saramiska -> RE: Julijke 2013 (12.2.2013 15:55:58)
|
Hojla! [sm=smiley1.gif] Da še jaz malo poročam. Jutri bom dopolnila 20. teden in imam v ponedeljek že morfologijo (torej bom 20 t 5 dni). Pia86 - mislim, da se dela morfologijo med 20. in 24. tednom in da je do dopolnjenega 24. tedna še dovolj zgodaj, vseeno pa še koga vprašaj. Težave s krči imam tudi jaz in to že kar nakaj tednov (mogoče so me tudi zato malo prej naročili na UZ, ker mi bo G zmerila še maternični vrat), pijem Buscopan na 8 ur in jemljem Magnesol, pa ni nič bolje. Sicer krči niso hudi in če počivam, je v redu. Na srečo nisem v službi in res lahko počivam, kadar me boli, ali pa po drugi strani na žalost, ker če bi bila v službi, ne bi imela časa, da bi razmišljala, kje me kaj boli[sm=smiley36.gif] Zaenkrat sem kupila samo nekaj malenkosti za dojenčka, čakam na morfologijo, potem nameravam začeti z večjimi nakupi, voziček pa na koncu. Ker nameravam uporabljati sling, mi ni toliko pomembno, če bo voziček kaj zamudil. Ima katera že kakšne izkušnje s slingom? Plodove gibe čutim že kar dolgo, tisti "mehurčki" so bili že nekje v 15. tednu, pa nisem bila prepričana, da je to to, v 17. tednu pa me je začel že bolj pošteno brcati - me prav skrbi, kaj šele bo[sm=smiley36.gif] Bom poročala naslednji teden, kaj smo opravili na morfologiji, do takrat pa vsem en lep pozdrav in lepo se imejte! [sm=rozica.gif]
|
|
|
|