočila: 121
29.11.2012 9:09:12   
astrid1
Jaz mojega še nazaj držim.user posted image Ko se mi bo čišča nehala, bova pa poskusila.

(odgovor članu odavoda)
Neposredna povezava do sporočila: 122
29.11.2012 13:09:54   
mis
Spolni odnosi dovoljeni ko se ti počutiš za touser posted image Če nisi bila rezana in šivana in je vse ok, lahko, sicer raje počakaj ginekološki pregled.

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 123
2.12.2012 19:29:00   
taja1235
pri meni samo se rumena sisca imam pa probleme z uhajanjem urina vsaj tko se mi zdi...hmm
nism lih pridna z vajami keglovimi...

evo moja dva srcka spita prvic po dolgem casu oba istocasno v postelji upam da bo trajalo da bo mami lahko v miru gledala TV

s spolnimi odnosi bova tudi mi2 pocakala ceprav bi moj dragi ze kaj pocel..he he..

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 124
4.12.2012 9:24:11   
racka8
helo. imam nekaj minut časa, da sm na net skočila.

glede čišče jo imam že konc, 3,5 tednov. prav tako mi je nehalo mleko uhajati iz jošk. user posted image moram poudart, da nisem dojila in da sm velik počivala. kako ste pa kej s kilami. men sm 3kile falijo in pridem na svojo težo s katero sm štartala. user posted image se velik boljš počutim, k se je trebuh skor normaliziral.

mi smo ujeli en ritem. ponoči se zbuja med 1-2 in 4-5. nato pa med 7.30-8.30 pokonc. spat hodi med21.30 in 23.00. je prov fajn. včeraj smo imeli kontrolo za roko in asimetrijo - je rekla da je vse ok in da je že simetričen. v ponedeljek mam pa še fizioterapije še pri drugi fizioterapevtki. kr naj mal trenirajo z njim. pa tud uz kolkov smo mel, 1A.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?