baby2012 -> RE: Julijke 2013 (24.11.2012 11:16:01)
|
Dober dan! aviva83 jaz sem imela ZM 19.9., in sem bila ta ponedeljek ko sem imela pregled 8t4d po ZM. Po ultrazvoku je takoj ko ga je zagledala rekla, da je zelo mali, za cel teden manjši in da mora popraviti datum, tako da je napisala 05.07.2013. Je bil pa isto velik plodek kot tvoj 11,8 mm[sm=smiley36.gif]. Se pravi, da je bil plodek velik 7t3d (tak piše na slikici, ki sem jo dobila[sm=bravo.gif]). Bomo vidli na nuhalni kaj bo rekla. Kdaj pa imaš ti nuhalno? Jaz šele 27.12.. Se bomo še načakali[sm=smiley36.gif] Jaz po eni strani razumem, da je bolj logično računanje po ovulaciji, se pravi kak teden po zm, samo po drugi strani, pa določijo enim zelo točen datum na podlagi zm[sm=zmeden.gif]. Ena sorodnica je januarja rodila, pa so ji po zm dali datum 16.1. in isto po prvem ultrazvoku, na nuhalni pa 14.1. in potem je 14.tudi rodila. Verjamem, da je ena redkih, ki je rodila na rok[sm=smiley36.gif] Pa eni kolegici, ki je zdaj noseča je tudi na prvem pregledu dala najprej datum po zm, nato pa ga po ultrazvoku prestavila isto za 7 dni.Na nuhalni pa so ji ga prestavili nazaj na prvotni datum po zm[sm=zmeden.gif] Sem brala, da je včasih na prvem ultrazvoku plodek tako majhen, da lahko hitro pride do napake v merjenju. Potem na nuhalni se pa že vse boljše vidi, in se da tudi boljše oz.bolj natančno izmeriti. Bomo videli.
|
|
|
|