Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 19:59:46
|
|
|
|
maltezanka
|
Živjo, jaz sem imela kratek postopek z gonalom. Bilo je tako: ko sem dobila menstruacijo sem poklicala na GKLJ in so mi dali datum za prevzem gonala. Šla sva z možem tja, podpiala papirje, vse izvide sva imela s sabo in pri nasledni menstruaciji sem začela s pikanjem. Ne vem kaj so tebi rekli, jaz sem imela tako. UZ je pa sedmi dan po menstruaciji se pravi 6 dan po pikanju Upam, da sem pomagala Želim ti veliko sreče in dobre volje m
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:13:19
|
|
|
|
rosse
|
Hvala za odg. Sama naj bi šla s to menstruacijo v postopek. Kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:15:01
|
|
|
|
rosse
|
Maltežanka, čisto sem zmedena. Če se mi je danes zvečer začela menstruacija, potem gre lahko mož po gonal, sama imam pa 7 dan ultrazvok? Sem prav razumela??????
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:20:28
|
|
|
|
SILVA
|
Kje pa si v postopku ?
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:22:20
|
|
|
|
rosse
|
V Mariboru. To je moj drugi postopek. Prvi postopek je bil dolg, sedaj imam pa neposredno vključitev.
< Sporočilo je popravil rosse -- 18.10.2012 20:23:55 >
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:27:08
|
|
|
|
SILVA
|
To ti bodo pa punce pomagale, ki so v postopku v MB Jaz sem v Lj in je tako kot je rekla maltežanka A vama na kliniki niso dali nobenih navodil, če ne pa navsezgodaj jutri poklicat pa ti bodo vse lepo razložili.
|
|
|
|
RE: Neposredna vkjučitev v postopek 18.10.2012 20:33:18
|
|
|
|
rosse
|
Silva, hvala za pomoč.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?