racka8 -> RE: Oktobrčki 2012 (3.11.2012 13:30:16)
|
Helo. Vsakič začnem pisat, pa me en od tamalih zmopt. Tko, da bo bolj na hitro. Rokca še ni u redu. Ima še neko bulo. V ponedeljek kličem porodnišnico, pa naj mi oni povejo, če je vse v redu. Gre se mi zato, ker so rabil 4 dni, da so ugotovil, da je nekaj z roko narobe. Da nismo (sestre, babca, pediater in jaz) v porodnišnici naredil že tok, da so zdej posledice, ki jo bo treba drugače zdravit. hočem se prepričat. Drgač rastemo in pridobivamo na teži, je tud na formuli. Mleka skoraj nimam več. Taja Glede zdravstvene izkaznice, ko dobiš rojstni list ga posreduješ delodajalcu in ta uredi vse zadeve. če je otrok zavarovan po tebi in če si zapolsena. če nisi zapolsena ne vem točen, kako gre postopek. glede občine, zaz zihr pejt tja in se poznaimej. v medvodah moraš oddat vlogo, potrebuješ spet kopijo rojstnega lista in mormo to uredit v roku 6 mescev. ker nekatere občine so to nehale dajat, druge pa še vedno - recesija. da ne bi punce popzabile oddat vlogo na csd za pomoč ob rojstvu otroka. velja tistim, ki ne presegajo 64% plače, spet v roku 60 dneh. glede dude. jst dajem. prva ni hotela, druga je bila obsedena in jo je imela skoz čez dani in noč v ustih. ko je bila stara 11 mescev, sem ji uzela in smo imeli samo 2 dni probleme. čeprav sem rekla, da bom vzela ko bodo zobki začel rastet. pa nisem. šele takrat ko sm vidla da je en zob mal postran. zdej poa spet dajem dudo mu in jo mislim vzet ko bodo začeli zobki rastet. tko so majhni, da sploh ne vedo da so jo imel, pa lažje jim je vzet. zdej pa mora pogruntat kdaj se spi in kdaj smo pokonci in če pri spanju pomaga duda, je men prov. punce moje niso ljubosumne, čeprav sem mislila da bodo. presenečenja na polno. evo zdej pa se je zbudu in grem se njemu posvetit. lepo se mejte
|
|
|
|